شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تامین اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: با وجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم!
سرخط خبرها

چند روش برای رفع خستگی «چشم»

  • کد خبر: ۸۶۸۹۹
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۲
چند روش برای رفع خستگی «چشم»
متخصص چشم پزشکی گفت:در فواصل استفاده از ابزار الکترونیکی بهتر است به چشم‌ها استراحت داده شود و با پلک زدن‌های ارادی و نگاه کردن به فواصل دور از خستگی چشم ها کاست.

به گزارش شهرآرانیوز، یاسمن هادی،فلوشیپ قرنیه درباره «خشکی چشم ناشی از آنلاین شدن کلاس‌های آموزشی»، گفت:از شروع پاندمی ویروس کرونا بسیاری از دولت‌ها تصمیم گرفتند که برای حفظ فاصله اجتماعی و پیشگیری از گسترش بیماری مراکز آموزشی شامل مدارس و دانشگاه ها را تعطیل کنند.

وی ادامه داد: برای پایدار ماندن امر آموزش به سمت برگزار کردن کلاس های مجازی رفتند. بنابراین چندین ماه است که دانشجویان و دانش آموزان از کلاس های آنلاین بهره می برند و هنوز مشخص نیست که که مدارس و دانشگاه ها چه زمانی به صورت کامل حضوری بازگردند.

این متخصص چشم گفت:تغییراتی که در امر آموزش به سمت مجازی شدن ایجاد شد منجر شد که کودکان، نوجوانان و جوانان ساعات متفاوتی از روز را به صورت مداوم به استفاده از ابزار الکترونیک شامل کامپیوتر، تبلت و گوشی همراه بپردازند.

هادی افزود: همین امر موجب شده است که در سراسر دنیا نگرانی درمورد عوارض مختلف استفاده طولانی از این ابزار الکترونیکی افزایش یابد.

وی ابراز داشت:یکی از شایعترین مشکلات چشمی که به علت استفاده از ابزار الکترونیک ایجاد می‌شود، خستگی و خشکی چشم ناشی ابزار دیجیتال است.علایم شایع شامل خشکی چشم، خارش، احساس جسم خارجی، اشک ریزش، تاری موقت دید و سردرد است.

این متخصص چشم متذکر شد: مطالعات مختلف در مناطق مختلف جهان شیوع این مشکل را بین دانش‌آموزان و دانشجویانی که از کلاس‌های آنلاین استفاده می‌کنند از 25 درصد تا 93 درصد متغیر گزارش کرده اند و نشان داده اند که شیوع خشکی چشم در نوجوانانی که از گوشی هوشمند استفاده می‌کنند و خصوصا در استفاده بیشتر از دو ساعت در شبانه روز، بیشتر است.


هادی اضافه کرد: همچنین در دوره پاندمی کرونا محدودیت‌هایی در زمینه فعالیت‌های خارج از منزل کودکان و نوجوانان به وجود آمد که خود منجر می‌شود ساعات بیشتری را به بازی‌های کامپیوتری یا تلویزیون و ابزار الکترونیک، ختی خارج از ساعات درسی اختصاص دهند.
وی تصریح کرد: مطالعات نشان دادند استفاده بیشتر از یک ساعت در شبانه روز از بازی‌های کامپیوتری روی گوشی‌های هوشمند یک فاکتور خطر مهم برای ایجاد خشکی چشم است.

این متخصص چشم خاطرنشان کرد:‌بنابراین اهمیت دارد که والدین و معلمین از این خطرات آگاه باشند و در مورد طول مدت استفاده کودکان و نوجوانان از این وسایل، فاصله‌ای که از صفحه نمایشگر دارند و نوع فعالیت‌های روزانه آنها دقت بیشتری داشته باشند .

هادی افزود: مهمترین پیشنهادی که برای جلوگیری از عوارض چشمی ناشی از ابزار الکترونیکی وجود دارد، کاهش ساعات استفاده از این ابزار است. حداقل کاری که می‌شود انجام داد کم کردن ساعات استفاده غیر درسی از گوشی هوشمند و کامپیوتر و افزایش فعالیت‌های فیزیکی و خارج از منزل است.

وی یادآور شد:در فواصل استفاده از ابزار الکترونیکی بهتر است به چشم‌ها استراحت داده شود و با پلک زدن‌های ارادی و نگاه کردن به فواصل دور از خستگی چشم ها کاست. همچنین توصیه می‌شود که هنگام نگاه کردن به صفحه نمایشگر مرتب به صورت ارادی پلک زده شود تا پرده اشکی خشک نشود.

این متخصص چشم بیان داشت:استفاده از قطره‌های اشک مصنوعی بدون نگهدارنده که بدون نسخه پزشک قابل تهیه هستند توصیه می‌شود. در صورتی که با وجود رعایت این نکات علایم برطرف نشود و یا در صورت بروز قرمزی و التهاب چشم ها معاینه توسط چشم پزشک باید در نظر گرفته شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->