پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای درمان کبد چرب چیست؟ ۲ دارویی که باعث التهاب روده می‌شوند، کدام‌اند؟ آخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند مخوف آدم‌ربایان بی‌رحم در پایتخت اختلاف خانوادگی برچسبی خطرناک برای خشونت خانگی ماجرای انفجار معدن گنجه رودبار چه بود؟ مرگ سه کارگر جوان حین لایروبی در خیابان پنجتن مشهد + تصاویر(دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳) آیا مدارس مشهد فردا (سه شنبه ۶آذر ۱۴۰۳)تعطیل است؟ مهمترین ویژگی‌های نسل آلفا(متولدین سال ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۴) را بشناسید خارج کردن توده ۱۵ کیلویی از شکم دختر ۱۳ ساله اهوازی تشخیص ۲۸ نوع سرطان با رادیوداروی جدید در مشهد اعلام وضعیت هشدار آلودگی هوا برای دانش‌آموزان حساس و افراد دارای بیماری زمینه‌ای در مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) کشف ۳۶ قطعه سکه بهار آزادی در هنگ مرزی تایباد (۵ آذر ۱۴۰۳) رشد جمعیت ایران سال ۱۴۲۰ صفر می‌شود زن ضایعات‌فروش؛ عضو اصلی باند سرقت نیم میلیاردی در مشهد + عکس کمبود نیروی متخصص در زمینه بیهوشی و اطفال بیش از ۵۲۳ هزار خانوار تحت پوشش برنامه‌های داوطلبان سلامت قرار دارند روند افزایشی آمار مشمولین بیمه بیکاری در خراسان رضوی رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به ایدز توقیف دو خودرو شوتی و کشف بیش از ۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در زنجان قرعه‌کشی عمره دانشجویی ۱۰ آذر ۱۴۰۳ انجام خواهد شد + فیلم حریم خانه، حرم خانواده رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی در جلسه رسیدگی شعب خانواده مشهد شرکت کرد (۵ آذر ۱۴۰۳) مداخله زودهنگام نقش مؤثری در درمان لکنت زبان دارد  کاهش بارش و افزایش دما طی آذرماه تا نیمه بهمن‌ماه ۱۴۰۳ تداخلات مصرف برخی دارو‌های گیاهی و شیمیایی نقص ایمنی، یک معدن در استان گلستان را تعطیل کرد قطعی برق جاده‌ها برای کاهش مصرف | آیا نبود استاندارد‌ها جان انسان‌ها را به خطر نمی‌اندازد؟ دستگیری عامل شهادت سرگرد یاسر عبدلی در سیستان و بلوچستان خواستگاری عجیب مجرم از قربانی‌اش در دادگاه
سرخط خبرها

علت کرونا نگرفتن عده‌ای از افراد چیست؟

  • کد خبر: ۸۷۱۵۹
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۰
علت کرونا نگرفتن عده‌ای از افراد چیست؟
محققان اکنون در حال شناسایی افرادی هستند که در دو سال اخیر با وجود اینکه در محیط‌های پرخطر قرار داشته اند هرگز به بیماری کرونا مبتلا نشده اند.

به  گزارش شهرآرانیوز، تصور کنید به طور طبیعی در برابر ویروس کرونا مقاوم هستید و هرگز نگران ابتلا به این ویروس یا انتشار آن نیستید. اگر شما این ابرقدرت را دارید، محققان می‌خواهند با شما ملاقات کنند تا شما را در مطالعه خود تحت بررسی قرار بدهند.

محققان اکنون در حال شناسایی افرادی هستند که در دو سال اخیر با وجود اینکه در محیط‌های پرخطر قرار داشته اند هرگز به این بیماری مبتلا نشده اند. به نظر می‌رسد این افراد از نظر ژنتیکی در برابر عفونت ویروسی مقاوم هستند.

این تیم محققان بین المللی امیدوار است که شناسایی ژن‌های محافظت‌کننده از این افراد بتواند به تولید دارو‌های مسدودکننده ویروس منجر شود که نه تنها از افراد در برابر کرونا محافظت می‌کند، بلکه از انتقال آن نیز جلوگیری خواهد کرد.

