هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

توصیه هایی مهم برای افرادی که فشار خون بالا دارند

  • کد خبر: ۹۰۵۸۶
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۰
توصیه هایی مهم برای افرادی که فشار خون بالا دارند
فشار خون بالا در صورت درمان نشدن یا درمان ناقص، خطر حمله قلبی، سکته مغزی، ابتلا به بیماری کلیه و مشکلات بینایی را با آسیب رساندن به رگ های خونی افزایش می دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، تغییرات شیوه زندگی مانند کاهش وزن، محدود کردن مصرف نمک و یا دارو می‌تواند به بازگرداندن اعداد فشار خون به محدوده طبیعی کمک کند. اما به گفته محققان، افراد مبتلا به فشار خون حتما باید از پزشک خود سوال کنند که آیا دارو‌هایی را که برای بیماری‌ها دیگر مصرف می‌کنند، ممکن است فشار خون آن‌ها را باز هم بالاتر ببرد یا خیر.

دکتر «تیموتی اندرسون» محقق بالینی و استادیار پزشکی در دانشکده پزشکی هاروارد در بوستون و نویسنده این مطالعه گفت: خطر افزایش فشار خون با مصرف دارو‌های دیگر ممکن است به سادگی نادیده گرفته شود؛ به ویژه برای بیمارانی که سال‌ها از دارو‌های دیگر هم استفاده می‌کنند.

وی افزود: امید است نتایج این مطالعه به تغییر این موضوع کمک کند؛ زیرا در بسیاری از موارد جایگزین‌های درمانی مؤثری برای دارو‌هایی که ممکن است فشار خون را افزایش دهند یا استراتژی‌هایی برای به حداقل رساندن این خطر وجود دارد؛ مانند نظارت بر فشار خون بیمار هنگام شروع مصرف داروی جدید که ممکن است فشار خون را افزایش دهد.

محققان برای این مطالعه، داده‌های بررسی ملی سلامت و تغذیه را از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸  میلادی مورد مطالعه قرار دادند. آن‌ها استفاده از دارو‌های شناخته شده برای افزایش فشار خون، از جمله دارو‌های ضد افسردگی، دارو‌های ضد التهابی غیر استروئیدی قوی (NSAIDs)، استروئیدها، دارو‌های هورمونی، دارو‌های ضد احتقان و قرص‌های کاهش وزن را در افراد مبتلا به فشار خون بالا مورد بررسی قرار دادند.

این مطالعه نشان داد ۱۸.۵ درصد از بزرگسالان مبتلا به فشار خون بالا، مصرف دارویی را گزارش کردند که فشار خون آن‌ها را افزایش می‌داد و اگر از دارو‌های کاهش دهنده فشار خون استفاده نمی‌کردند، احتمال ابتلا به فشار خون کنترل‌نشده بیشتری را داشتند.

همچنین بر اساس نتایج این مطالعه، افرادی که از دارو‌های فشار خون استفاده می‌کردند، اگر برای سایر بیماری‌ها نیز دارو‌هایی مصرف می‌کردند که فشار خون را افزایش می‌دهد، احتمالاً به دز‌های بالاتری از دارو‌های فشار خون برای کنترل این وضعیت نیاز داشتند.

اندرسون به بیماران پیشنهاد کرد از پزشک خود بپرسند که آیا هر یک از دارو‌هایی که برای بیماری تجویز شده است بر افزایش فشار خون نیز موثرند یا خیر.

وی گفت: همیشه عاقلانه است که از پزشک خود در مورد تداخلات احتمالی بین دارو‌های جدید (از جمله دارو‌هایی که بدون نسخه به فروش می‌رسند) و بیماری‌ها و درمان‌های موجود سوال کنید. این موضوع به ویژه در مورد بیمارانی که به چند پزشک مراجعه می‌کنند و ممکن است همیشه فهرست به روز دارو‌ها را همراه نداشته باشند، صادق است.

اندرسون گفت: گاهی اوقات جایگزین‌هایی در دسترس است. به عنوان مثال، استامینوفن فشار خون را افزایش نمی‌دهد، اما دارو‌های ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDs)  این تاثیر را دارد. هر دوی این دارو‌ها می‌توانند درد را درمان کرده و تب را کاهش دهند.

دکتر «مایکل گویفمن» رییس بخش قلب و عروق در Long Island Jewish Forest Hills در شهر نیویورک که در این مطالعه شرکت نداشته است، می‌گوید: پزشکان و متخصصان مختلف لزوماً با یکدیگر صحبت نمی‌کنند و اغلب پرونده‌های سلامت الکترونیکی آن‌ها با یکدیگر در ارتباط نیست. در نتیجه، بیماران احتمال دارد با تجویز‌های مختلف دارو‌های زیادی مصرف کنند که برخی از آن‌ها برای مسائل پزشکی خاص، معکوس عمل می‌کنند.
این در حالی است که راه‌هایی برای جلوگیری از این سناریو‌ها وجود دارد. گویفمن توصیه کرد که بیماران همیشه به روزترین فهرست دارو‌ها را برای ویزیت هر پزشک همراه داشته باشند.

برخی از دارو‌ها و مکمل‌هایی که موجب افزایش فشار خون می‌شوند:

دارو‌های ضدافسردگی

این دارو‌ها از طریق ایجاد تغییر در واکنش بدن نسبت به ترکیبات شیمیایی مغز از جمله سراتونین، نوراپی‌نفرین و دوپامین عمل می‌کنند. این ترکیبات حالات ذهنی را کنترل کرده و می‌توانند موجب افزایش فشار خون شوند. نمونه‌هایی از دارو‌های ضد افسردگی که می‌توانند موجب افزایش فشار خون شوند، عبارتند از:
- ونلافاکسین
-مهارکننده‌های مونوآمین اکسیداز
-دارو‌های ضدافسردگی سه‌حلقه‌ای شامل آمی تریپتلین، بوتریپتیلین، کلومیپرامین، دسیپرامین، دوسولپین، دوکسپین، ایمی‌پرامین، ایپریندول، لوفرپرامین، نورتریپتیلین، پروتریپتیلین و تریمیپرامین
- فلوکستین

دارو‌های هورمونی پیشگیری از بارداری

تقریبا تمام قرص‌ها و سایر دارو‌های پیشگیری از بارداری حاوی هورمون‌هایی هستند که موجب تنگی رگ‌های کوچک و در نتیجه افزایش فشار خون می‌شوند. ریسک افزایش فشار خون بر اثر مصرف این دارو‌ها در اثر چاقی، مصرف سیگار یا سن بالای ۳۵ سال افزایش می‌یابد.

البته مصرف این دارو‌ها در تمام زنان موجب افزایش فشار خون نمی‌شود، اما اگر در این رابطه نگران هستید، حداقل هر ۶ ماه یک بار فشار خون خود را توسط پزشک کنترل کنید. اگر مبتلا فشار خون هستید، سعی کنید از روش‌های دیگر برای جلوگیری از بارداری استفاده کنید.

کافئین

حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلی‌گرم کافئین می‌تواند موجب افزایش موقت فشار خون شود.
کافئین هورمونی را که رگ‌های بدن را کنترل می‌کند، مهار کرده و به طور موقت موجب تسهیل عبور جریان خون می‌شود.
در نتیجه فشار خون افزایش می‌یابد. همچنین کافئین موجب افزایش تولید کورتیزول و آدرنالین در بدن می‌شود.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->