سقوط مرگبار کوهنورد شاهرودی از کوه دختر جوان برای انتقام از مرد تبهکار اراذل و اوباش اجیر کرد واژگونی خودرو پراید در نزدیکی مشهد با یک کشته و سه مصدوم (۱۴ آبان ۱۴۰۳) نقشه تجاوز و قتل پسر نوجوان برای دخترخاله ۴ ساله نسخه طب سنتی برای درمان سرفه‌های مزمن «مرگ» پایان رابطه مخفیانه با مرد متاهل بارش باران در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) مرگ زن جوان به‌خاطر سقط غیرقانونی جنین شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ کشف ۴ هزار عدد قرص مخدر و غیرمجاز در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) استخدام ۱۰ هزار پرستار، به زودی سرقت از ساکنان پایتخت در پوشش پرستار سند «هوشمندسازی سلامت» تدوین شد ۱۳ درصد بزرگ‌سالان غربالگری‌شده مبتلا به دیابت هستند اضافه‌کاری پرستاران به ساعتی ۱۰۰ هزار تومان می‌رسد؟ اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه جامع علمی‌کاربردی تا چهار سال آینده تضمین می‌شود خطر پیشی‌گرفتن آمار «مرگ» بر میزان «تولد» در کشور بارگذاری مدارک رتبه‌بندی معلمان از فردا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) آغاز می‌شود کارت آزمون وکالت ۱۴۰۳ آماده شد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار اعتبار و مجوز‌های قانونی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) روند رسیدگی به پرونده‌های قصور پزشکی در کشور چگونه است؟ جداول متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری اصلاح شد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) انهدام شبکه بزرگ سارقان پراید در مشهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۱۴ آبان ۱۴۰۳) | آغاز کاهش محسوس دما از چهارشنبه مهلت ثبت‌نام غیرحضوری پذیرفته‌شدگان کارشناسی پیام‌نور فردا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) به پایان می‌رسد هلال احمر ایران، رتبه اول تعداد اعضای جوان در جهان اینترنتی‌شدن ثبت اعتراض به جرائم تا پایان سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف پروژه‌های نرگس منطقه ثامن مشهد تعویق پذیرش بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان واژگونی کوئیک در سبزوار ۳ فوتی و مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۳) سهم ارزی داروخانه‌ها و یارانه شیرخشک پرداخت شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق و دستمزد فوق‌العاده ویژه مشاغل عمومی سازمان بهزیستی کشور
سرخط خبرها

دانشمندان منشأ بیماری آلزایمر را کشف کردند

  • کد خبر: ۹۰۳۶۰
  • ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۷
دانشمندان منشأ بیماری آلزایمر را کشف کردند
بیماری آلزایمر یک بیماری تخریب کننده سیستم عصبی وابسته به سن است که باعث ناتوانی‌های پیش رونده در توانایی‌های شناختی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در سال۱۹۰۱ میلادی یک روان پزشک آلمانی به نام «الویس آلزایمر» بیمار ۵۱ساله اش (یعنی خانم آگوست) را که به دلیل اختلالات شناختی، مشکلات تکلمی، توهمات شنوایی و هذیان در بیمارستانی در فرانکفورت بستری شده بود، بررسی کرد.

در یکی از این بررسی‌ها وی چندین شیء مختلف را به این خانم نشان داد و مدتی بعد درباره آن‌ها از او سؤال کرد، اما بیمار نتوانست هیچ کدام از آن‌ها را به خاطر بیاورد. درواقع خانم آگوست اولین فردی است که بیماری آلزایمرش تشخیص داده شده است.

آگوست در آوریل۱۹۰۶ درگذشت و پس از مرگش، دکتر آلزایمر به کمک ۲ پزشک ایتالیایی دیگر به بررسی کالبدشکافی و پاتولوژی سیستم عصبی وی پرداختند. سرانجام در ۳ نوامبر۱۹۰۶ و در سی  و هفتمین گردهمایی روان پزشکان آلمان، دکتر آلزایمر بیماری خانم آگوست را معرفی کرد و نامش را آلزایمر گذاشت. از آن وقت تاکنون دانشمندان زیادی روی این بیماری تحقیق کردند، اما یافته‌های آنان همچنان کمکی به درمان قطعی این بیماری نکرده است. مدتی قبل خبر ساخت واکسن آلزایمر منتشر شد، اما این موضوع به بررسی و آزمایش‌های بیشتری نیاز دارد. تحقیقات جدید نشان می‌دهد کندشدن توانایی سلول‌ها برای تمیزکردن خود، ممکن است به آلزایمر منجر شود.

دانشمندان می‌گویند، این همان چیزی است که احتمالا باعث ایجاد مغز ناسالم می‌شود؛ کندی در افراد حدودا ۶۵سال نیز شروع می‌شود، یعنی زمانی که بسیاری از افراد مبتلا به آلزایمر تشخیص داده می‌شوند.

منشأ بیماری آلزایمر بیش از یک قرن است که دانشمندان را گیج کرده است، اما تحقیقات جدید ادعا می‌کند که عامل آن را پیدا کرده است؛ بروز این بیماری براساس یافته‌ها از جدیدترین مطالعات می‌تواند ناشی از کندشدن توانایی سلول‌ها برای تمیزکردن خود باشد.

بیماری آلزایمر یک بیماری تخریب کننده سیستم عصبی وابسته به سن است که باعث ناتوانی‌های پیش رونده در توانایی‌های شناختی می‌شود. نقش عواملی همچون استرس اکسیداتیو، تجمع پروتئین‌های بدون عملکرد طبیعی و اختلال در فرایند اتوفاژی در نوروپاتولوژی این بیماری به تازگی اثبات شده است.

محققان دانشگاه کالیفرنیا، ریورساید (UCR) دریافتند کندی در افراد بالای ۶۵سال -سن اولیه تشخیص- دیده می‌شود و احتمالا همان چیزی است که سبب بروز این بیماری تخریب کننده سیستم عصبی می‌شود. کندی به عنوان اتوفاژی شناخته می‌شود.

رایان جولیان، پروفسور شیمی UCR، که این مطالعه را سرپرستی کرد، می‌گوید دارو‌هایی برای بهبود اتوفاژی در حال آزمایش است و اگر این دلیل آلزایمر باشد، می‌توانیم در آینده نزدیک شاهد یک داروی پیشگیرانه بالقوه باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->