سقوط مرگبار کوهنورد شاهرودی از کوه دختر جوان برای انتقام از مرد تبهکار اراذل و اوباش اجیر کرد واژگونی خودرو پراید در نزدیکی مشهد با یک کشته و سه مصدوم (۱۴ آبان ۱۴۰۳) نقشه تجاوز و قتل پسر نوجوان برای دخترخاله ۴ ساله نسخه طب سنتی برای درمان سرفه‌های مزمن «مرگ» پایان رابطه مخفیانه با مرد متاهل بارش باران در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) مرگ زن جوان به‌خاطر سقط غیرقانونی جنین شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ کشف ۴ هزار عدد قرص مخدر و غیرمجاز در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) استخدام ۱۰ هزار پرستار، به زودی سرقت از ساکنان پایتخت در پوشش پرستار سند «هوشمندسازی سلامت» تدوین شد ۱۳ درصد بزرگ‌سالان غربالگری‌شده مبتلا به دیابت هستند اضافه‌کاری پرستاران به ساعتی ۱۰۰ هزار تومان می‌رسد؟ اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه جامع علمی‌کاربردی تا چهار سال آینده تضمین می‌شود خطر پیشی‌گرفتن آمار «مرگ» بر میزان «تولد» در کشور بارگذاری مدارک رتبه‌بندی معلمان از فردا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) آغاز می‌شود کارت آزمون وکالت ۱۴۰۳ آماده شد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار اعتبار و مجوز‌های قانونی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) روند رسیدگی به پرونده‌های قصور پزشکی در کشور چگونه است؟ جداول متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری اصلاح شد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) انهدام شبکه بزرگ سارقان پراید در مشهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۱۴ آبان ۱۴۰۳) | آغاز کاهش محسوس دما از چهارشنبه مهلت ثبت‌نام غیرحضوری پذیرفته‌شدگان کارشناسی پیام‌نور فردا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) به پایان می‌رسد هلال احمر ایران، رتبه اول تعداد اعضای جوان در جهان اینترنتی‌شدن ثبت اعتراض به جرائم تا پایان سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف پروژه‌های نرگس منطقه ثامن مشهد تعویق پذیرش بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان واژگونی کوئیک در سبزوار ۳ فوتی و مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۳) سهم ارزی داروخانه‌ها و یارانه شیرخشک پرداخت شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق و دستمزد فوق‌العاده ویژه مشاغل عمومی سازمان بهزیستی کشور
سرخط خبرها

بیمارستان تخصصی قلب بدون متخصص قلب!

  • کد خبر: ۸۶۲۴۰
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۳
بیمارستان تخصصی قلب بدون متخصص قلب!
قطعا وقتی اسم یک بیمارستان را بیمارستان قلب می‌گذارند، باید حداقل یک متخصص قلب آنجا باشد وگرنه چه دلیل و فایده‌ای دارد که بیمارستانی به نام قلب در مشهد داشته باشیم؟! بخش اورژانس بیمارستان تخصصی قلب وعروق جوادالائمه(ع) مشهد در شیفت شب پزشک متخصص قلب ندارد.

الهام مهدیزاده | شهرآرانیوز؛ گله‌های ریز و درشت از نبود پزشک متخصص در یک بیمارستان تخصصی. بخش اورژانس بیمارستان تخصصی قلب وعروق جوادالائمه مشهد در شیفت شب پزشک متخصص قلب ندارد. این خلاصه گله‌هایی است که شهروندان مشهدی مطرح کردند. حسینی، یکی از شهروندان مشهدی، به بیماری سرطان مادرش اشاره می‌کند و می‌گوید: به دلیل شدت بیماری و بدخیم بودن سرطان مادرم باید با نظر پزشک متخصص برای خروج مایعات اطراف قلبش اقدام می‌شد. تصمیم گرفتیم مادر را به اورژانس بیمارستان تخصصی قلب وعروق ببریم.

آن طور که او می‌گوید پس از مراجعه به آن‌ها گفته می‌شود که هیچ پزشک متخصصی در اورژانس وجود ندارد. به توصیه مسئول اورژانس بیمارستان، این خانواده مشهدی مادرشان را به بیمارستان امام رضا (ع) می‌برند تا امور درمانی لازم انجام شود. نجفی شهروند دیگری است که گله مشابهی دارد. به عقیده اش کلیت ساخت این بیمارستان با عنوان «تخصصی قلب وعروق» با نبودن متخصص زیرسؤال می‌رود؛ «هر کس که سابقه سکته قلبی داشته باشد با درد مجدد قفسه سینه اولین چیزی که به ذهنش می‌رسد، مراجعه به بیمارستان قلب است.»

