به گزارش شهرآرانیوز، روش های دیگری هم برای این منظور هست که یا از آن ها بی خبریم یا جدی شان نگرفتیم، روش هایی که به کاهش وزن، حتی در هنگام خواب، کمک می کنند.
در ادامه راهکارهایی برای کاهش وزن در خواب به شما معرفی خواهیم کرد که تأثیر آن ها به اثبات رسیده است.
۱- خوابیدن با لباس کم
خوابیدن بدون لباس برای سلامت بدن فوایدی دارد که کمک به کاهش وزن یکی از آن ها است. دانشمندان می گویند پایین نگه داشتن دمای بدن در هنگام خواب باعث افزایش سرعت سوخت و ساز بدن می شود چون بدن چربی قهوه ای بیشتری می سوزاند تا شما را گرم نگه دارد.
چربی های قهوه ای هنگام کالری سوزی، حرارت تولید می کنند و این امر به سوخت و ساز بدن در طی روز سرعت می بخشد و در نتیجه، به کاهش وزن تان کمک می کند. خوابیدن بدون لباس همچنین گردش خون را بهبود می بخشد و برای قلب و عضلات مفید است.
۲- داشتن خواب کافی
کارشناسان می گویند داشتن یک برنامه ی خواب منظم به خودی خود می تواند به کاهش وزن کمک کند. به گفته ی آن ها، خواب برای هورمون های طبیعی بدن و عملکرد دستگاه ایمنی آن، ضروری است. مغزی که کمبود خواب داشته یا خواب آلوده باشد، گرسنه می شود. بنابرایننداشتن خواب مناسب منجر به افزایش وزن می شود.
افراد بزرگسال باید ۷ تا ۹ ساعت خواب شبانه داشته باشند.
۳- انجام ورزش های مناسب
اگر توده ی عضلانی بدن بیشتر باشد، این امر کمک می کند حتی در خواب کالری بیشتری بسوزانید. انجام روزانه ی ورزش، به ویژه تمرینات قدرتی، ممکن است به کاهش وزن کمک کند. اگر شب ها سخت خواب تان می برد، چند ساعت قبل از خواب ورزش کنید.
۴- خوابیدن در یک اتاق خنک و تاریک
در یک پژوهش، کسانی که دمای اتاق خواب آن ها را به مدت یک ماه افزایش داده و به حدود ۱۹ درجه سانتیگراد رسانده بودند، چربی قهوه ای آن ها ۴۲ درصد بیشتر کالری سوزانده بود و سرعت سوخت و ساز بدن آن ها نیز افزایشی ۱۰ درصدی داشت.
برای کاهش وزن در هنگام خواب باید از نور هم پرهیز شود. تحقیقات نشان داده مواجهه با نور پیش از خواب سطح ملاتونین را در بدن کاهش می دهد و اگر با چراغ روشن بخوابید، این امر اثر زیادی بر تنظیم شبانه روزی سوخت و ساز بدن دارد و باعث افزایش وزن می شود. بنابراین بهتر است تلویزیون، تلفن همراه و هر منبع نور دیگری را خاموش کنید و به فکر نصب پرده هایی ضخیم باشید تا نور بیرون را دور نگه دارید.
۵- داشتن یک برنامه ی غذایی منظم
به گفته ی متخصصان تغذیه، ما باید یک برنامه ی زمانی ثابت برای غذا خوردن و خوابیدن خود داشته و همواره نیز به آن پایبند باشیم. کارشناسان می گویند بدن ما بر اساس یک ریتم شبانه روزی کار می کند که ساعت داخلی بدن محسوب می شود. زمان وعده های غذایی اثر زیادی بر ریتم شبانه روزی بدن دارد، بنابراین داشتن یک برنامه ی غذایی منظم برای غذا خوردن از اهمیت زیادی برخوردار است.
منبع:روزیاتو