فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

فراخوان دومین جایزه « داستان حماسی» منتشر شد

  • کد خبر: ۸۹۲۰۸
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۶
فراخوان دومین جایزه « داستان حماسی» منتشر شد
فراخوان شرکت در دومین جایزه «داستان حماسی» با هدف بازخوانی حماسه‌های اساطیر و پیوند آن با حماسه‌های معاصر منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، دبیرخانه  این جایزه به همت حوزه هنری خراسان رضوی و با هدف بازخوانی حماسه‌های اساطیر و پیوند آن با حماسه‌های معاصر برای تولید داستان‌های جدید با موضوع حماسه‌های بومی و اقتباس از داستان‌های شاهنامه فردوسی با رویکرد فتح‌نامه فعالیت خواهد کرد و علاقه‌مندان می‌توانند در قالب داستان‌های نیمه‌بلند و رمان در این فراخوان شرکت کنند.

 

فراخوان دومین جایزه « داستان حماسی» منتشر شد

 

سیدحسین شهرستانی، مدیر گروه حکمت هنر پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی و عضو شورای سیاست‌گذاری جایزه داستان حماسی در مورد این رویداد می‌گوید: حماسه و هنر حماسی نقطه پیوند استوار فرهنگ ایرانی با ارزش‌ها و اندیشه‌های انقلاب اسلامی است.

دومین جایزه ادبیات حماسی فرصتی است تا این پیوند خجسته به نیروی قصه و داستان بازیابی شود. انقلاب اسلامی بستر ظهور حماسه‌های تازه‌ای است که از بستر حماسه‌های کهن سر برآورده‌اند. چنان‌چه حکیم ابوالقاسم فردوسی راوی حماسه‌های کهن ماست، هنرمندان و نویسندگان متعهد نیز راوی حماسه‌های تازه تاریخ ما هستند.

همچنین میثم مرادی بیناباج معاون راهبری استان‌های حوزه هنری و یکی دیگر از اعضای شورای سیاست‌گذاری جایزه داستان حماسی در خصوص اهداف و ضرورت‌های برپایی این رویداد می‌گوید: ادبیات داستانی پس از انقلاب اسلامی از حیث پرداختن به مضامین حماسی فقیر بوده است، در نتیجه اولین هدف راه‌اندازی جایزه داستان حماسی این است که نیاز تولیدات متون ادبی به مضامین حماسی را تأمین کند. همچنین جایزه داستان حماسی با برپایی خود قهرمانان حماسه‌ساز دوران انقلاب اسلامی و حتی معاصر را در زمینه‌های گوناگون و در قالب روایتی شورانگیز و حماسی معرفی می‌کند. به این ترتیب جایزه داستان حماسی نیاز متون ادبی ما به روایت داشته‌ها، موضوعات و شخصیت‌های حماسی و حماسه‌ساز تاریخ معاصر و تاریخ انقلاب اسلامی تا به امروز را نیز تأمین می‌کند. اگر بخواهیم به سوی نقطه‌ای تمدنی و آینده‌ای درخشان گام برداریم، به ناچار باید مخاطب عموم خود را از انگیزه و روحیه حرکت سرشار و لبریز کنیم. تولیدات هنری و ادبی می‌تواند این نقش را بر عهده بگیرد. پرداخت آثار داستانی به موضوعاتی که وجه حماسی دارند و نشان‌دهنده روح ایستادگی، عزم و مجاهدت در مردم و ملت ایران هستند می‌تواند مخاطب عموم را برای رسیدن به قله‌های عزت و سربلندی تشویق کند.

 


بیشتر بخوانید:

گزارشی از آیین گشایش دومین جایزه داستان‌های حماسی در آرامگاه فردوسی


 

دبیرخانه دومین جایزه ادبی داستان حماسی به همت حوزه هنری خراسان رضوی و با هدف بازخوانی حماسه‌های اساطیر و پیوند آن با حماسه‌های معاصر برای تولید داستان‌های جدید با موضوع حماسه‌های بومی و اقتباس از داستان‌های شاهنامه فردوسی با رویکرد فتح‌نامه، اقدام به برگزاری این رویداد کرده است. ساسان ناطق، داوود امیریان، و علی‌اصغر عزتی پاک، هیئت داوران این جایزه و سعید تشکری دبیر علمی و سیدجلال قوامی دبیر اجرایی دومین جایزه داستان حماسی هستند.

در شرایط فراخوان دومین جایزه داستان حماسی ذکر شده است که نویسندگان باید رمان و داستان نیمه‌بلند خود را به دبیرخانه جشنواره به نشانی honarhamasi.ir@gmail.com و یا به شماره ۰۹۳۷۰۷۱۹۱۰۰ و یا به نشانی مشهد، بین هاشمیه ۲۰ و ۲۲، حوزه هنری انقلاب اسلامی ارسال کنند.

همچنین در بخش داستان نیمه‌بلند برای نفر اول، ۱۵ میلیون تومان به همراه تندیس و لوح افتخار، برای نفر دوم، ۱۲ میلیون تومان به همراه تندیس و لوح افتخار،  برای نفر سوم، ۱۰ میلیون تومان به همراه تندیس و لوح افتخار و در بخش رمان یک جایزه ۵۰ میلیون تومانی به همراه تندیس و لوح افتخار برای یک اثر برگزیده تعیین شده است. 

آثار برگزیده به انتخاب دبیرخانه در قالب کتاب منتشر خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->