این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ۳فوتی و یک مصدوم در تصادف خونین در محور نیشابور- سبزوار (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ پرونده فوت دختر جوان در جنگل بهشهر درحال بررسی پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه مدرسه ۱۲کلاسه در بولوار توس مشهد | بیش از ۷۰۵ مدرسه تا پایان ۱۴۰۴ در استان ساخته می‌شود + ویدئو بارش برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان
سرخط خبرها

پشت پرده مزارع مخفی سوسک در چین!

  • کد خبر: ۹۰۱۹۸
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۸
  • ۱
پشت پرده مزارع مخفی سوسک در چین!
پرورش سوسک در چین در مقیاس وسیع انجام می‌شود. اکنون صد‌ها مزرعه پرورش سوسک در چین وجود دارد که تعداد کل سوسک‌هایی که سالانه در آن‌ها تولید می‌شوند از جمعیت انسان‌های جهان بیشتر است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پرورش سوسک در چین در مقیاس وسیع انجام می‌شود. اکنون صد‌ها مزرعه پرورش سوسک در چین وجود دارد که تعداد کل سوسک‌هایی که سالانه در آن‌ها تولید می‌شوند از جمعیت انسان‌های جهان بیشتر است.

حشرات تولید شده در این مزارع منحصربه فرد، بیشتر در تولید لوازم آرایشی و دارویی یا برای خوراک دام استفاده می‌شوند. در سال ۲۰۱۸، یک شرکت دارویی چینی به نام «گود دکتر» ادعا کرد که از طریق فروش یک «معجون شفابخش» ساخته شده از سوسک که سالانه توسط هزاران بیمارستان و میلیون‌ها بیمار چینی برای درمان بیماری‌های تنفسی، معده و ... استفاده می‌شود، ۶۸۴ میلیون دلار درآمد کسب کرده است.
با این حال، استفاده از سوسک در چین فقط به صنایع دارویی و زیبایی محدود نمی‌شود. این حشرات، غنی از پروتئین هستند و فراوری می‌شوند و به عنوان یک وعده غذایی ارگانیک برای دام و طیور استفاده می‌شوند. این کار برای مقابله با ضایعات مواد غذایی انجام می‌شود.

این سوسک‌ها همچنین اغلب با دستورالعمل‌های خاصی در برخی از رستوران‌های چینی عرضه می‌شوند.
پرورش سوسک در چین، یک تجارت پرسود است. برخلاف پرورش سنتی حیوانات، هزینه راه اندازی یک مزرعه کوچک سوسک، کم است و به منابع کمی نیاز دارد. افزون بر این، سوسک‌ها به سرعت تولیدمثل می‌کنند و فقط در یک سال، یک سوسک نژاد آلمانی و فرزندانش می‌توانند ۳۰۰ هزار سوسک دیگر مانند خود به دنیا بیاورند. آن‌ها همچنین به ندرت بیمار می‌شوند و هیچ غذای خاص و ویژه‌ای نیاز ندارند و می‌توانند از پسماند‌های زباله‌های آشپزخانه یا همان زباله‌های خانگی که به راحتی در دسترس هستند، تغذیه کنند.

بزرگ‌ترین مرکز پرورش سوسک جهان که متعلق به شرکت داروسازی «گود دکتر» است در «شیچانگ» واقع شده است. گزارشی در سال ۲۰۱۸ نشان می‌دهد که این مزرعه پرورش سوسک که از سوی هوش مصنوعی نظارت می‌شود، هر ساله شش میلیارد سوسک تولید می‌کند. این حشرات که به طور طبیعی غنی از پروتئین هستند، فراوری شده و در تهیه خوراک دام و محصولات دارویی مختلف استفاده می‌شوند.

بسیاری در کشور چین بر این باورند که محصولات مبتنی بر سوسک در برابر اثر زخم، طاسی، اختلالات تنفسی، مشکلات معده و حتی تومور‌های سرطانی مؤثر هستند. اگرچه شواهد علمی درخوراعتماد کمی وجود دارد که این باور را تأیید کند، اما دانشمندان به تازگی کشف کرده اند که سوسک‌ها می‌توانند زندگی خود را در محیط‌های کثیف بدون بیمار شدن بگذرانند، زیرا آنتی بیوتیک‌های قدرتمندی درون بدن خود تولید می‌کنند که آن‌ها را در این امر یاری می‌کند. برخی از محققان بر این باورند که سوسک‌ها ممکن است در تولید دارو‌هایی برای از بین بردن اَبَرمیکروب‌هایی که به بسیاری از درمان‌های موجود مقاوم هستند، ارزشمند باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۰
0
0
ویروسهایی شبیه کرونا از دل چنین کارهای غیر متعارف وعجیبی بر میخیزد سوسک وموش حیوانات کثیفی هستند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->