راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماجرای نامگذاری مدرسه «فقط نیلوفر» چه بود؟

  • کد خبر: ۹۱۱۴۹
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۷
ماجرای نامگذاری مدرسه «فقط نیلوفر» چه بود؟
اشتباه در درج نام یک مدرسه در روستای «کَمَک» شهرستان زهک در استان سیستان و بلوچستان باعث تعجب کاربران و بعضا شوخی‌هایی با این موضوع در فضای مجازی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آن‌طور که تفسیر شده است، دختری به نام «نیلوفر بهبهانی» از دنیا رفته و مادر وی برای زنده نگاه داشتن نام فرزندش تصمیم به ساخت مدرسه‌ای در یکی از روستاهای زهک می‌گیرد.

پس از پایان کار ساخت این فضای آموزشی، پیمانکار مدرسه از نماینده خیّر مدرسه‌ساز در خصوص نام مدرسه سوالی مطرح می‌کند که آیا  نام  مدرسه «نیلوفر بهبهانی» باشد؟ که نماینده خیّر پس از مشورت با مادر می‌گوید، نه! فقط نیلوفر. پیمانکار هم با بی‌دقتی تمام و بدون دریافت تأییدیه از ناظران نوسازی مدارس نسبت به تهیه تابلو مدرسه با نام عجیب «فقط نیلوفر» اقدام می‌کند.

در همان زمان و پس از رویت ناظر نوسازی مدارس، نسبت به تغییر در نام تابلو اقدام می‌شود. این اتفاق و این اشتباه که از سوی «پیمانکار» این پروژه رخ داده است، مربوط به حدود یکسال پیش در این استان بوده که اکنون دستمایه طنز برخی افراد در فضای مجازی شده است.

ذکر نکات زیر در خصوص احداث فضاهای آموزشی در اقصی نقاط استان سیستان و بلوچستان ضروری به نظر می‌رسد. در سال ۱۳۹۹ رشد جمعیت دانش‌آموزی این استان عدد ۳۲ هزار نفر را نشان می‌دهد و در سال ۱۴۰۰ هم این رشد به ۵۷ هزار نفر رسیده است. با توجه به رشد جمعیت دانش‌آموزی و جذب افراد بازمانده از تحصیل، نیاز به احداث حداقل ۲ هزار کلاس درس در هر سال وجود دارد که نظارت این تعداد پروژه آموزشی با تعداد ۱۱۱ نفر نیروی اداره کل نوسازی مدارس در سطح استان کاری بسیار دشوار بوده که این امر تاکنون توسط کارکنان جهادی این دستگاه محقق شده است.

در چند سال اخیر و با عنایت به رشد جمعیت دانش‌آموزی، اعتبارات قابل توجهی جهت احداث فضاهای آموزشی دریافت شده و همچنان این استان نیازمند توجه بیش از پیش در این بخش است.

اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان با کمک نیکوکاران و خیرین عزیز و همراهی تمامی دستگاه‌های مختلف موفق به احداث ۲۸۰۰ کلاس درس در ۳ سال گذشته و استاندارد سازی سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی بیش از ۱۰ هزار کلاس درس شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->