هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

دلیل اعتیاد به سیگار چیست؟

  • کد خبر: ۹۰۰۲۵
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۸
دلیل اعتیاد به سیگار چیست؟
بدون شک یکی از اصلی ترین مواد مصرفی اعتیاد آور در سراسر جهان، دخانیات و در راس آن سیگار است. بیشتر سیگاری ها معتقدند ترک سیگار کار دشواری است و البته این ایده که توتون و تنباکو اعتیاد آور است، برای چندین دهه به شدت مورد مناقشه بود.

به گزارش شهرآرانیوز، برخلاف مواد اعتیاد آوری مانند الکل و مواد مخدر، محصولات تهیه شده از توتون و تنباکو در کوتاه مدت، مسموم کننده نبوده و به افراد اجازه می دهد در حین استفاده از آنها به زندگی روزمره خود ادامه دهند. از سوی دیگر بر خلاف الکل و مواد افیونی، فرآورده های به دست آمده از تنباکو علائم سریع تهدید کننده زندگی را ایجاد نمی کند و به همین دلیل مصرف سیگار و تنباکو در بیشتر مناطق جهان منع قانونی ندارد.

از سوی دیگر باید توجه داشت که شرکت ‌های بزرگ صنعت دخانیات جهانی، اغلب تفاوت بین تنباکو و داروهای اعتیادآور و مواد مخدر کلاسیک را برجسته می‌ کنند.به گزارش سیناپرس، ایجاد این شک و تردید فزاینده در مورد اینکه آیا تنباکو واقعاً اعتیاد آور است، می تواند به آنها کمک کند تا فعالیت های خود را گسترش داده و مصرف کنندگان این محصولات دخانی را به ادامه مصرف ترغیب کنند.

با این حال باید در نظر گرفت که مطالعات مختلفی به طور رسمی محصولات مشتق از توتون و تنباکو را اعتیادآور معرفی کرده اند و این گزارش ها به طور کامل با تبلیغات کارخانه های تولید سیگار که مصرف تنباکو را یک موضوع انتخابی از سوی مصرف کننده معرفی می کنند که به واسطه طعم و تأثیر حسی این محصولات انتخاب می شود، در تضاد است.

در این میان باید به این حقیقت اشاره کرد که پژوهش های علمی، بسیاری از محصولات تنباکو را به عنوان موادی اعتیادآور بر اساس توانایی آنها در ایجاد میل شدید و اغلب غیرقابل مقاومت برای استفاده، علیرغم تمایل روانی مصرف کنندگان به ترک سیگار و در مواجهه با پیامدهای تهدید کننده زندگی، معرفی می کنند.
یکی دیگر از شواهد موجود، توانایی محصولات تنباکو برای تحویل سریع دوزهای بالای نیکوتین به بدن فرد است که تداوم آن، مصرف کننده را وادار به تکرار کشیدن سیگار می کند. از سوی دیگر اعتیاد به توتون و تنباکو، توانایی تغییر خلق و خوی، افزایش لذت و کاهش احساسات منفی دارد زیرا نیکوتین به طور مستقیم بر مغز تأثیر می گذارد.

در هر حال باید پذیرفت علی رغم تبلیغات وسیع و گسترده شرکت های تولید کننده محصولات دخانی، سیگار و سایر محصولات مشابه به شدت اعتیاد آور بوده و تاثیرات مخربی بر بدن سیستم تنفسی و قلب و عروق مصرف کنندگان دارند. به گزارش سیناپرس،بنابراین توصیه می شود هیچگاه به فکر مصرف این محصولات نباشید و در صورتی که به استفاده از ان ها اعتیاد دارید، با تکیه بر اراده ای قوی و حمایت اطرافیناتان، آن را ترک کنید.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->