روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

هویت ۳ شهید گمنام مشهدی شناسایی شد

  • کد خبر: ۸۷۴۰۹
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۳
هویت ۳ شهید گمنام مشهدی شناسایی شد
با استناد به آزمایش دی. ان.‌ای و تطبیق ویژگی‌های وراثتی پیکر شهدا با خانواده آنان، هویت ۳ شهید اهل مشهد تعیین شد.

به گزارش شهرآرانیوز، به تازگی براساس آزمایشات DNA هویت شهیدان گمنام که در حوزه علمیه بیرجند، بهشت زهرا تهران و راز وجرگلان خراسان‌شمالی مدفون بودند از طریق تطبیق ژنتیکی با خانواده‌هایشان، شناسایی شد.

بر همین اساس، رئیس بنیاد منطقه دو مشهد مقدس و معاون هماهنگ‌کننده سپاه امام رضا (ع) با حضور در منزل شهیدان والامقام، خبر شناسایی هویت شهیدان «حسین بابایی»، «علیرضا مرتضوی» و «علیرضا مرتضوی» را به خانواده‌های این عزیزان اعلام کرد.

حجت‌الاسلام احمد ملکی با حضور در منزل شهیدان «حسین بابایی»، «علیرضا مرتضوی» ضمن ادای احترام به مقام ۱۷ هزار شهید استان گفت: رزمندگان وقتی بند پوتین خود را می‌بستند، یک عزم جدی برای نابودی رژیم صدام و پیروزی ایران اسلامی در جبهه حق علیه باطل داشتند و آرزوی آن‌ها شهادت بود.

ملکی افزود: اینکه پیکر این شهدای بزرگوار پس از سال‌ها شهادت و تدفین، شناسایی و اعلام هویت شدند قطعا خواست خداوند بوده است.

وی به خانواده شهید بابایی که دو فرزند خود را به نام‌های «حسین و علیرضا بابایی» تقدیم اسلام کرده‌اند، افزود: خوشا به سعادت و افتخار شما والدین معظم، که راه حضرت اُمّ‌الْبَنین را ادامه دادید. خدا را شاکریم که با تلاش دست اندرکاران در آزمایشگاه هویت، این شهدا شناسایی و به انتظار خانواده‌های خود پایان دادند.

رضا ثانوی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان چناران در دیدار با فرزندان شهید والامقام محمدحسن صادق (صادقی) گفت: اینکه هویت پدر شما پس از گذشت ۳۸ سال شناسایی شده و امروز در یکی از شهر‌های خراسان شمالی است، یقین بدانید به خواست خود شهید بوده است.

شناسایی هویت ۳ شهید گمنام، سال‌ها پس از تدفین

در این دیدار که سردار اکبر افراسیابی، معاون هماهنگ‌کننده و حجت‌الاسلام باقری، مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه امام رضا (ع) نیز حضور داشتند، با اهدای لوح سپاس از خانواده شهدا تجلیل به‌عمل آمد.

شهید والامقام «حسین بابایی» در یکم خرداد ۱۳۴۳ در مشهد چشم به جهان گشود و در سوم خرداد ۱۳۶۱ در عملیات بیت المقدس به مقام رفیع شهادت نائل آمد پیکر مطهرش در حوزه علمیه شهرستان بیرجند طی مراسمی در یکم اسفند ۱۳۹۶ همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا (س) به خاک سپرده شد. همچنین برادر شهیدش «علیرضا بابایی» در ۲۵ اسفند ۱۳۶۳ به مقام رفیع شهادت نائل آمده است.

شهید والامقام «علیرضا مرتضوی» در ۱۵ مرداد ۱۳۴۲ در مشهد چشم به جهان گشود و در ۲۸ تیر ۱۳۶۷ در گیلانغرب به مقام رفیع شهادت نائل آمد و پیکر مطهرش ۱۲ دی ماه ۱۳۹۰ در قطعه ۵۰ بهشت زهرای تهران و در جوار شهدای مدافع حرم ایرانی به خاک سپرده شد از این شهید والامقام یک فرزند دختر به نام الهام به یادگار مانده است.

شهید والامقام «محمدحسن صادق (صادقی)» در ششم فروردین ۱۳۱۷ در روستای حسن‌آباد از توابع شهرستان چناران، چشم به جهان گشود و در ۱۵ اسفند ۱۳۶۲ در عملیات خیبر به مقام رفیع شهادت نائل آمد و پیکر مطهرش در ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ همزمان با روز شهدا در شهر راز وجرگلان از توابع استان خراسان شمالی به خاک سپرده شد و از این شهید والامقام ۸ فرزند، پنج پسر و سه دختر به یادگار مانده است و روح الله صادقی یکی از فرزندان این شهید والامقام در بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان چناران مشغول خدمت رسانی به جامعه ایثارگری است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->