پیاتزا: بازی با فرانسه دومین فینال ماست | قدرت فرانسه نیاز به معرفی ندارد پیاتزا ۱۴ بازیکن خود برای دیدار با فرانسه را اعلام کرد تاریخ و ساعت بازی ایران و فرانسه در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | مسیر سخت ایران برای صعود سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشورماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد
سرخط خبرها

رضایی: استعفا نکردم، قراردادم تمام شد

  • کد خبر: ۸۹۰۰۷
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۹
رضایی: استعفا نکردم، قراردادم تمام شد
سرمربی مشهدی سابق تیم ملی والیبال‌نشسته ایران معتقد است استعفایی در کار نبوده و صرفا قراردادش برای هدایت تیم ملی والیبال نشسته کشورمان به پایان رسیده‌است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرمربی مشهدی سابق تیم ملی والیبال‌نشسته که با کوله‌باری از تجربه و به عنوان پُرافتخارترین مربی تاریخ ورزش کشور، بعد از قهرمانی چندین‌باره در پاراالمپیک توکیو از سمتش استعفا کرد، حالا مدعی است که استعفایی در کار نبوده است.

هادی رضایی که با تیم ملی والیبال‌نشسته آن‌قدر افتخار در سطح جهان، المپیک و آسیا به دست آورده که هیچ مربی ورزشی در کشور به گرد پای او هم نمی‌رسد، از چندی قبل با رئیس کمیته ملی پاراالمپیک، محمود خسروی‌وفا، اختلافاتی دارد که اولین‌بار بعد از استعفایش از سمت قائم‌مقامی کمیته ملی پاراالمپیک عیان شده بود. رضایی این‌بار در مصاحبه‌ای که در حاشیه مراسم تجلیل از افتخارآفرینان پاراالمپیک انجام داد، گفت از سمت سرمربیگری تیم ملی والیبال‌نشسته استعفا نکرده و فقط قراردادش تمام شده است! صحبتی که مؤید آن است که فدراسیون و کمیته ملی پاراالمپیک او را نخواستند که قراردادش را تمدید نکردند.

رضایی درباره پیشنهاد‌های خوبی که از چند تیم خارجی برای قبول هدایت سرمربیگری تیم ملی آن‌ها داشته است نیز اظهار کرد: پیشنهاد خارجی دارم، اما نمی‌روم؛ من ایرانی‌ام و ایران بوده‌ام، نمی‌دانم این چه ذهنیتی است، شاید به خارج بروم، اما برای تفریح می‌روم و برای مسابقه نمی‌روم.
باید منتظر نشست و دید در روز‌های آتی و با فشار احتمالی که بر محمود خسروی‌وفا، رئیس کمیته ملی پاراالمپیک، وارد خواهد شد، چه اتفاقی می‌افتد؟ آیا هادی رضایی به تیم ملی بازخواهد گشت یا نه؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->