سقوط مرگبار خلبان جوان در بندرعباس (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) مرگ مشکوک یک مادر باردار در بیمارستان میبد یزد واکنش پلیس به حادثه‌ مزاحمت موتورسوار برای یک خانم بی حجاب دستگیری شرور قمه‌کش در خیابان ولی‌عصر(عج) اعترافات تکان دهنده پسری که مادرش را به قتل رساند دستگیری پزشک قلابی با پنج کلاس سواد فیروزی: احتمال کودک‌آزاری در پرونده فوت دختر فرزندخوانده کاشمری وجود دارد پشت پرده هتک عفت و کشف حجاب کامل توسط دانشجوی دختر در دانشگاه علوم و تحقیقات واژگونی و حریق تانکر سوخت در گناباد یک کشته بر جای گذاشت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو زانتیا در خیابان سید رضی مشهد (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزییات راهداری در سانحه فوت و مصدومیت ۷ شهروند کرمانشاهی مقصر شناخته شد صدای اعتراض پرستاران شنیده می‌شود؟ | ضرورت اصلاح بازتوزیع تعرفه‌های پرستاری برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | سخنرانی رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی مقام معظم رهبری در مشهد بودجه خراسان رضوی در حوزه تجهیزات پزشکی، نیاز زائران را پوشش نمی‌دهد  ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | خیابان امام رضا (ع) از امشب (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مسدود است مصطفی سالاری به عنوان مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) سکته قلبی علت اول مرگ در کشور است کلاهبرداری آنلاین با ترفند دریافت بیعانه | راهنمای تشخیص سایت‌های کلاهبرداری + فیلم آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان حر عاملی مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) محاکمه عاملان قتل دختر فیلم‌بردار در مشهد + عکس علائم کم‌کاری تیروئید چیست؟ تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای در کشور ریزش سقف ایستگاه قطار در صربستان، ۱۴ کشته بر جای گذاشت پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) | کاهش قابل‌توجه دما در روز‌های پایانی هفته جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود تک‌چرخ‌زدن با موتورسیکلت منجر به مرگ دختر و پسر نوجوان در بولوار نماز مشهد شد بیمه‌شدگان چند ماه می‌توانند از مقرری «بیمه بیکاری» استفاده کنند؟ آیا کارانه پزشکان منصفانه است؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + فیلم آلودگی محیط‌زیست عامل مرگ سالانه ۱.۷ میلیون کودک کمتر از ۵ سال
سرخط خبرها

لنز‌های چشمی جدید برای بیماران عیوب انکساری تولید شد

  • کد خبر: ۸۶۸۴۹
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۰
لنز‌های چشمی جدید برای بیماران عیوب انکساری تولید شد
رئیس مرکز تحقیقات لنز و اپتیک ایران از طراحی و ساخت لنز‌های چشمی کورینواسکرال برای افراد دچار عیوب انکساری چشم و قوز قرنیه خبر داد و گفت: این لنز‌ها برای تمام گروه‌های سنی که دچار عیب‌های انکساری چشم شامل نزدیک بینی، دوربینی شدید، آستیگماتیسم منظم و نامنظم و قوز قرنیه هستند، کاربرد دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، پرویز زرین بخش، رئیس مرکز تحقیقات لنز و اپتیک ایران افزود: در این شیوه مختصات چشم بیمار اندازه گیری شده، به دستگاه سی ان سی که ماشین‌های کامپیوتری قابل برنامه ریزی هستند، داده می‌شود. سپس دستگاه متناسب با وضعیت چشم بیمار، لنز را طراحی کرده و تحویل می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه این لنز‌ها برای تمام گروه‌های سنی که دچار عیب‌های انکساری چشم شامل نزدیک بینی، دوربینی شدید، آستیگماتیسم منظم و نامنظم و قوز قرنیه هستند، کاربرد دارد، اظهار داشت: از مهم‌ترین مزیت‌های این لنز‌ها می‌توان راحتی بیمار و احساس نکردن لنز به عنوان یک جسم خارجی در چشم، اکسیژن رسانی بالا، عبور مایعات از زیر لنز که مانع خشکی چشم می‌شود و میدان دید بهتر را نام برد.

زرین بخش ادامه داد: از آنجا که یکی از شایع‌ترین مشکلات افرادی که از لنز‌های غیر کورینواسکرال استفاده می‌کنند، ورود گرد و خاک به زیر لنز و ایجاد آزار و اذیت برای استفاده کنندگان از این لنز‌ها است، طراحی لنز‌های کورینواسکرال به گونه‌ای صورت گرفته که گرد و خاک به زیر این لنز‌ها نفوذ نمی‌کند. همچنین این لنز‌ها بهترین گزینه برای بیماران دچار قوز قرنیه است که به دلیل انحنای قرنیه شأن قادر به استفاده از دیگر لنز‌ها نیستند. لنز‌های کورینواسکرال مرکزیت کامل پیدا کرده به طور کامل سطح قرنیه این افراد را پوشش می‌دهد.

به گفته وی، این روش روی ۱۰۹ بیمار مورد آزمایش قرار گرفته که میزان موفقیت آن ۹۴.۵ درصد بوده است که پس از موفق بودن کارآزمایی‌هایی بالینی، در حال حاضر در ۲۴ کلینیک و مطب چشم پزشکی در حال تجویز به بیماران است.

زرین بخش، از دیگر مزایای لنز‌های جدید را سرعت در دسترس بودن آن‌ها برشمرد و افزود: این لنز‌ها طی ۲۴ ساعت در کشور طراحی و با قیمت یک سوم مشابه خارجی آن به بیمار تحویل داده می‌شود. همچنین در صورت وجود اشکالات احتمالی قابل بازگشت به لابراتوار برای اصلاح یا تعویض است.

وی تاکید کرد: این در حالی است که فرایند واردات مشابه خارجی لنز‌های کورینواسکرال که معمولاً از آمریکا یا اروپا وارد کشور می‌شوند، حدود ۶ ماه به طول می‌انجامد؛ که غیر از معطلی و انتظار بیمار برای تحویل لنز در صورتی که لنز دارای اشکالاتی باشد، به دلیل وارداتی بودن آن و زمانبر بودن فرایند تعویض، بیمار و تجویز کننده لنز دچار خسارت‌های مادی و اتلاف وقت خواهند شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->