به گزارش شهرآرانیوز، باید به خاطر داشته باشیم که ادویههای آشپزی در چارچوب یک رژیم غذایی متعادل توصیه میشوند. آنها دارای بسیاری از خواص مفید برای سلامتی هستند. این به دلیل سهم آنها از مواد مغذی گیاهی با ظرفیت آنتی اکسیدانی است.
زنجبیل بخشی از اکثریت قریب به اتفاق غذاهای چین، تایلند، هند، ویتنام و ژاپن است. این ریزوم گوشتی گونه Zingiber officinale است. وقتی خشک و پودر شود میتوان آن را یک ادویه در نظر گرفت.
معمولاًبه خورشت ها، سوپهای خوشمزه و ماهی پخته شده اضافه میشود. به طور کلی، طعمی تند به وعدههای غذایی اضافه میکند. در برخی فرهنگها، آن را حتی به عنوان یک داروی مقوی جنسی در نظر میگیرند، زیرا ممکن است قدرت جنسی را بهبود بخشد.
از دیگر فواید زنجبیل این است که:
با سرگیجه و حالت تهوع مبارزه میکند.
تسکین التهابات و دردهای عضلانی.
بیماریهای تنفسی را درمان میکند.
عطر و طعم تندی که دارد میتواند اثرشات مثبتی در تحریک متابولیسم بدن داشته باشد. در واقع، اغلب برای تقویت این خاصیت با سایر ادویهها ترکیب میشود. اگر میخواهید به روشی طبیعی چند کیلو وزن کم کنید باید به خواص لاغری این محصول طبیعی توجه کنید. البته فکر نکنید که اثرات جادویی دارد! برای تجربه مزایای آن، لازم است به سایر جنبههای رژیم غذایی خود نیز توجه کنید.
زنجبیل به از بین بردن چربی کمک میکند.
برخی تحقیقات نشان میدهد که زنجبیل متابولیسم را سرعت میبخشد. این فرآیند باعث افزایش مصرف انرژی میشود، بنابراین به افراد کمک میکند وزن کم کنند.
همچنین لازم به ذکر است که زنجبیل دارای خاصیت افزایش تولید تستوسترون در افراد مبتلا به کمبود آن در خون است. به همین دلیل میتواند در مواجهه با کاهش وزن به این افراد کمک کند. این هورمون با ظرفیت تولید عضله و با نرخ متابولیسم پایه مرتبط است.
برای تجربه اثرات مفید زنجبیل بر کاهش وزن، مصرف مکرر آن به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم توصیه میشود. بنابراین، پودر شده آن را میتوان برای طعم دادن به کرمها و پورههای سبزیجات استفاده کرد. همچنین ایده خوبی است که آن را به برنج و پاستا اضافه کنید. حتی میتواند مکمل مناسبی برای خورشتها و گوشتها باشد. در واقع، این یک افزودنی عالی برای انواع غذاها و دستور العملها است.
علاوه بر این مصرف زنجبیل با چای سبز به ویژه با معده خالی یا قبل از ورزش مفید است. این به شما در کاهش چربی کمک میکند.
در بسیاری از فرهنگها از زنجبیل به عنوان یک ماده غذایی با خواص دارویی استفاده میشود. حقیقت این است که زنجبیل برای اسهیل درمان چندین بیماری مختلف مناسب است. علاوه بر این، تا زمانی که بقیه عادات سبک زندگی شما نیز سالم باشند، میتواند باعث کاهش وزن شود. زنجبیل دارای خواص لاغری است.
زنجبیل به دلیل طعم خاصی که دارد عمدتا در غذاهای آسیایی استفاده میشود. با این حال در استفادههای دارویی نیز شناخته شده است. یکی از جالبترین آنها تأثیر آن بر کاهش وزن است.
ابتدا باید به خاطر داشته باشیم که ادویههای آشپزی در چارچوب یک رژیم غذایی متعادل توصیه میشوند. آنها دارای بسیاری از خواص مفید برای سلامتی هستند. این به دلیل سهم آنها از مواد مغذی گیاهی با ظرفیت آنتی اکسیدانی است.
زنجبیل بخشی از اکثریت قریب به اتفاق غذاهای چین، تایلند، هند، ویتنام و ژاپن است. این ریزوم گوشتی گونه Zingiber officinale است. وقتی خشک و پودر شود میتوان آن را یک ادویه در نظر گرفت.
معمولاًبه خورشت ها، سوپهای خوشمزه و ماهی پخته شده اضافه میشود. به طور کلی، طعمی تند به وعدههای غذایی اضافه میکند. در برخی فرهنگها، آن را حتی به عنوان یک داروی مقوی جنسی در نظر میگیرند، زیرا ممکن است قدرت جنسی را بهبود بخشد.
از دیگر فواید زنجبیل این است که:
با سرگیجه و حالت تهوع مبارزه میکند.
تسکین التهابات و دردهای عضلانی.
بیماریهای تنفسی را درمان میکند.
عطر و طعم تندی که دارد میتواند اثرات مثبتی در تحریک متابولیسم بدن داشته باشد. در واقع، اغلب برای تقویت این خاصیت با سایر ادویهها ترکیب میشود. اگر میخواهید به روشی طبیعی چند کیلو وزن کم کنید باید به خواص لاغری این محصول طبیعی توجه کنید. البته فکر نکنید که اثرات جادویی دارد! برای تجربه مزایای آن، لازم است به سایر جنبههای رژیم غذایی خود نیز توجه کنید.
زنجبیل به از بین بردن چربی کمک میکند.
برخی تحقیقات نشان میدهد که زنجبیل متابولیسم را سرعت میبخشد. این فرآیند باعث افزایش مصرف انرژی میشود، بنابراین به افراد کمک میکند وزن کم کنند.
همچنین لازم به ذکر است که زنجبیل دارای خاصیت افزایش تولید تستوسترون در افراد مبتلا به کمبود آن در خون است. به همین دلیل میتواند در مواجهه با کاهش وزن به این افراد کمک کند. این هورمون با ظرفیت تولید عضله و با نرخ متابولیسم پایه مرتبط است.
برای تجربه اثرات مفید زنجبیل بر کاهش وزن، مصرف مکرر آن به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم توصیه میشود. بنابراین، پودر شده آن را میتوان برای طعم دادن به کرمها و پورههای سبزیجات استفاده کرد. همچنین ایده خوبی است که آن را به برنج و پاستا اضافه کنید. حتی میتواند مکمل مناسبی برای خورشتها و گوشتها باشد. در واقع، این یک افزودنی عالی برای انواع غذاها و دستور العملها است.
علاوه بر این مصرف زنجبیل با چای سبز به ویژه با معده خالی یا قبل از ورزش مفید است. این به شما در کاهش چربی کمک میکند.
در بسیاری از فرهنگها از زنجبیل به عنوان یک ماده غذایی با خواص دارویی استفاده میشود. حقیقت این است که زنجبیل برای اسهیل درمان چندین بیماری مختلف مناسب است. علاوه بر این، تا زمانی که بقیه عادات سبک زندگی شما نیز سالم باشند، میتواند باعث کاهش وزن شود.
منبع: بهداشت نیوز