آیا زمان واریز معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۳ بازنشستگان تامین‌اجتماعی مشخص شد؟ سایه تورم بر سرِ بازنشستگان | نقدی بر اجرا نشدن ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی برخورد ۲ خودرو سواری در جاده اسفراین یک فوتی و ۲ مصدوم برجا گذاشت آپارتمان‌نشینی، نور خورشید و کمبود ویتامین دی! قتل غیرعمد با تماس یک مزاحم! حادثه در یک شهربازی| حدود ۳۰ نفر از چرخ‌وفلکِ وارونه، آویزان ماندند مرگ ۶ حاجی بر اثر گرمازدگی اغفال دختر جوان با شگرد ازدواج و مهاجرت به اروپا توسط شاگرد قهوه‌خانه تصادف پژو ۴۰۵ در روستای بوژان نیشابور پنج مصدوم برجا گذاشت (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قتل فجیع مرد ثروتمند به‌خاطر طمع ۱۴میلیاردی دوستانش! ضرب‌الاجل تعزیرات برای سازمان‌های هواپیمایی و حمایت سلول درمانی، درمان «زخم پای دیابتی» را ممکن ساخت دومین جسد حادثه معدن شازند از زیر آوار بیرون کشیده شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) بازگشایی جاده چالوس بعد از ۳ روز (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قتل خونین به خاطر فحاشی! واکنش سردار کمالی به خبری در مورد کاهش مدت سربازی سودای شکار کبوتر بالای تیر برق، جان جوان مشهدی را گرفت! صدور مجوز تاسیس مرکز منطقه‌ای اقلیم سازمان جهانی هواشناسی در تهران ریزش معدن در محدوده جاده اراک-توره | ۴ نفر در زیر آوار (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) جزئیات استخدام نیروی جدید در پلیس
سرخط خبرها

ورزش از میزان اضطراب می‌کاهد

  • کد خبر: ۸۸۳۳۳
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
ورزش از میزان اضطراب می‌کاهد
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که ورزش هم با شدت متوسط و هم شدید، علائم اضطراب را کاهش می‌دهد، حتی اگر این اختلال مزمن باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از ساینس دیلی نوشت: این مطالعه توسط محققان دانشگاه گوتنبرگ سوئد بر روی ۲۸۶ بیمار مبتلا به سندرم اضطراب انجام شد. نیمی از بیماران حداقل ده سال با اضطراب زندگی کرده بودند. میانگین سنی آن‌ها ۳۹ سال بود.

شرکت‌کنندگان به مدت ۱۲ هفته در جلسات تمرین گروهی، متوسط یا شدید، قرار گرفتند. نتایج نشان می‌دهد که علائم اضطراب آن‌ها حتی زمانی که اضطراب یک وضعیت مزمن بود، در مقایسه با گروه کنترل که فقط توصیه‌های بهداشت عمومی در مورد فعالیت بدنی دریافت کرده بودند، به‌طور قابل‌توجهی کاهش یافت.

اکثر افراد در گروه‌های درمانی پس از برنامه ۱۲ هفته‌ای از سطح اضطراب متوسط به بالا به سطح اضطراب پایین رسیدند. برای کسانی که با شدت نسبتاً کم ورزش می‌کردند، شانس بهبود از نظر علائم اضطراب با ضریب ۳.۶۲ افزایش یافت. فاکتور متناظر برای کسانی که با شدت بالاتر ورزش می‌کردند ۴.۸۸ بود.

«مالین هنریکسون»، سرپرست تیم تحقیق، می‌گوید: «روند شدت ورزش تأثیر قابل توجهی برای بهبود داشت یعنی افراد هرچه شدیدتر ورزش می‌کردند، علائم اضطراب شأن بیشتر بهبود می‌یافت.»

مطالعات قبلی در مورد ورزش بدنی در افسردگی بهبود علائم واضحی را نشان داده است. با این حال، تصویر واضحی از اینکه چگونه افراد مبتلا به اضطراب تحت تأثیر ورزش قرار می‌گیرند، تاکنون وجود نداشته است.

هر دو گروه تحت نظر فیزیوتراپ سه بار در هفته جلسات تمرینی ۶۰ دقیقه‌ای داشتند. این جلسات شامل تمرینات کاردیو (هوازی) و قدرتی بود. پس از گرم کردن، تمرین دایره‌ای به مدت ۴۵ دقیقه انجام شد و جلسات با خنک کردن و حرکات کششی به پایان رسید.

اعضای گروهی که در سطح متوسط ورزش می‌کردند قرار بود به حدود ۶۰ درصد حداکثر ضربان قلب خود برسند - درجه‌ای از فعالیت که به عنوان سبک یا متوسط ارزیابی می‌شود. در گروهی که با شدت بیشتری تمرین می‌کردند، هدف دستیابی به ۷۵ درصد حداکثر ضربان قلب بود.

درمان‌های استاندارد امروزی برای اضطراب عبارتند از درمان شناختی رفتاری (CBT) و دارو‌های روانگردان. با این حال، این دارو‌ها معمولاً دارای عوارض جانبی هستند و بیماران مبتلا به اختلالات اضطرابی اغلب به درمان پزشکی پاسخ نمی‌دهند.

منبع: همشهری آنلاین 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->