هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند
سرخط خبرها

با این راهکار‌های خانگی، آکنه بینی خود را رفع کنید

  • کد خبر: ۸۷۵۶۲
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۰
با این راهکار‌های خانگی، آکنه بینی خود را رفع کنید
جوش روی بینی یا آکنه بینی مسئله‌ای بسیار شایع است. ناحیه‌T صورت محل تجمع و تمرکز غدد چربی است و چربی زیادی تولید می‌کند، به همین دلیل گهگاه جوش‌هایی روی بینی ظاهر می‌شوند. جوش‌های روی بینی هم دردناک هستند و هم سرسخت و شاید بیشتر از یک هفته طول بکشد تا برطرف شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، این جوش‌ها فقط بدترشان می‌کند بنابراین می‌خواهیم به شما یاد بدهیم چگونه هر چه زودتر از شر این جوش‌های لجوج خلاص شوید، البته با کمک راهکار‌های طبیعی و خانگی.

پوست لیموترش را به آرامی بفشارید جوری که عصاره آن خارج شود، فقط همین عصاره را به مدت ۵ دقیقه روی جوش‌هایتان بمالید، اجازه دهید حدود یک ربع بماند و سپس با آب خالی بشویید. روزی دو بار این کار را انجام دهید.

چرا؟ پوست لیموترش دارای خواص ضدمیکروبی است و تکثیر باکتری‌های روی پوست و باکتری‌هایی را که در حضور چربی رشد می‌کنند و سبب تشکیل آکنه می‌شوند کاهش می‌دهد.

شما به چند تکه یخ و یک پارچه تمیز نیاز دارید. چند تکه یخ را در پارچه‌ای تمیز بپیچید و به آرامی آن را به مدت ۲۰ دقیقه روی جوش‌ها فشار دهید. این کار را هر چند ساعت یک بار تکرار کنید. چرا؟ یخ از دوران باستان برای کاهش درد و تورم (به سبب منقبض کردن رگ‌ها) و التهاب به کار می‌رفته است. این کار می‌تواند تسکین موقتی ایجاد کرده و ظاهر و قرمزی جوش را کمتر کند.

شما به یک تا دو قطره روغن درخت چای و یک قاشق غذاخوری روغن حامل نیاز دارید. این دو روغن را با هم ترکیب کرده و آن را روی جوش‌هایتان بزنید، بگذارید حداقل ۱۰ دقیقه بماند و سپس با آب بشویید. روزی دو بار این کار را انجام دهید. چرا؟ روغن درخت چای به عنوان یک عنصر ملایم، اما موثر می‌تواند آکنه‌های نه چندان سرسخت را به طور موثر پاکسازی نماید یا از قرمزی و التهابشان کم کند.

منافذ روی بینی بزرگ‌تر از منافذ دیگر قسمت‌های صورت‌اند؛ بنابراین باکتری‌ها و آلودگی‌ها و چربی راحت‌تر در این منافذ گیر می‌افتند و باعث جوش می‌شوند

شما به یک قاشق مرباخوری روغن عنبرسائل و یک تکه پنبه نیاز دارید. با کمک پنبه، عنبرسائل را روی جوش‌هایتان بزنید و بگذارید خشک شود، ۱۵ دقیقه بعد بشویید. روزی یک بار این کار را انجام دهید. چرا؟ عنبرسائل دارای تانین است که معمولا برای کاهش جوش و آکنه به کار می‌رود. روغن این گیاه، قرمزی و التهاب را کاهش می‌دهد.

فقط کافیست مقدار کمی خمیردندان (اندازه یک نخود) را روی جوشتان بگذارید تا ۳۰ دقیقه بماند، سپس با آب سرد بشویید. روزی یک بار این کار را انجام دهید. چرا؟ خمیردندان دارای جوش شیرین و دیگر موادی است که می‌توانند جوش را خشک کنند. البته این شیوه از نظر علمی ثابت نشده است و جزو توصیه‌های اکید نیست، اما می‌توانید امتحان کنید. دقت داشته باشید که خمیردندان نباید برای کل صورت استفاده شود؛ فقط روی جوش.

شما به یک قاشق مرباخوری دهانشویه لیسترین و تکه‌ای پنبه نیاز دارید. با پنبه، مقداری دهانشویه لیسترین را روی جوشتان بزنید و بعد از ۱۰ دقیقه بشویید. بسته به اینکه جوشتان با چه سرعتی در حال خشک شدن است، روزی ۲ تا ۳ بار این کار را انجام دهید. چرا؟ دهانشویه لیسترین حاوی عصاره‌های مانند منتول، اکالیپتول، الکل و دیگر مواد است که همگی خاصیت خشک کنندگی روی جوش‌ها دارند. این شیوه را خیلی از افراد امتحان کرده‌اند و نتیجه گرفته‌اند، اما هنوز مطالعه‌ای روی آن انجام نشده است.

