۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

دو مرزبان ربوده شده در مرز میرجاوه سلامت کامل هستند

  • کد خبر: ۸۷۰۰
  • ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۴
دو مرزبان ربوده شده در مرز میرجاوه سلامت کامل هستند
فرمانده مرزبانی ناجا با اشاره به موضوع مرزبانان ربوده‌شده در مرز میرجاوه، گفت: طبق آخرین اطلاعاتی که در اختیار داریم دو مرزبان ربوده شده در سلامت کامل هستند، اما همچنان زمان آزادی آنها مشخص نیست.

 

به گزارش شهرآرانیوز، سردار قاسم رضایی در حاشیه بازدید از یگان‌های مرزی استان سیستان و بلوچستان در نشست خبری اظهار داشت: با وجود توطئه‌های فراوان دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، ملت شریف ایران هیچ گاه از مسیر انقلاب خارج نشدند و در مسیر ولایت و رهبری حرکت می‌کنند و این بالاترین قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران است.

وی با اشاره به تردد زائران اربعین حسینی (ع) در نظم و امنیت از مرزهای چهارگانه خسروی، چذابه، مهران و شلمچه افزود: پیاده‌روی اربعین حسینی(ع) در امنیت کامل برگزار شد و با مدیریت الهی بین دو کشور، بیرق حرم امام رضا (ع) و امام حسین (ع) در نقطه صفر مرزی دو کشور تبادل و توسط مرزبانان در مرز مهران برافراشته شد و این نشانه یک دیپلماسی فرهنگی اجتماعی و مدیریت دینی است.

فرمانده مرزبانی ناجا با اشاره به روابط میان جمهوری اسلامی  ایران با کشورهای همسایه افزود: روابط و تعامل مطلوبی میان ما و کشورهای قطر، کویت و امارات برقرار است که حاصل نشست‌ها، توافقات ملی و منطقه‌ای خوبی را رقم زده است.

وی تعاملات کشور ایران و جمهوری آذربایجان را عمیق عنوان کرد و افزود: چالش های مرزی با کشورهای ترکیه و جمهوری آذربایجان با مدیریت مشترک مرزبانان در هر دو سوی مرزها منجر به برقراری امنیت مطلوب شده است و به عنوان مثال برگزاری مراسم تحویل سال که به صورت مشترک در نقطه صفر مرزی (بیله سوار)  برگزار شد.

رضایی خاطرنشان کرد: مطابق بازدیدی که روز گذشته از جنوب استان سیستان بلوچستان داشتم، باید بگویم اقدامات و همکاری خوبی بین مرزبانان ایران و پاکستان صورت گرفته و کشور پاکستان نسبت به سال گذشته مدیریت بهتری در مرزها داشته است، ولی هنوز بخشی از گروه‌ها، اشرار و افراد متواری در خاک پاکستان هستند که باید از طرف دولت آن با این موضوع با جدیت رسیدگی و برخورد شود.

بنابر اعلام پایگاه خبری پلیس، وی در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: با تلاش مرزبانان غیور ایران اسلامی، از ورود 57 تن مواد مخدر در سال جاری(از ابتدای سال تاکنون) از مرزهای شرقی کشور جلوگیری شده، که این میزان کشفیات در استان سیستان بلوچستان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش 2.5 درصدی داشته است.

فرمانده مرزبانی ناجا با بیان اینکه دشمنان نظام اسلامی درصدد ناامن کردن کشور هستند، گفت: به برکت تدابیر داهیانه مقام معظم رهبری، امنیت مثال زدنی در کشور حاکم است، از طرفی با همت شبانه روزی مرزبانان در راستای مقابله با ورود مواد مخدر به داخل کشور اقدامات موثری در مرزهای ایران اسلامی صورت گرفته است.


منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->