درباره یکی از قدیمی‌ترین روستا‌های غرب مشهد | روایتگری تاریخ در قلعه اربابی «امامیه» نحوه ثبت‌نام بانوان مشهدی برای آزمون استخدام آتش‌نشان چگونه است؟ + لینک سایت پارکینگ طبقاتی «توحید» میدان شهدا، گامی اساسی در مسیر مدیریت ترافیک و هوشمندسازی خدمات شهری مشهد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در جمع فعالان فرهنگی حاشیه شهر: نسبت به ایجاد امیدآفرینی مسئول هستیم «پارکینگ طبقاتی توحید» مشهد پس از سال‌ها انتظار، فردا افتتاح می‌شود هوای کلانشهر مشهد برای دهمین روز پیاپی، در وضعیت «هشدار» قرار دارد (۶ آذر ۱۴۰۳) کوچه چهنو مشهد، راه‌آبِ کهنِ شهر که قدمتش به قبل دوره قاجار می‌رسد اختصاص ۷۰ هکتار زمین رهاشده برای محرومیت‌زدایی در منطقه ۴ شهرداری مشهد ثبت تردد بیش از ۲ میلیون وسیله نقلیه در مبادی ورودی و خروجی خراسان رضوی در آبان ۱۴۰۳ حاجی‌بگلو: ورود تفکر جهادی و بسیجی به هر عرصه‌ای، رفع گره‌ها و پیشرفت حتمی را به دنبال دارد شهروند خبرنگار | طلوع خورشید در شهرک مهرگان مشهد تأکید شهردار مشهد بر همکاری همه‌جانبه شهرداری با سازمان بسیج شهرداری مشهد + فیلم مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی منصوب شد (۵ آذر ۱۴۰۳) خدمت بهتر با سیره و اخلاص بسیجی ثبت‌نام اعتکاف ماه رجب در حرم امام‌رضا(ع) آغاز شد (۵ آذر ۱۴۰۳) + لینک شهردار مشهد مقدس: پایه اصلی قوت و قدرت دفاعی کشور‌های اسلامی بسیج است نقش کلیدی مساجد در توسعه و مدیریت شهری همیاری خیران شهریار برای سازندگی در مشهد کشف و جمع‌آوری ۱۳ انشعاب غیرمجاز آب از یک مجتمع ویلایی در گلبهار مشهدِ بسیجی، امن‌تر و زیست‌پذیرتر است
سرخط خبرها

مدیریت‌شهری مشهد پای‌کار ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی

  • کد خبر: ۸۷۸۴۸
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۲
مدیریت‌شهری مشهد پای‌کار ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی یکی از ضرورت‌های کنونی است و مدیریت‌شهری از راه‌های مختلف در این راستا گام برمی‌دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی یکی از ضرورت‌های کنونی است و مدیریت‌شهری از راه‌های مختلف در این راستا گام برمی‌دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر مشهد، حجت‌الاسلام حسن‌ منصوریان اظهار کرد: با وجود اینکه مشهد پایتخت فرهنگی جهان اسلام است، از نظر سرانه کتاب و کتاب‌خوانی وضعیت مناسبی نداریم. براین اساس، پروژه‌ها و فعالیت‌های حمایتی برای ارتقای این سرانه باید درنظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه اولین مشکل پیش روی ما جریان رقیب کتاب و کتاب‌خوانی در شهر است، گفت: این جریان شامل برنامه‌های فرهنگی مشابه همچون بازی‌های رایانه‌ای، فیلم‌ها و جریان‌های رسانه‌ای دیجیتالی یا مسائل دیگری است که شور و نشاط کتاب‌خوانی را از جوان می‌گیرد.

وی با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی، افزود: اهمیت این موضوع را باید با بهره‌گیری از سازه‌های در اختیار شهرداری همچون بیلبورد‌ها و اکران‌های شهری به آگاهی شهروندان برسانیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورا با بیان اینکه در حوزه حمایت باید به سراغ انتشارات برویم، تصریح کرد: پاتوق‌های کتاب در وضعیت اقتصادی کنونی دچار رکود شده و فعالیتشان کم‌رنگ یا تعطیل شده است و باید از آن‌ها حمایت شود.

حجت‌الاسلام منصوریان گفت: انتشاراتی که در موضوع‌های مشخصی مانند ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گام برمی‌دارد، یکی از نیاز‌های شهر است. زیرا فضا را به نفع تربیت اخلاقی شهر به‌ویژه نسل جوان پیش می‌برد.

وی با بیان اینکه مشهد از لحاظ زیرساخت‌های حوزه کتاب و کتاب‌خوانی در وضعیت خوبی قرار ندارد، افزود: باید توجه کرد که مدیریت‌شهری متولی مستقیم ایجاد زیرساخت‌ها نیست، ولی از محل ۵/ ۰‌درصد درآمد شهرداری که متعلق به نهاد کتابخانه‌های عمومی است، در این راستا گام‌های حمایتی برمی‌داریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورا با بیان اینکه مدیریت‌شهری مشهد در سال‌های اخیر براساس دغدغه‌مندی خود به حوزه توسعه زیرساخت‌های مربوط به کتاب و کتاب‌خوانی وارد شده است، اظهار کرد: در کنار ایجاد قرائت‌خانه، کتابخانه‌های محلی مربوط به فرهنگ‌سرا‌های شهر تقویت می‌شوند.

وی افزود: کتابخانه‌های عمومی شهر هم اگر مسائل و مشکلاتی داشته باشند، بررسی می‌کنیم تا با حمایت از آن‌ها به سرانه مطلوب در مشهد برسیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->