واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

آمار بالای سقط جنین‌های غیرقانونی در کشور

  • کد خبر: ۸۹۹۶۶
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۳
آمار بالای سقط جنین‌های غیرقانونی در کشور
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس آمار سقط جنین‌های زیر زمینی و غیر قانونی در کشور را بالا دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدجلیل میرمحمدی میبدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره آمار سقط جنین درکشور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: یکی از مواردی که ما در سیاست‌های جمعیتی باید مد نظر داشته باشیم افزایش قابل توجه سقط جنین است. در کشور یک سقط جنین قانونی داریم که دستورالعمل‌های خود را دارد یعنی افرادی که جنین‌شان قبل از ۴ ماه و با در نظر گرفتن برخی شرایط پزشکی قانونی اجازه سقط به آن‌ها می دهد و یک سقط جنین غیرقانونی داریم.

آمار وزارت بهداشت در سال ۱۳۷۴ ، تعداد سقط‌های سالانه را ۸۰ هزار اعلام کرد، یعنی حدود ۲۲۴ جنین در هر روز. آمار دیگر در سال ۱۳۹۲ اعلام شد، به تعداد ۲۵۰ هزار سقط سالانه.

این نماینده مجلس یازدهم از گزارش های واصله به مجلس درباره سقط جنین غیرقانونی می‌گوید: بر اساس آنچه که بر اساس گزارش‌هایی که به کمیسیون بهداشت و درمان آمده و گزارشاتی که پزشکی قانونی کشور در اختیار کمیسیون بهداشت قرار داده، متاسفانه سقط‌ جنین های غیرقانونی و یا سقط جنین های زیرزمینی و سقط هایی که توسط افراد غیر مجاز در کشور انجام می‌شود، نسبتاً قابل توجه است.

سیدحامد برکاتی مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خرداد ماه امسال آمار سقط جنین را اعلام کرده و گفته است: «در وزارت بهداشت درباره سقط جنایی که غیرقانونی است، بررسی‌هایی صورت گرفته و آخرین برآوردی که داریم این است که سالانه بیش از ۳۰۰ هزار سقط جنین غیرقانونی در کشور انجام می‌شود».

«با توجه به قانون مصوب در مجلس یعنی قانون جوانی جمعیت و تعالی خانواده، به طور کامل و جامع رسیدگی به غربالگری‌ها که به چه شکلی و چگونه انجام شود دیده شده است» میر محمدی این جمله را می گوید.

به گفته ی این مقام مسئول، با اجرای این قانون و اضافه شدنن همت مسئولان وزارت بهداشت و مجموعه پزشکی قانونی شاهد روند نزولی سقط های غیرقانونی در کشور خواهیم بود.

میرمحمدی همچنین اعتقاد دارد که اگر غربالگری‌ها به‌موقع و بر اساس معیار‌های درست انجام شود آمار سقط جنین می‌تواند کاهش پیدا کند. گزارش‌هایی که به ما به صورت رسمی و غیررسمی رسمی رسیده تعداد سقط جنین غیرقانونی در کشور ما انقدر قابل توجه است که تمام دست اندرکاران و مسئولین را مجبور کند که به میدان ورود کنند و این سقط جنین را کاهش دهند.

براساس آمار غیر رسمی در برخی موارد سقط های جنین یک دوم یا یک سوم آمار تولدها در کشور گزارش شده که این یک بحران محسوب می شود.طرح تعالی جمعیت می تواند با ریل گذاری مناسب و دستورالعمل هایی که مصوب کرده، به جلوگیری از ادامه این بحران در کشور کمک کند.

با توجه به شرایط کشور خودمان باید میزان سقط جنین را بسنجیم زیرا نرخ رشد جمعیت ما بسیار پایین بوده و این نگرانی وجود دارد که پنجره جمعیتی بسته شود و به جمعیت سالمندی ورود کنیم که این یک شرایط بسیار خطرناک است لذا هر تعداد سقط غیرقانونی را کاهش دهیم قدمی مثبت و رو به جلو است و ضرورت دارد که حساسیت مسئولین خیلی بیشتر از وضعیت کنونی باشد.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->