آماده باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد
سرخط خبرها

ثبت دومین مشاهده پلنگ رها شده در پارک ملی تندوره

  • کد خبر: ۸۶۷۱
  • ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۳
ثبت دومین مشاهده پلنگ رها شده در پارک ملی تندوره
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، از پایان سرشماری پائیزه گونه‌های علفخوار پارک ملی تندوره خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، تورج همتی با حضور در تنها پارک ملی استان، روند سرشماری گونه‌های پستاندار علفخوار را مورد بررسی و پایش قرار داد.
وی پارک ملی تندوره را یکی از زیستگاه‌های اصلی گونه «قوچ و میش اوریال"» و«کل و بز» عنوان کرد و افزود: درسرشماری‌های سال‌های گذشته، بیشترین آمار شمارش شده این گونه‌ها در مناطق چهارگانه استان، متعلق به پارک ملی تندوره بوده است و امسال نیز بیش از ۳ هزار و ۸۰۰ قوچ و میش اوریال و کل و بز دراین منطقه شمارش شدند.
این مقام مسئول در جمع تیم سرشماری، ضمن بررسی روند شمارش پستانداران منطقه و تحلیل آمار مشاهدات، گفت: علاوه بر شمارش وحوش هدف، تجزیه و تحلیل سرشماری و بررسی علل افزایش یا کاهش جمعیت پستانداران علفخوار، محاسبه دقیق میزان سطح پایش شده، تهیه نقشه کانون‌های زیستگاه حساس جانوری، نظارت بر تطابق و سلامت مسیر‌های طراحی شده و خط سیر‌های پیموده شده و بررسی نواقص برنامه درپایان سرشماری مورد انتظار است.
همتی دراین برنامه همچنین ثبت دومین مشاهده پلنگ رها سازی درپارک ملی تندوره که اخیرا از سوی محیط بانان پارک مستند شده است را گواهی بر سلامت و بازیابی قلمرو این پلنگ که در روز‌های پایانی سال گذشته بدلیل بیماری در پارک ملی تندوره زنده گیری، درمان و مجددا درزیستگاه خود رها سازی شده بود، دانست و بر تداوم پایش‌های مستمر پارک تأکید کرد و افزود: سه قلاده پلنگ نیز دراین سرشماری دوروزه درپارک مشاهده و مستند سازی شدند.
پارک ملی تندوره درگز به عنوان تنها پارک ملی استان به بهشت پلنگ‌های ایرانی شهرت دارد و در آخرین سرشماری صورت گرفته بیشترین جمعیت علفخواران استان را بخود اختصاص داده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->