هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

روزانه فقط یک فنجان قهوه بنوشید!

  • کد خبر: ۸۷۷۶۵
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰
روزانه فقط یک فنجان قهوه بنوشید!
مطالعات تحقیقاتی نشان داده است که نوشیدن دو فنجان قهوه در روز ممکن است خطر ابتلا به بیماری مزمن کلیوی را افزایش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعه جدیدی که توسط دانشمندان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز بلومبرگ انجام شد، نشان داد که نوشیدن دو فنجان قهوه در روز ممکن است خطر ابتلا به بیماری مزمن کلیوی را افزایش دهد.

در این مطالعه ۳۷۲ متابولیت در خون ۳۸۱۱ فرد مختلف مورد بررسی قرار گرفت. متابولیت‌ها مولکول‌های کوچکی هستند که زمانی که بدن غذا، دارو یا مواد شیمیایی را تجزیه می‌کند تولید می‌شوند. نتایج نشان داد که ۵۶ درصد از افراد مورد بررسی روزانه قهوه می‌نوشند و ۳۲ درصد بیش از دو فنجان در روز می‌نوشند.

در طی آزمایش‌های خود، محققان یک متابولیت مرتبط با قهوه را کشف کردند که می‌تواند به سالم‌تر شدن کلیه‌ها کمک کند، با این حال، نگران‌کننده است که آن‌ها دو متابولیت دیگر را نیز پیدا کردند که با بیماری مزمن کلیوی مرتبط هستند.

یافته‌های جدید محققان جانز هاپکینز را شگفت‌زده کرد، زیرا گزارشی که ۶ ماه پیش منتشر شد به این نتیجه رسید که «اثر مفید قهوه بر عملکرد کلیه ها» وجود دارد.

دکتر کیسی ریبهولتز، یکی از نویسندگان مطالعه جدید، به ایندیپندنت گفت: یکی از متابولیت‌های مرتبط با قهوه، که با بیماری کلیوی نیز مرتبط است، حاوی ترکیباتی است که با سیگار کشیدن مرتبط است و توضیح داد که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است تا عاشقان قهوه وحشت نکنید.

تعداد زیادی از مطالعات دیگر ثابت کرده اند که قهوه می‌تواند برای سلامت کلی فرد مفید باشد. در ماه ژوئن، یافته‌های منتشر شده در مجله پزشکی BMC Public Health نشان داد که نوشیدن سه تا چهار فنجان قهوه در روز ممکن است خطر ابتلا به سرطان کبد و سایر بیماری‌های کبدی مرتبط با الکل را کاهش دهد.

مطالعه‌ای که در سپتامبر گذشته منتشر شد همچنین نشان داد که نوشیدن حداکثر سه فنجان قهوه در روز می‌تواند از قلب محافظت کند.

این مطالعه نشان داد که در بین افرادی که تشخیص بیماری قلبی ندارند، نوشیدن نصف تا ۳ فنجان قهوه در روز با کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی، سکته مغزی و مرگ زودرس به هر دلیلی در مقایسه با نوشیدن سایر نوشیدنی‌ها مرتبط است.

منبع:  جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->