مری کارینگتون، ایمونوژنتیک در آزمایشگاه ملی فردریک برای تحقیقات سرطان در مریلند آمریکا می‌گوید: «این یک ایده فوق‌العاده و  کار عاقلانه‌ای است.»

یک پروژه پرامید

اما موفقیت تضمین نشده است. ایزابل میتس، ایمونولوژیست و پزشک اطفال در دانشگاه کاتولیک لوون در بلژیک، می‌گوید: اگر مقاومت ژنتیکی در برابر کرونا وجود داشته باشد، ممکن است «تن‌ها تعداد انگشت شماری» از افراد دارای این ویژگی باشند.

سونیل آهوجا، متخصص بیماری‌های عفونی در مرکز علوم بهداشتی دانشگاه تگزاس در سن آنتونیو نیز می‌گوید: سوال این است که چگونه این افراد را پیدا کنیم.   این بسیار چالش برانگیز است.

تلاش برای یافتن ۱۰۰۰ نفر

با این وجود، نویسندگان این مطالعه بین المللی می‌گویند که از ردیابی معدن باارزش خود مطمئن هستند. بر اساس این گزارش حتی اگر یکی را شناسایی کنیم، واقعاً بزرگ خواهد بود.

اولین قدم برای یافتن افراد مناسب این پروژه، محدود کردن جستجو برای افرادی است که بدون محافظت در معرض یک فرد بیمار در مدت طولانی قرار گرفته‌اند و آزمایششان مثبت نبوده یا پاسخ ایمنی در برابر ویروس نشان نداده‌اند.

تیمی از نویسندگان مشترک از ۱۰ مرکز تحقیقاتی در سراسر جهان، از برزیل تا یونان، در حال حاضر حدود ۵۰۰ نامزد بالقوه را که ممکن است با این معیار‌ها مطابقت داشته باشند، شناسایی کرده اند.

هدف این است که این افراد به بیش از هزار نفر برسند و سپس بررسی‌ها در رابطه با راز کرونا نگرفتن آن‌ها آغاز شود.

چالش بزرگ

اما آهوجا استدلال می‌کند که با توجه به دشواری‌هایی که در اثبات این که نامزد‌ها به شدت در معرض ویروس هستند، ممکن است کار تقریباً غیرممکنی باشد. آن‌ها باید ثابت کنند به مدت طولانی در کنار افراد بیمار بوده اند. به ندرت چنین افرادی پیدا می‌شود.

آهوجا اضافه می‌کند که این واقعیت که بسیاری از مردم اکنون واکسینه شده‌اند و این ممکن است کار را حتی سخت‌تر هم بکند.

هنگامی که آن‌ها کاندیدا‌های احتمالی را شناسایی کردند، محققان ژنوم افراد را با ژنوم افرادی که آلوده شده اند، در جستجوی ژن‌های مرتبط با مقاومت مقایسه می‌کنند. هر ژن رقیب در مدل‌های سلولی و حیوانی مورد مطالعه قرار می‌گیرد تا ارتباط علّی با مقاومت را تأیید کند و مکانیسم اثر را ایجاد کند.

مکانیسم‌های مقاومت

محققان این پروژه، نوع مکانیسم‌های مقاومتی را که ممکن است پیدا کنند، فرض کرده‌اند. واضح‌ترین آن می‌تواند این باشد که برخی از افراد گیرنده ACE ۲ کارآمدی ندارند که ویروس کرونا از آن برای ورود به سلول‌ها استفاده می‌کند.

سایر افراد مقاوم به ویروس کرونا ممکن است پاسخ‌های ایمنی بسیار قدرتمندی داشته باشند، به خصوص در سلول‌های پوشش داخلی بینی. در واقع برخی افراد ممکن است جهش‌هایی داشته باشند که ژن‌هایی را افزایش می‌دهند و این فرآیند در ادامه ویروس را از تکثیر و بسته‌بندی مجدد به ذرات ویروسی جدید متوقف یا RNA ویروسی را در سلول تجزیه می‌کند.

محققان امید بسیار زیادی دارند تا شناسایی افراد مقاوم به کرونا و بررسی شرایط بدنی آن‌ها کمک بسیار زیادی به یافتن درمان‌های جدید برای بیماران کرونایی کند.

منبع: مشرق 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->