اعلام جدایی سرکنسول سوریه در دبی از دولت الجولانی حمایت السودانی از حل دیپلماتیک اختلافات میان ایران و آمریکا ترامپ به زلنسکی: یا شروط روسیه را بپذیر یا اوکراین نابود می‌شود نقض آتش بس در غزه با شهادت ۴۴ فلسطینی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) درگیری رؤسای جمهور آمریکا و کلمبیا بالا گرفت واکنش بقائی به شکنجه شهروند سوئدی توسط نظامیان اسرائیلی نتانیاهو دستور جلوگیری از ورود کمک‌ها به غزه را داد ۲ نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) ترامپ: حذف تعرفه‌ها امنیت ملی آمریکا را به ‌خطرمی‌اندازد هیئت حماس برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس غزه به مصر می‌رود چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به حماس | ویتکاف: توافق فرونپاشد سردار رادان: خانواده‌های شهدا نماد ماندگاری فرهنگ ایثار و مقاومت هستند هماهنگی اسرائیل با آمریکا برای حمله به غزه حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب + فیلم ترامپ: حمله به تاسیسات اتمی ایران زمینه توافق صلح در غزه را فراهم کرد واکنش حماس به حملات اسرائیل به نوار غزه کنفرانس بین‌المللی بازسازی نوار غزه برگزار می‌شود گزارش عراقچی از اقدامات دستگاه دیپلماسی در خصوص مقابله با تحریم‌ها پزشکیان: هیچ موضوعی نباید بر معیشت مردم تقدم و ترجیح یابد آغاز حملات گسترده و سنگین اسرائیل به نوار غزه + فیلم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو برای بررسی اوضاع غزه جلسه امنیتی برگزار می‌کند افزایش ۳۴ درصدی بودجه دفاعی ترکیه | آنکارا به دنبال چیست؟ ثبت جنایتی جدید از رژیم صهیونیستی| سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی به دست جنایتکاران اسرائیلی حماس توسط وزیر جنگ اسرائیل تهدید شد اظهارات توهین آمیز ترامپ علیه رئیس جمهور کلمبیا شهادت و زخمی شدن بیش از ۱۸۰ فلسطینی پس از آتش‌بس غزه (۲۷ مهر ۱۴۰۴) اظهارات گروسی درباره محل اورانیوم غنی‌‎شده ایران پس از حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی (۲۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماجرای صادرات قطعات خودرو به آلمان و واکنش رسمی بی ام و به اظهارات یک نماینده مجلس

  • کد خبر: ۸۹۳۱۱
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۱
  • ۱
ماجرای صادرات قطعات خودرو به آلمان و واکنش رسمی بی ام و به اظهارات یک نماینده مجلس
پس از اظهارات یک نماینده مجلس در رابطه با صادرات بعضی از قطعات خودرو به بی ام و و مرسدس بنز این خودروساز آلمانی به سخنان این نماینده مجلس واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در روزهای گذشته عضو کمیسیون صنایع مجلس با بیان اینکه وزارت صمت سازوکار نظارتی برای واردات خودرو تدوین می کند گفت: می توان با صادرات قطعه و خودرو تا ۲۰۰ میلیون دلار ارز به دست آورد و در مقابل خودرو وارد کرد.

علی جدی در گفت‌وگو با مهر در مورد اینکه آیا کشور تا این اندازه توان صادرات قطعه و خودرو دارد که بتواند در مقابل خودروی خارجی وارد کند، اظهار کرد: در حال حاضر میلیاردها دلار صادرات داریم و قطعه سازان داخلی به برندهای خارجی و اروپایی صادرات انجام می دهند؛ حتی برخی از شرکت های بخش خصوصی در حوزه قطعه سازی و نیرو محرکه به کشور آلمان و شرکت هایی همچون بنز و بی ام و صادرات انجام می دهند.

واردات هرگونه قطعه و محصول از ایران مردود است

ماجرای صادرات قطعات خودرو به آلمان و واکنش رسمی بی ام و به اظهارات یک نماینده مجلس

در پی حواشی روزهای اخیر در مورد واردات خودروهای کامل به کشور در ازای صادرات قطعات و خودرو و اظهارات یکی از نمایندگان مجلس کشورمان در خصوص صادرات قطعات ایرانی به خطوط تولید مرسدس بنز و بی ام و. خودروساز مونیخی وادار به واکنش شده و در پی پرسش اسب بخار٬‌ واردات هر گونه قطعه و محصول از ایران را به کلی مردود دانسته است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۴
0
0
خبر دقیق دارم و از نزدیک شاهد بودم که در صنعت دیگری این اتفاق می افتد و به دلیل ترس از تحریم ها محصولات بدون نام و برند ایرانی در کشور ثالث لیبل میخورند. بنابراین بعید نیست در مورد قطعه خودرو هم چنین اتفاقی بیفتد. ما قطعه سازان بزرگی در کشور داریم.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->