اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفتگوها امروز راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود
سرخط خبرها

رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش پایان یافت

  • کد خبر: ۸۷۲۸۱
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱
رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش پایان یافت
رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش با برگزاری رژه شناورهای سطحی و زیر سطحی از جمله ناوشکن تمام ایرانی دنا، به کار خود پایان داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در این مراسم که با حضور امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش و جمعی از فرماندهان ارشد ارتش، امیر سرلشکر حسنی سعدی جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) و همچنین ناظران این قرارگاه، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و فرماندهان نیروهای زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی ارتش و دیگر فرماندهان و مسئولان برگزار شد، انواع یگان‌های شناور سطحی و زیرسطحی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران شامل ناوشکن تمام ایرانی دنا، انواع ناوشکن‌ها، ناوهای موشک‌انداز، ناوهای نیروبر و زیردریایی‌های کلاس طارق و قدیر، از مقابل ناوشکن سرفرماندهی سهند رژه رفتند.

جنگنده‌های اف۴، میراژ و هواپیمای شناساییP۳F نیروی هوایی ارتش و انواع بالگرد نیروی دریایی ارتش یگان‌های سطحی و زیر سطحی را در این رژه همراهی کردند.

همچنین فرمانده کل ارتش پیش از رژه یگان‌های شرکت‌کننده در رزمایش، از برخی تجهیزات و ادوات نیروی زمینی ارتش شامل تانک‌ها، نفربرها، توپها، خودروهای موشکی و ... سان دیدند.

تجهیزات حاضر در مراسم سان و رژه پایانی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش، تنها بخشی از امکانات بکار گرفته شده با تکیه بر ظرفیت یگان‌های منطقه بود که در این رزمایش شرکت داشتنند.

امیر دریادار سید محمود موسوی سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ با اعلام خبر فوق گفت: این زمایش با اجرای سریال‌ها و سناریوهای نظامی مختلف در منطقه عملیاتی با وسعتی بیش از یک میلیون متر مربع برگزار شد.

وی با اشاره به اهداف رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش گفت: این رزمایش با اهدافی از جمله ارتقای توان رزم و دفاع از استقلال، تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی ایران، استمرار و تقویت حضوری اثرگزار در آب‌های دوردست بین‌المللی، ارتقای آمادگی ارتش برای ایستادگی در برابر زیاده خواهی دشمنان، شبیه سازی محیط رزم واقعی و اجرای بخش هایی از طرح‌های عملیاتی، افزایش هماهنگی بین نیروهای چهارگانه ارتش و قرارگاه مشترک پدافند هوایی در اجرای عملیات مشترک، انتقال دانش و تجربه به نسل جوان در محیط واقعی عملیات، بهره برداری حداکثری بخشی از قابلیت های موجود در حوزه پهپاد ارتش، ارزیابی سرعت عمل، چالاکی، دقت و قدرت تخریب سامانه‌های موشکی ساحل پایه، دریاپایه و هواپایه برگزار شد.

امیر دریادار موسوی خاطرنشان کرد: رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش یک رزمایش مشترک میان چهار نیروی ارتش جمهوری اسلامی ایران بود و برگزاری رزمایش هایی از این دست ترکیب توان و قدرت توپخانه‌های نیروی زمینی، نیروی دریایی و نیروی پدافند در پشتیبانی آتش از نیروهای عمل کننده، افزایش حجم آتش و قدرت تخریب آنها در مقابله با دشمن را در پی داشته و موجب هماهنگی بیش از پیش نیروها در مقابله با دشمنان شود.

سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش، با اشاره به دستاوردهای این رزمایش گفت: ارتقای توان بازدارندگی در مقابل تهدیدهای آینده، خودباوری و اعتماد به نفس در رصد و مقابله با تهدیدات، افزایش اعتماد به نفس در صحنه‌های عملیاتی گسترده در زمین، هوا و دریا با تکیه بر فناوری‌ها و دستاوردهای بومی و توانمندی های داخلی از دستاوردهای این رزمایش مشترک بود.

وی تصریح کرد: همچنین تجلی اقتدار ارتش به عنوان بازوی قدرتمند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در منطقه جنوب شرق کشور و تضمین امنیت سرمایه‌گذاری در این منطقه، حضور در آب های آزاد بین المللی و دوردست، ارائه ظرفیت ها و توانمندی های جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک مولفه اثرگذار در تامین امنیت منطقه و ارسال پیام قاطع جمهوری اسلامی ایران در حفظ منافع نظام نیز از دیگر دستاوردهای رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش جمهوری اسلامی ایران بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->