۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟
سرخط خبرها

علائم و راه‌های درمان سردرد سینوسی چیست؟

  • کد خبر: ۸۷۱۴۷
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۰۵:۰۰
علائم و راه‌های درمان سردرد سینوسی چیست؟
در سردرد سینوسی، فرد فشاری در اطراف چشم ها، گونه‌ها و پیشانی احساس می‌کند و معمولاً این نوع سردرد به صورت ضربانی می‌باشد. با این حال تشخیص سردرد سینوسی آسان نمی‌باشد و با سردرد میگرنی اشتباه گرفته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سردرد‌های سینوسی نیاز به نوع دیگری از درمان دارند. اولین قدم این است که درد خود را تسکین دهید. باید بدانید که استفاده مکرر از دارو‌های بدون نسخه در هنگام سردرد می‌تواند حتی بیشتر باعث ایجاد سردرد شود.

سردرد‌های سینوسی (سینوزیت) چیست؟

سردرد‌های سینوسی یکی از علائم عفونت سینوس است که باعث ایجاد فشار و درد در صورت می‌شود.

سرماخوردگی یا آلرژی خطر عفونت سینوسی و سردرد را افزایش می‌دهد. اما این سردرد‌های سینوسی ممکن است میگرن با علائم بینی باشند. در این صورت، پزشک می‌تواند به شما در درمان کمک کند.

سینوس چیست؟

سینوس‌ها مجموعه‌ای از فضا‌های متصل و توخالی پشت استخوان گونه، پیشانی و بینی شما است. سینوس مخاطی نازک تولید می‌کند.

هنگامی که هوا از طریق سینوس‌ها به ریه می‌رود، مخاط ذرات مضر مانند گرد و غبار، آلاینده‌ها و باکتری‌ها را به دام می‌اندازد. مخاط از طریق بینی شما خارج می‌شود.

سردرد سینوسی چیست؟

تقریباً در ۸۰ درصد موارد، آنچه مردم آن را سردرد سینوسی می‌نامند، در واقع میگرن با علائم بینی است.

یک سردرد سینوسی واقعی به دلیل عفونت سینوس (سینوزیت) ایجاد می‌شود. عفونت باعث درد و فشار در سینوس‌ها می‌شود.

سردرد‌های سینوسی چقدر شایع است؟

سردرد‌های سینوسی با عفونت بسیار شایع است. همچنین ممکن است در هنگام ابتلا به میگرن که ۱۲ درصد از افراد را درگیر می‌کند، احساس کنید که دچار سردرد سینوسی هستید.

چه چیزی باعث سردرد سینوسی می‌شود؟

عفونت‌های سینوسی باعث سردرد سینوسی می‌شوند. هر چیزی که باعث ایجاد مخاط در سینوس‌ها شود می‌تواند منجر به عفونت سینوسی شود، مانند:

بیشتر اوقات سرماخوردگی مقصر است. حساسیت‌های فصلی باعث تولید مخاط می‌شوند.

پولیپ بینی، رشد غیر طبیعی بینی یا سینوس ها. پولیپ بینی می‌تواند از تخلیه مخاط جلوگیری کند.
انحراف تیغه بینی، زمانی است که خط غضروف و استخوان در مرکز بینی مستقیم نیست. انحراف تیغه بینی می‌تواند از تخلیه مناسب مخاط جلوگیری کند.

خلط زیاد به میکروب‌ها فرصت رشد می‌دهد. با تجمع میکروب ها، سینوس‌ها را تحریک می‌کنند. در پاسخ، بافت سینوس متورم می‌شود و مانع عبور مخاط می‌شود. سینوس‌های متورم و تحریک شده پر از مایع باعث می‌شود صورت شما حساس و دردناک شود.

آیا آلرژی باعث سردرد سینوسی (سردرد آلرژی) می‌شود؟

حساسیت‌ها خود باعث سردرد نمی‌شوند. با این حال، آلرژی می‌تواند باعث احتقان سینوس (گرفتگی بینی) شود که می‌تواند منجر به فشار سینوس، درد و عفونت شود. اگر به آلرژی فصلی (رینیت آلرژیک) مبتلا هستید، ۱۰ برابر بیشتر احتمال دارد که از میگرن رنج ببرید.

سردرد سینوسی چه حسی دارد؟ (علائم سردرد سینوسی)

وقتی دچار سردرد سینوسی می‌شوید، صورت شما درد می‌کند. به طور معمول، هنگامی که سر خود را به طور ناگهانی حرکت می‌دهید، درد بدتر می‌شود. بسته به سینوس آسیب دیده، ممکن است یک درد مبهم پشت چشم یا قسمت زیرین آن احساس کنید:

استخوان گونه
پیشانی
پل بینی

سایر علائم سردرد سینوسی چیست؟

علاوه بر درد صورت، سردرد‌های سینوسی علائم دیگری نیز ایجاد می‌کنند، از جمله:

تب
گرفتگی بینی
ترشحات غلیظ و رنگی مخاط از بینی
احساس پری در گوش
صورت متورم یا پف کرده

آیا می‌توانید بدون احتقان دچار سردرد سینوسی شوید؟

اگر احتقان ندارید، احتمالاً سردرد سینوسی نیست. درد در صورت شما بیشتر به دلیل میگرن (سردرد شدید) یا سردرد تنشی است.

