ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خواص شیرین بیان برای معده که باید آن‌ها را بدانید

  • کد خبر: ۸۹۷۷۸
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۰
خواص شیرین بیان برای معده که باید آن‌ها را بدانید
شیرین بیان در تسکین درد‌های معده موثر است و به عنوان گیاهی دارویی جایگزین مناسب دارو‌های شیمیایی است. البته این نکته هم نباید فراموش شود که مصرف مرتب و روزانه شیرین بیان به صورت دارو و قرص عوارض خطرناکی به دنبال دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، پزشکان سنتی معتقدند که خواص ریشه شیرین بیان می‌تواند برخی از بیماری‌ها از جمله برونشیت، یبوست، سوزش سر دل، زخم معده، اگزما و درد‌های قاعدگی را بهبود بخشد.

خواص شیرین بیان برای معده

۱. مصرف شیرین بیان برای زخم معده

زخم معده به زخم‌های دردناکی گفته می‌شود که در معده، مری تحتانی یا روده کوچک شما به وجود می‌آید. مصرف شیرین بیان برای درمان زخم معده، به خصوص در مورد تاثیر آن روی باکتری معروف به هلیکوباکتر پیلوری (H.pylori) در تحقیقات علمی مورد توجه قرار گرفته است. هلیکوباکتر پیلوری علت اصلی زخم‌های گوارشی و یکی از مهمترین عفونت‌هایی است که رفع آن به سختی انجام می‌شود. همچنین به نظر می‌رسد که ریشه شیرین بیان دارای خواص ضد میکروبی است که می‌تواند برخی از عفونت‌های قارچی را درمان کند، مثل کاندیدا آلبیکنس و سایر عفونت‌های باکتریایی مانند استافیلوکوکوس اورئوس که درمان آن‌ها مشکل است.

۲. شیرین بیان برای رفلاکس معده

یکی دیگر از خواص شیرین بیان برای معده، کاهش رفلاکس معده است. عرق شیرین بیان می‌تواند برای درمان علائم سوء هاضمه مانند رفلاکس اسید، ناراحتی معده و سوزش سر دل مصرف شود. شیرین بیان بخاطر ترکیباتی که دارد میزان اسید معده را کاهش می‌دهد و در نتیجه به رفع سوزش معده و سوء هاضمه کمک کند. در یک مطالعه ۳۰ روزه روی ۵۰ بزرگسال مبتلا به سوء هاضمه، دو بار مصرف کپسول شیرین بیان ۷۵ گرمی در روز منجر به بهبود قابل توجهی در علائم در مقایسه با دارونما شد. در واقع شیرین بیان با پاکسازی معده به رفع بیماری‌های مختلفی که می‌تواند این اندام را درگیر کرده باشد کمک می‌کند.

۳. شیرین بیان برای مقابله با استرس

به دفعات زیاد شنیده ایم که شخص به خاطر استرس زیاد دچار ناراحتی‌های معده شده است. اگر شما هم از افرادی هستید که معمولاً دچار استرس می‌شوید، ریشه شیرین بیان می‌تواند برایتان مفید باشد. تحقیقات پزشکی نشان داده است که مصرف این گیاه می‌تواند باعث تنظیم هورمون استرس کورتیزول در بدن شود.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->