او می‌گوید: قطعا وقتی اسم یک بیمارستان را بیمارستان قلب می‌گذارند، باید حداقل یک متخصص قلب آنجا باشد وگرنه چه دلیل و فایده‌ای دارد که بیمارستانی به نام قلب در مشهد داشته باشیم؟!
او خودش را مثال می‌زند و در توضیحاتی بیان می‌کند: چند شب قبل، حدود ساعت ۲۲ قلبم درد گرفت. من سابقه فشار خون بالا دارم و به همین دلیل خانواده من را با سرعت از قاسم آباد به بولوار وکیل آباد آوردند. مسئول پذیرش گفت که هیچ متخصص قلبی ندارند و بهتر است به یکی از کلینک‌های نزدیک برویم.

او ادامه می‌دهد: خدا به من رحم کرد که سکته نکرده بودم وگرنه در مسیر این بیمارستان و آن بیمارستان و قبل از رسیدن به مرکز درمانی جان داده بودم. مجیدرضا فروردین، معاون فنی و جانشین رئیس بیمارستان تخصصی قلب جواد الائمه است.

او نقد مردم و همراهان بیمار در نبود پزشک متخصص قلب در اورژانس این بیمارستان تخصصی را نمی‌پذیرد و در این باره تأکید می‌کند که پزشک مقیم و متخصص قلب در بیمارستان حضور دارد. او فعالیت اتاق‌های عمل بیمارستان تخصصی قلب در همه ساعات شب را مصداقی برای حضور متخصص می‌داند و این را هم می‌گوید که در تخصص‌های مرتبط با قلب نظیر آنژوگرافی نیز تیم پزشکی در دسترس قرار دارند تا در شرایط نیاز و تماس بیمارستان خودشان را به بیمار برسانند.

او در پاسخ به اینکه چرا در مراجعه نخست مردم به اورژانس، پزشک متخصصی بیمار را ویزیت نمی‌کند و حتی به آن‌ها تأکید می‌شود که بیمارستان مختصص قلب ندارد و بهتر است بیمارشان را به جای دیگری ببرند، این طور توضیح می‌دهد: در ویزیت بیماران، نظامی به نام ارجاع وجود دارد، یعنی وقتی بیماری به اورژانس ارجاع داده می‌شود، در ابتدا توسط پزشک عمومی ویزیت می‌شود و پس از آن با توجه به شرح حالی که از بیمار گرفته می‌شود به پزشکان و بخش‌های تخصصی ارجاع داده می‌شود.

پزشک‌هایی که حاضر به خدمت در شیفت شب و بیمارستان نیستند

در ادامه جانشین رئیس بیمارستان تخصصی قلب جواد الائمه مشهد تلویحا پذیرای گفته‌های مردمی است. او نبود پزشک متخصص قلب در اورژانس بیمارستان و ارجاع دادن مراجعان به کلینک‌ها و بیمارستان‌های دیگر را این طور توضیح می‌دهد: ما چند ماهی است که مشکل پزشک متخصص قلب داریم.

در چند ماه اخیر، چند پزشک مطرح و همکار ما در بیمارستان جواد الائمه (ع) به خارج از کشور مهاجرت کرده اند. ادامه صحبت‌های او مربوط است به پیگیری‌های بیمارستان برای حضور پزشک متخصص قلب در اورژانس. آن طور که او می‌گوید نامه‌ای به نظام پزشکی به منظور اعلام نیاز بیمارستان جوادالائمه ارسال شده است. به شهرستان‌های اطراف هم مانند ببرجند، تربت جام و چند شهر دیگر نیز اعلام کرده ایم که چنانچه پزشکی به همکاری با بیمارستان تمایل دارد آماده ایم از توان و ظرفیت او استفاده کنیم.

نکته دیگری که جانشین رئیس بیمارستان جوادالائمه (ع) به آن اشاره می‌کند تمایل پزشکان متخصص به کار و ویزیت در کلینیک‌ها و مطب‌های خود است. او دلیل این موضوع را شرایط خاص بیماران قلبی و دشواری کار در بیمارستان می‌داند و تصریح می‌کند: در بیمارستان هر لحظه از شب امکان حضور بیمار بدحال و اورژانسی وجود دارد، اما در کلینیک و مطب کار کردن، این چنین نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->