چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

دلیل اعتیاد به سیگار چیست؟

  • کد خبر: ۹۰۰۲۵
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۸
دلیل اعتیاد به سیگار چیست؟
بدون شک یکی از اصلی ترین مواد مصرفی اعتیاد آور در سراسر جهان، دخانیات و در راس آن سیگار است. بیشتر سیگاری ها معتقدند ترک سیگار کار دشواری است و البته این ایده که توتون و تنباکو اعتیاد آور است، برای چندین دهه به شدت مورد مناقشه بود.

به گزارش شهرآرانیوز، برخلاف مواد اعتیاد آوری مانند الکل و مواد مخدر، محصولات تهیه شده از توتون و تنباکو در کوتاه مدت، مسموم کننده نبوده و به افراد اجازه می دهد در حین استفاده از آنها به زندگی روزمره خود ادامه دهند. از سوی دیگر بر خلاف الکل و مواد افیونی، فرآورده های به دست آمده از تنباکو علائم سریع تهدید کننده زندگی را ایجاد نمی کند و به همین دلیل مصرف سیگار و تنباکو در بیشتر مناطق جهان منع قانونی ندارد.

از سوی دیگر باید توجه داشت که شرکت ‌های بزرگ صنعت دخانیات جهانی، اغلب تفاوت بین تنباکو و داروهای اعتیادآور و مواد مخدر کلاسیک را برجسته می‌ کنند.به گزارش سیناپرس، ایجاد این شک و تردید فزاینده در مورد اینکه آیا تنباکو واقعاً اعتیاد آور است، می تواند به آنها کمک کند تا فعالیت های خود را گسترش داده و مصرف کنندگان این محصولات دخانی را به ادامه مصرف ترغیب کنند.

با این حال باید در نظر گرفت که مطالعات مختلفی به طور رسمی محصولات مشتق از توتون و تنباکو را اعتیادآور معرفی کرده اند و این گزارش ها به طور کامل با تبلیغات کارخانه های تولید سیگار که مصرف تنباکو را یک موضوع انتخابی از سوی مصرف کننده معرفی می کنند که به واسطه طعم و تأثیر حسی این محصولات انتخاب می شود، در تضاد است.

در این میان باید به این حقیقت اشاره کرد که پژوهش های علمی، بسیاری از محصولات تنباکو را به عنوان موادی اعتیادآور بر اساس توانایی آنها در ایجاد میل شدید و اغلب غیرقابل مقاومت برای استفاده، علیرغم تمایل روانی مصرف کنندگان به ترک سیگار و در مواجهه با پیامدهای تهدید کننده زندگی، معرفی می کنند.
یکی دیگر از شواهد موجود، توانایی محصولات تنباکو برای تحویل سریع دوزهای بالای نیکوتین به بدن فرد است که تداوم آن، مصرف کننده را وادار به تکرار کشیدن سیگار می کند. از سوی دیگر اعتیاد به توتون و تنباکو، توانایی تغییر خلق و خوی، افزایش لذت و کاهش احساسات منفی دارد زیرا نیکوتین به طور مستقیم بر مغز تأثیر می گذارد.

در هر حال باید پذیرفت علی رغم تبلیغات وسیع و گسترده شرکت های تولید کننده محصولات دخانی، سیگار و سایر محصولات مشابه به شدت اعتیاد آور بوده و تاثیرات مخربی بر بدن سیستم تنفسی و قلب و عروق مصرف کنندگان دارند. به گزارش سیناپرس،بنابراین توصیه می شود هیچگاه به فکر مصرف این محصولات نباشید و در صورتی که به استفاده از ان ها اعتیاد دارید، با تکیه بر اراده ای قوی و حمایت اطرافیناتان، آن را ترک کنید.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->