تفاوت بین سردرد سینوسی و میگرن چیست؟

اشتباه گرفتن این دو آسان است، زیرا میگرن هم می‌تواند باعث درد صورت، احتقان بینی و آبریزش بینی نیز شود. در میگرن، ترشحات بینی بی رنگ است. اگر از سردرد سینوسی واقعی - ناشی از عفونت سینوسی - رنج می‌برید، تب و مخاط بینی ضخیم و رنگی خواهید داشت.

چگونه می‌توان سردرد سینوسی را از بین برد؟

برای خلاص شدن از شر سردرد سینوسی، باید علت زمینه‌ای را درمان کنید. اما می‌توانید برای کاهش فشار و درد سینوس در خانه اقداماتی را انجام دهید:

کمپرس گرم را روی نواحی دردناک صورت بمالید.
از یک ضد احتقان برای کاهش تورم سینوس و تخلیه مخاط استفاده کنید.
از اسپری بینی نمکی یا قطره رقیق کننده مخاط استفاده کنید.
از دستگاه بخور استفاده کنید یا بخار آب جوش را استنشاق کنید. هوای گرم و مرطوب ممکن است به رفع احتقان سینوسی کمک کند.

درمان عفونت سینوس

ویروس ها، باکتری‌ها و گاهی قارچ‌ها باعث عفونت سینوسی می‌شوند. عفونت‌های ویروسی اغلب خود به خود از بین می‌روند. اما اگر عفونت شما باکتریایی یا قارچی است، به آنتی بیوتیک یا دارو‌های ضد قارچ نیاز دارید. پزشک ممکن است دارو‌های دیگری را برای تسکین ناراحتی توصیه کند، مانند:

آنتی هیستامین‌ها برای جلوگیری از علائم آلرژی
ضد احتقان‌ها برای کاهش تورم بینی و سینوس‌ها
مسکن‌ها برای تسکین سردرد.
استروئید‌ها برای کاهش التهاب

چگونه می‌توان از سردرد سینوسی پیشگیری کرد

با درمان علت اصلی می‌توانید از عفونت‌های مکرر سینوس (سینوزیت مزمن) جلوگیری کنید. برای آلرژی، مراجعه به متخصص آلرژی برای درمان می‌تواند کمک کننده باشد. برای انحراف تیغه بینی، ممکن است ارائه دهنده مراقبت‌های بهداشتی شما نیاز به انجام عمل جراحی داشته باشد. اگر پولیپ بینی دارید، ممکن است نیاز به روشی برای برداشتن آن‌ها داشته باشید.

سردرد سینوسی چقدر طول می‌کشد؟

ویروس‌ها بیشتر عفونت‌های سینوسی را ایجاد می‌کنند. عفونت سینوسی ویروسی معمولاً خود به خود برطرف می‌شود. شبیه به این که سرماخوردگی خود به خود برطرف می‌شود، سردرد سینوسی شما باید در عرض یک هفته احساس بهتری داشته باشد. اگر برطرف نشد، به ارائه دهنده خدمات درمانی خود مراجعه کنید. ممکن است دچار عفونت سینوسی باکتریایی یا قارچی باشید که نیاز به دارو دارد.

در مورد تکرار سردرد‌های سینوسی چه می‌توان انجام داد؟

بسیاری از سردرد‌های سینوسی، به ویژه آن‌هایی که عود می‌کنند، در واقع میگرن هستند. اما عاقلانه است که برای تشخیص علت سردرد خود به پزشک مراجعه کنید. ممکن است متوجه شوید که بهترین راه حل بلند مدت این است که بفهمید چه چیزی باعث ایجاد سردرد‌های میگرنی شما می‌شود تا بتوانید از آن‌ها جلوگیری کنید. نوشتن گزارش از سردردهایتان برای ردیابی محرک‌های احتمالی بسیار مفید است. محرک‌هایی که می‌توانید کنترلشان کنید عبارتند از:

الکل
کافئین
غذا‌های خاص مانند: شکلات، شراب قرمز یا پنیر‌های قوی
کمبود خواب
فشار

وقتی دچار سردرد سینوسی می‌شوید، صورت شما درد می‌کند. به طور معمول، هنگامی که سر خود را به طور ناگهانی حرکت می‌دهید، درد بدتر می‌شود. عفونت سینوسی ویروسی معمولاً خود به خود برطرف می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->