رهایی نوجوانی ۱۶ ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

آشنایی با بیماری‌های تنگی نفس در خواب

  • کد خبر: ۹۰۹۷۲
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
آشنایی با بیماری‌های تنگی نفس در خواب
یک متخصص اختلالات خوابی در خصوص دلایل بیداری مکرر و تنگی نفس در خواب مواردی را هشدار می‌دهد که در این مطلب به آن‌ها اشاره شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، خسرو صادق نیت فلوشیپ پزشکی خواب، متخصص اختلالات خواب و رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) در خصوص دلایل بیداری مکرر در زمان خواب گفت: بیداری‌های مکرر دلایل متفاوتی از قبیل مشکلات جسمانی و روحی روانی دارد که در آقایان با خانم‌ها متفاوت است.

وی افزود: یکی از دلایل مهم بیداری‌های مکرر در آقایان مشکلات تنفسی است که می‌تواند تنگی نفس، خشکی گلو یا نیاز به دفع ادرار را به همراه داشته باشد و علامت مهم آن خروپف شبانه است. اما بزرگی پروستات و دیابت و استرس، اضطراب و افسردگی هم می‌تواند موجب بیداری‌های مکرر باشد. اگر این روند به صورت مداوم تکرار می‌شود باید به متخصص مراجعه کرد.

این متخصص اختلالات خواب استرس‌های در طول روز و علائم اضطرابی را یکی از دلایل کاهش خواب عمیق عنوان کرد و اظهار داشت: به طور طبیعی خواب سبک حدود ۶ درصد از سهم خواب را به خود اختصاص می‌دهد. افرادی که خواب سبک بیشتری دارند و هنگام خواب صدای اطراف را می‌شنوند باید به روانپزشک مراجعه کنند تا اضطراب خود را رفع کنند. اگر این اختلال درمان نشد باید به متخصصان اختلال خواب مراجعه کنند.

فلوشیپ پزشکی خواب دندان قروچه را نشانه اضطراب و استرس دانست و گفت: خوردن مواد محرک مثل قهوه قبل از خواب دندان قروچه را تشدید می‌کند. در وهله اول علل اضطرابی باید بر طرف شود. اگر بیمار تشنج داشته باشد حتما باید به آن توجه کرد، ولی خود دندان قروچه مشکل خاصی برای بدن ایجاد نمی‌کند فقط برای جلوگیری از ساییدگی دندان از نایت گارد یا محافظ دندانی استفاده کنند، اما اگر دندان قروچه همراه با درد است و خواب را مختل می‌کند باید از دارو‌های تجویز پزشک این مشکل را برطرف کنند.

متخصص اختلالات خواب اظهار داشت: خروپف علامتی شایع در بین آقایان به ویژه مردان چاق است که پس از ۴۰ سالگی شایع‌تر است، اما در خانم‌ها پس از ۵۰ سالگی و در سن یائسگی بیشتر دیده می‌شود. اگر آقایی خروپف دارد، چاق است، فشار خون بالایی دارد و در طول روز احساس خواب آلودگی و خستگی دارد نشانه قطع تنفس در هنگام خواب و کاهش اکسیژن بدن وی است. در این هنگام بدن برای جبران اکسیژن کم، تقلا و تلاش می‌کند که با تعریق همراه است. تعریق نشانه استرس و فشار بدن است که فرد حتما باید به پزشک اختلال خواب مراجعه کند. این روند اگر درمان نشود می‌تواند دیابت و فشار خون و در نهایت سکته قلبی و مغزی را به همراه داشته باشد.

وی در پاسخ به اینکه آیا داروی خواب آور ضرر ندارد؟ گفت: داروی خواب آور دو ضرر دارد. اول آنکه فرد را به خود وابسته می‌کند و دوم اینکه مشکل بی خوابی فرد را مزمن می‌کند. ممکن است در کوتاه مدت مشکل فرد رفع شود، ولی در درازمدت درمان را با اختلال مواجه خواهد کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->