برخی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است
سرخط خبرها

نگاهی به تاثیر پائیز بر کاهش استرس

  • کد خبر: ۸۶۵۷۴
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۹
نگاهی به تاثیر پائیز بر کاهش استرس
محققان می‌گویند مشاهده برگ‌های پاییزی و افتادن آن‌ها از درخت می‌تواند باعث کاهش استرس در انسان شود.

عروجی | شهرآرانیوز؛ برگ‌های پاییز انگار قرن هاست که دیگر آشغال ِ حیاط خانه‌ها و خیابان‌های کوچه‌های تنگ و باریک شهر نیستند. مصیبت نیستند، چرک نیستند، کسی دست نمی‌زد بهشان و حالا مدت هاست که جمعشان نمی‌کنند و برعکس ترجیح می‌دهند همه جا از آن‌ها پر شود. میانه‌های پاییز آن قدر برگ جمع می‌شد که به بهانه‌های مختلف دلمان می‌خواست حتی به دست شویی مخوف انتهای حیاط برویم تا زیرپاهایمان بشکنند و موسیقی دلچسبی بلند شود، حالا، اما دانشمندانی پیدا شده اند که برای همین یک ذره زیبایی و لطافت هم دلیل علمی پیدا کرده اند.

آلبرت کامِس، فیلسوف فرانسوی، گفته ما در فصل پاییز شاهد یک بهار دوم هستیم، به طوری که هر برگ خزانی که بر زمین می‌افتاد مانند گلی با رنگ‌های دلرباست، اما چرا انسان به این اندازه به برگ‌های پاییزی که از شاخه می‌افتند، علاقه‌مند است؟ آقای برانت، یک استاد برجسته، دراین باره می‌گوید: «تضاد‌های بصری توجه انسان را از دوران کودکی به خود جلب می‌کند.

هم زمان با تغییر رنگ برگ‌های درخت به قرمز روشن، نارنجی، زرد و دیگر رنگ‌های زیبا، یک تضاد بصری ایجاد می‌شود که برای انسان بسیار جذاب است.» در ظاهر این تغییر رنگ از تابستان به پاییز برای ذهن انسان جذاب و منحصر به فرد به نظر می‌رسد. مایکل هریس، یک روان شناس آمریکایی، دراین باره گفته است: «مشاهده برگ‌های پاییزی و افتادن آن‌ها از درخت می‌تواند باعث کاهش استرس در انسان شود.

زمانی که فردی از استرس رنج می‌برد، مغز و بدن او به حالت بقا تغییر می‌یابد.» حالت بقا در ظاهر همان حالت انفعال است. بی انگیزه بودن و احساس پوچی مفرط، اما دیدن این برگ‌ها چه خاصیتی دارد که باعث می‌شود مغز به شما دستور‌های دیگری بدهد. او گفته است: «یک تجربه مثبت می‌تواند باعث انحراف توجه و بازگشت مغز از این حالت شود. تغییر رنگ برگ‌های درختان و افتادن آن‌ها روی زمین یک حالت بسیار جذاب برای ذهن و آرامش آن محسوب می‌شود.»

تغییر فصول همچنین می‌تواند یادآور تجربیات گذشته انسان باشد. برای مثال، غالب افراد بزرگ سال در پاییز به یاد کودکی خود در این فصل می‌افتند. به طورکلی حافظه فصلی می‌تواند هر سال در پاییز رخ دهد، حتی زمانی که فرد به صورت آگاهانه به این موضوع فکر نمی‌کند. با این حال، باید بدانید که لذت انسان از برگ‌های پاییزی بی دلیل نیست. این فصل به انسان این امکان را می‌دهد تا به محیط‌های طبیعی برود و با مشاهده تضاد رنگ‌های پاییزی، به زیبایی جهانی پی ببرد که در آن زندگی می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->