ترندهای اینستاگرام در متن سریال‌های صداوسیما انتشار یازدهمین آلبوم رضا صادقی با نام برنده معرفی موردانتظارترین فیلم‌های سال ۲۰۲۵ + عکس و خلاصه داستان درباره ادوارد فیتزجرالد نخستین مترجم رباعیات خیام | تولدی دوباره با خیام آیین بزرگداشت خیام نیشابوری با حضور سخنگوی دولت چهاردهم برگزار شد + فیلم و عکس (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اسب‌هایی در تاریکی ذهن | روایت معاصر «اکوئوس» در مشهد نقدی بر فیلم «دایناسور» ساخته مسعود اطیابی | فتح گیشه با فرمول همیشگی خوش نویسی ایرانی در معرض ترک‌تازی انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی خواستار برخورد جدی با مقصرین احتمالی مرگ عکاس خبری شد روایت پرونده جنجالی عباس کیارستمی در «طعم عباس» سفر موزیسین‌های بین‌المللی به ایران اولین جشنواره فیلم فضای باز آغازبه‌کار کرد | لذت تماشای فیلم کوتاه زیر نور ماه انیمیشن «آسمان دوست‌داشتنی» به عنوان بهترین اثر جشنواره «انیماتیبا» معرفی شد انتشار تک آهنگ لحظه رفتن با صدای حسن مهدی اعتباری همایش ملی هوش مصنوعی در سازمان صدا و سیما برگزار شد جایزه غافل‌گیرکننده یک عمر دستاورد هنری برای کوین اسپیسی در جشنواره کن آموزش داستان نویسی | سه گام اژدها (بخش اول) گپ وگفتی با ناشران مشهدی حاضر در سی وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران | بازار کتاب های دینی و مقاومت همچنان رونق دارد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
سرخط خبرها

فراخوان دومین جایزه « داستان حماسی» منتشر شد

  • کد خبر: ۸۹۲۰۸
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۶
فراخوان دومین جایزه « داستان حماسی» منتشر شد
فراخوان شرکت در دومین جایزه «داستان حماسی» با هدف بازخوانی حماسه‌های اساطیر و پیوند آن با حماسه‌های معاصر منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، دبیرخانه  این جایزه به همت حوزه هنری خراسان رضوی و با هدف بازخوانی حماسه‌های اساطیر و پیوند آن با حماسه‌های معاصر برای تولید داستان‌های جدید با موضوع حماسه‌های بومی و اقتباس از داستان‌های شاهنامه فردوسی با رویکرد فتح‌نامه فعالیت خواهد کرد و علاقه‌مندان می‌توانند در قالب داستان‌های نیمه‌بلند و رمان در این فراخوان شرکت کنند.

 

فراخوان دومین جایزه « داستان حماسی» منتشر شد

 

سیدحسین شهرستانی، مدیر گروه حکمت هنر پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی و عضو شورای سیاست‌گذاری جایزه داستان حماسی در مورد این رویداد می‌گوید: حماسه و هنر حماسی نقطه پیوند استوار فرهنگ ایرانی با ارزش‌ها و اندیشه‌های انقلاب اسلامی است.

دومین جایزه ادبیات حماسی فرصتی است تا این پیوند خجسته به نیروی قصه و داستان بازیابی شود. انقلاب اسلامی بستر ظهور حماسه‌های تازه‌ای است که از بستر حماسه‌های کهن سر برآورده‌اند. چنان‌چه حکیم ابوالقاسم فردوسی راوی حماسه‌های کهن ماست، هنرمندان و نویسندگان متعهد نیز راوی حماسه‌های تازه تاریخ ما هستند.

همچنین میثم مرادی بیناباج معاون راهبری استان‌های حوزه هنری و یکی دیگر از اعضای شورای سیاست‌گذاری جایزه داستان حماسی در خصوص اهداف و ضرورت‌های برپایی این رویداد می‌گوید: ادبیات داستانی پس از انقلاب اسلامی از حیث پرداختن به مضامین حماسی فقیر بوده است، در نتیجه اولین هدف راه‌اندازی جایزه داستان حماسی این است که نیاز تولیدات متون ادبی به مضامین حماسی را تأمین کند. همچنین جایزه داستان حماسی با برپایی خود قهرمانان حماسه‌ساز دوران انقلاب اسلامی و حتی معاصر را در زمینه‌های گوناگون و در قالب روایتی شورانگیز و حماسی معرفی می‌کند. به این ترتیب جایزه داستان حماسی نیاز متون ادبی ما به روایت داشته‌ها، موضوعات و شخصیت‌های حماسی و حماسه‌ساز تاریخ معاصر و تاریخ انقلاب اسلامی تا به امروز را نیز تأمین می‌کند. اگر بخواهیم به سوی نقطه‌ای تمدنی و آینده‌ای درخشان گام برداریم، به ناچار باید مخاطب عموم خود را از انگیزه و روحیه حرکت سرشار و لبریز کنیم. تولیدات هنری و ادبی می‌تواند این نقش را بر عهده بگیرد. پرداخت آثار داستانی به موضوعاتی که وجه حماسی دارند و نشان‌دهنده روح ایستادگی، عزم و مجاهدت در مردم و ملت ایران هستند می‌تواند مخاطب عموم را برای رسیدن به قله‌های عزت و سربلندی تشویق کند.

 


بیشتر بخوانید:

گزارشی از آیین گشایش دومین جایزه داستان‌های حماسی در آرامگاه فردوسی


 

دبیرخانه دومین جایزه ادبی داستان حماسی به همت حوزه هنری خراسان رضوی و با هدف بازخوانی حماسه‌های اساطیر و پیوند آن با حماسه‌های معاصر برای تولید داستان‌های جدید با موضوع حماسه‌های بومی و اقتباس از داستان‌های شاهنامه فردوسی با رویکرد فتح‌نامه، اقدام به برگزاری این رویداد کرده است. ساسان ناطق، داوود امیریان، و علی‌اصغر عزتی پاک، هیئت داوران این جایزه و سعید تشکری دبیر علمی و سیدجلال قوامی دبیر اجرایی دومین جایزه داستان حماسی هستند.

در شرایط فراخوان دومین جایزه داستان حماسی ذکر شده است که نویسندگان باید رمان و داستان نیمه‌بلند خود را به دبیرخانه جشنواره به نشانی honarhamasi.ir@gmail.com و یا به شماره ۰۹۳۷۰۷۱۹۱۰۰ و یا به نشانی مشهد، بین هاشمیه ۲۰ و ۲۲، حوزه هنری انقلاب اسلامی ارسال کنند.

همچنین در بخش داستان نیمه‌بلند برای نفر اول، ۱۵ میلیون تومان به همراه تندیس و لوح افتخار، برای نفر دوم، ۱۲ میلیون تومان به همراه تندیس و لوح افتخار،  برای نفر سوم، ۱۰ میلیون تومان به همراه تندیس و لوح افتخار و در بخش رمان یک جایزه ۵۰ میلیون تومانی به همراه تندیس و لوح افتخار برای یک اثر برگزیده تعیین شده است. 

آثار برگزیده به انتخاب دبیرخانه در قالب کتاب منتشر خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->