مشکلات ناشی از «شکاف لب» در کودکان مرگ ۴ کودک زیر ۵ سال با مواد مخدر در خراسان رضوی مرگ نوجوان ۱۱۰ کیلویی زیر تیغ جراحی زیبایی در تهران غرق‌شدگی در بهار ۱۴۰۳ جان ۲۸۳ ایرانی را گرفت قتل مادربزرگ و عمو به‌خاطر ارثیه در جنوب تهران نجات ۴۵۵۰ فرزند از سقط جنین خودکشی عروس ۲۴ ساله به علت اختلاف بر سر تالار عروسی! افشای شکنجه وحشیانه پسر معلول در اسارتگاه مرد بی‌رحم برادرکشی بیخ گوش مادر و خواهر | جسد برادرم را در باغچه دفن کردم قطع عضو شهروند تهرانی در قدرت‌نمایی اراذل و اوباش| دو شرور سابقه دار دستگیر شدند حریق یک کارگاه بزرگ چندمنظوره در جاده سیمان| یک آتش نشان مصدوم شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) تولید پلیمرهای انتقال دارو به سلول‌های سرطانی توسط پژوهشگران مشهدی نتیجه پایه یازدهم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج (۹ مرداد ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۸ هزار گذرنامه زیارتی در خراسان رضوی درمان جدید برای طاسی سر مردان گشت‌های ویژه پلیس آگاهی ۱۴۵۱ خودروی مسروقه در سراسر کشور را کشف کردند حجامت یا اهدای خون | حجامت کنیم یا خون هدیه کنیم؟ عوارض استفاده از ماهی‌تابه‌های نچسب | «تب دود» چیست؟ وزش باد‌های غبارآلود ۱۲۰ روزه در خراسان رضوی و استان‌های شرقی کشور کمبود گروه‌های خونی A مثبت و منفی در خراسان رضوی
سرخط خبرها

کدام آنتی بیوتیک بیشترین مصرف را در کشور دارد؟

  • کد خبر: ۸۷۸۴۱
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۸
کدام آنتی بیوتیک بیشترین مصرف را در کشور دارد؟
رییس سازمان غذا و دارو نسبت به مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها هشدار داد و گفت: بر اساس آمارنامه سال ۱۳۹۹، آموکسی سیلین پرمصرف ترین آنتی بیوتیک در کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام دارایی روز شبنه در پیامی به مناسبت آغاز هفته آگاه سازی داروهای آنتی میکروبیال تصریح کرد: سازمان جهانی بهداشت، از تاریخ ۱۸ تا ۲۴ نوامبر را هفته جهانی آگاه سازی داروهای آنتی میکروبیال و پیشگیری از مقاومت میکروبی نامگذاری کرده است.

وی ادامه داد: با توجه به اولویت بحث پیشگیری از ایجاد مقاومت میکروبی خصوصا در شرایط همه گیری بیماری کرونا، ضروری است در همراهی با سازمان جهانی بهداشت مانند سالهای گذشته، بر موضوع منطقی سازی تجویز و مصرف داروهای آنتی میکروبیال در هفته مذکور تمرکز شود و آموزش های لازم از طریق رسانه ها ارائه شود.

معاون وزیر بهداشت افزود: داروهای آنتی میکروبیال ترکیبات با ارزشی هستند که با ادامه روند فعلی در مصرف آن ها، متاسفانه  در آینده نزدیک به دلیل بروز مقاومت میکروبی، دسترسی به آنها محدود شده و داروهای موثر فعلی، دیگر بر روی میکروب ها اثری نخواهند داشت.

دارایی ادامه داد: مقاومت میکروبی به یکی از پر اهمیت ترین مسائل بهداشت عمومی از منظر سازمان بهداشت جهانی تبدیل شده است. حفظ و نگهداری از این منابع ارزشمند، نیاز به اقدامات سریع، موثر و همه جانبه سازمان و نهادهای مرتبط با موضوع و  گسترش فرهنگ مصرف و تجویز دارو برای توجه ویژه جامعه دارد.

رییس سازمان غذا و دارو تصریح کرد:‌ با شروع فصل سرما و شیوع عفونت های تنفسی، یکی از مواردی که باید به آن توجه داشت این است که اولا بهداشت فردی باید با جدیت رعایت شود و در صورت ابتلا به برخی بیماری های ویروسی شایع مانند سرماخوردگی، آنفولانزا و همچنین بیماری کرونا، نیاز به مصرف آنتی بیوتیک نمی باشد مگر آنکه همزمان با عفونت ویروسی، عفونت باکتریایی همراه شده باشد. بنابراین در صورتی که اقدامات پیشگیرانه لازم صورت نگیرد و به اصول تجویز و مصرف منطقی داروهای آنتی باکتریال توجه نشود، استفاده بیش از حد از آنتی بیوتیک ها، منجر به گسترش مقاومت میکروبی خواهد شد.

از ۱۸ تا ۲۴ نوامبر (۲۷ آبان تسوم آذر) هفته جهانی آگاه سازی داروهای آنتی میکروبیال و پیشگیری از مقاومت میکروبی نامگذاری شده است.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->