سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد
سرخط خبرها

آشنایی با بیماری‌های تنگی نفس در خواب

  • کد خبر: ۹۰۹۷۲
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
آشنایی با بیماری‌های تنگی نفس در خواب
یک متخصص اختلالات خوابی در خصوص دلایل بیداری مکرر و تنگی نفس در خواب مواردی را هشدار می‌دهد که در این مطلب به آن‌ها اشاره شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، خسرو صادق نیت فلوشیپ پزشکی خواب، متخصص اختلالات خواب و رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) در خصوص دلایل بیداری مکرر در زمان خواب گفت: بیداری‌های مکرر دلایل متفاوتی از قبیل مشکلات جسمانی و روحی روانی دارد که در آقایان با خانم‌ها متفاوت است.

وی افزود: یکی از دلایل مهم بیداری‌های مکرر در آقایان مشکلات تنفسی است که می‌تواند تنگی نفس، خشکی گلو یا نیاز به دفع ادرار را به همراه داشته باشد و علامت مهم آن خروپف شبانه است. اما بزرگی پروستات و دیابت و استرس، اضطراب و افسردگی هم می‌تواند موجب بیداری‌های مکرر باشد. اگر این روند به صورت مداوم تکرار می‌شود باید به متخصص مراجعه کرد.

این متخصص اختلالات خواب استرس‌های در طول روز و علائم اضطرابی را یکی از دلایل کاهش خواب عمیق عنوان کرد و اظهار داشت: به طور طبیعی خواب سبک حدود ۶ درصد از سهم خواب را به خود اختصاص می‌دهد. افرادی که خواب سبک بیشتری دارند و هنگام خواب صدای اطراف را می‌شنوند باید به روانپزشک مراجعه کنند تا اضطراب خود را رفع کنند. اگر این اختلال درمان نشد باید به متخصصان اختلال خواب مراجعه کنند.

فلوشیپ پزشکی خواب دندان قروچه را نشانه اضطراب و استرس دانست و گفت: خوردن مواد محرک مثل قهوه قبل از خواب دندان قروچه را تشدید می‌کند. در وهله اول علل اضطرابی باید بر طرف شود. اگر بیمار تشنج داشته باشد حتما باید به آن توجه کرد، ولی خود دندان قروچه مشکل خاصی برای بدن ایجاد نمی‌کند فقط برای جلوگیری از ساییدگی دندان از نایت گارد یا محافظ دندانی استفاده کنند، اما اگر دندان قروچه همراه با درد است و خواب را مختل می‌کند باید از دارو‌های تجویز پزشک این مشکل را برطرف کنند.

متخصص اختلالات خواب اظهار داشت: خروپف علامتی شایع در بین آقایان به ویژه مردان چاق است که پس از ۴۰ سالگی شایع‌تر است، اما در خانم‌ها پس از ۵۰ سالگی و در سن یائسگی بیشتر دیده می‌شود. اگر آقایی خروپف دارد، چاق است، فشار خون بالایی دارد و در طول روز احساس خواب آلودگی و خستگی دارد نشانه قطع تنفس در هنگام خواب و کاهش اکسیژن بدن وی است. در این هنگام بدن برای جبران اکسیژن کم، تقلا و تلاش می‌کند که با تعریق همراه است. تعریق نشانه استرس و فشار بدن است که فرد حتما باید به پزشک اختلال خواب مراجعه کند. این روند اگر درمان نشود می‌تواند دیابت و فشار خون و در نهایت سکته قلبی و مغزی را به همراه داشته باشد.

وی در پاسخ به اینکه آیا داروی خواب آور ضرر ندارد؟ گفت: داروی خواب آور دو ضرر دارد. اول آنکه فرد را به خود وابسته می‌کند و دوم اینکه مشکل بی خوابی فرد را مزمن می‌کند. ممکن است در کوتاه مدت مشکل فرد رفع شود، ولی در درازمدت درمان را با اختلال مواجه خواهد کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->