یک‌دوم قاشق مرباخوری زردچوبه را به یک قاشق غذاخوری عسل اضافه کرده و خوب ترکیب کنید. سپس آن را به پوست مرطوب‌تان بزنید و بگذارید پنج دقیقه بماند و بعد با آب بشویید. چرا؟ زردچوبه خاصیت ضدالتهابی دارد و کمک می‌کند جوش کوچک و جمع شود. ضمنا زردچوبه می‌تواند چربی اضافی پوست را بگیرد. عسل هم برای از بین بردن باکتری‌های جوش خوب است و خاصیت ضدمیکروبی دارد.

یک قاشق غذاخوری آرد نخود را با آب مخلوط کرده و آن را به پوست تمیزتان بزنید و بگذارید ده دقیقه بماند، سپس با آب بشویید. چرا؟ آرد نخود یک راهکار خانگی خوب برای رفع جوش است، خصوصا برای افرادی که پوست چرب دارند، زیرا آرد نخود می‌تواند چربی اضافی ترشح شده‌ی پوست را جذب کند.

گلاب را صبح و شب روی پوست‌تان اسپری کنید. چرا؟ گلاب بابت خواص ضدالتهابی که دارد معروف است و می‌تواند جوش را جمع کند. علاوه بر این، گلاب به عنوان یک عامل تسکین دهنده می‌تواند قرمزی پوست ملتهب را کاهش داده و آن را آرام کند.

عصاره نعنای تازه را شب به همه جای صورتتان بزنید تا بدون اینکه پوستتان خیلی خشک شود از شر جوش‌ها خلاص شوید. چرا؟ برگ‌های نعنا سرشار از ویتامین A و C هستند که هر دو برای پاکسازی پوست لازمند.

با استفاده از یک برس کوچک، یک چهارم فنجان ماست ساده را به صورت‌تان بزنید، بگذارید ده دقیقه بماند تا خشک شود و سپس با آب بشویید. چرا؟ ماست حاوی اسید لاکتیک است که می‌تواند پوست را از سلول‌های مرده پاکسازی کند. باکتری‌های موجود در ماست با خاصیت آنتی باکتریالی که دارند پوست را تمیز می‌کنند.

تمام روش‌های گفته شده بر اساس تجربه و طب سنتی هستند و باید با احتیاط مصرفشان کنید. زیاده روی در هر یک از این راهکار‌ها ممکن است عارضه را بدتر کند. بهترین کار این است که با پزشک مشورت کرده و دارو‌های تجویزی او را به کار ببرید و در کنار آن از روش‌های طبیعی هم کمک بگیرید.

ضمنا برای پیشگیری از ظاهر شدن جوش و آکنه، توصیه‌هایی داریم:

صورتتان را روزی دو بار با آب گرم و به آرامی بشویید.. پوستتان را زیاد نسابید، چون ضایعاتی که وجود دارند تحریک می‌شوند.. از دارو‌های آنتی باکتریال تجویزی پزشک که حاوی سالیسیلیک اسید یا بنزوئیل پراکسید هستند استفاده کنید.. از لوازم آرایشی چرب استفاده نکنید.. از محصولات مراقبت از پوست و آرایشی ضدجوش استفاده کنید.. مکررا به صورت و بینی خود دست نزنید، چون این کار می‌تواند آلودگی‌ها را به پوستتان انتقال داده و باعث بروز جوش شود.
جوش و آکنه زمانی ظاهر می‌شود که آلودگی‌ها و چربی و باکتری‌ها در منافذ پوست گیر می‌افتند. اگر روی بینی‌تان مکررا جوش می‌زند، چند دلیل ممکن است داشته باشد:

علت‌های ایجاد جوش روی بینی

منافذ روی بینی بزرگ‌تر از منافذ دیگر قسمت‌های صورت‌اند؛ بنابراین باکتری‌ها و آلودگی‌ها و چربی راحت‌تر در این منافذ گیر می‌افتند و باعث جوش می‌شوند.. مراقبت نادرست از پوست یا استفاده از محصولانی که باعث ایجاد جوش و اکنه می‌شوند می‌توانند دلیل ظاهر شدن جوش‌های روی بینی باشند.. منطقه T صورت، خصوصا بینی، چرب‌تر از سایر قسمت‌های صورت است، زیرا غدد چربی بیشتری دارد و همین باعث می‌شود بینی چرب بوده و به راحتی جوش بزند.. مصرف زیاد شیر پُرچرب هم می‌تواند دلیل بروز جوش و آکنه باشد.

منبع: جام جم آنلاین 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->