مقدم | شهرآرانیوز؛ کدوی سبز از آن مواد غذاییای است که طرفدار زیادی ندارد و خیلیها ترجیح میدهند به جای آن از بادنجان استفاده کنند. برای همین، امروز میخواهیم یک غذای خوشمزه با کدوی سبز به شما معرفی کنیم که حتما نظرتان را دراینباره تغییر میدهد: کشک کدوی کرمانی، غذایی همرده کشک بادنجان.
مناسب برای:
۷ نفر
زمان تهیه:
۴۵ دقیقه
کدوی سبز
۱۰ عدد
مغز گردوی خردشده
یک پیمانه
کشک
۲ پیمانه
پیاز
۲ عدد
سیرداغ
به میزان لازم
نعناداغ
به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان لازم
کدوها را درون تابهای با کمی روغن سرخ کنید و کناری بگذارید. سپس گردوی خردشده را همراه یک قاشق غذاخوری روغن تفت بدهید و آن را هم کناری بگذارید.
پیازها را نگینی خرد کنید و درون تابه دیگری همراه با روغن خوب تفت بدهید تا سبک شود. زردچوبه را به آن اضافه کنید و دوباره تفت بدهید تا طعم خامی آن گرفته شود.
کدوهای سرخشده را همراه با گردوی تفتدادهشده و نصف مخلوط سیرداغ، پیازداغ و نعناداغ درون قابلمهای بریزید و نمک و فلفل و ادویههای دیگری را که دوست دارید، به آن اضافه کنید.
یک پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا کشک کدوی شما خوب بپزد و نرم شود.
وقتی مواد پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و به کمک گوشتکوب، همه مواد را له و یکدست کنید. قابلمه را دوباره روی حرارت بگذارید و نصف مقدار کشک را به آن اضافه کنید.
کشک که به خورد غذا رفت و آب آن کشیده شد، آن را از روی حرارت بردارید و درون ظرفی بریزید. با باقیمانده کشک، سیرداغ، نعناداغ و پیازداغ روی آن را تزیین و همراه با سبزیجات تازه و آبلیمو سرو کنید.
*اگر رژیم لاغری دارید، میتوانید غذایتان را با کدوی بخارپز تهیه کنید که سالمتر است.
*کدوها را پس از پوست گرفتن، مانند بادنجان ۲ ساعت درون مخلوط آب و نمک بخوابانید. سپس آبکشی و پس از خشکشدن سرخ کنید.