آیا آب در مشهد هم جیره بندی خواهد شد؟ قلندرشریف: مرکز تخصصی دندان‌پزشکی شهرداری مشهد در مسیر ارتقای رفاه پرسنل، افتتاح می‌شود + آدرس ۳ ایستگاه شارژ خودروی برقی در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد منصوریان: شورای شهر مشهد در حوزه فرهنگی تحول بنیادین ایجاد کرد | رویکرد‌ میدانی و ارتباط‌محور ویژگی کار شورا بوده است هزینه سالانه ۳ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد برای رفت و روب، پاکیزگی و مدیریت پسماند بهره‌برداری از بوستان بانوان آفتاب مشهد، تا پایان آذرماه ۱۴۰۴ عراق در آستانه برگزاری انتخابات پارلمان وارد سکوت انتخاباتی شد موحدیان: شورای ششم ارتقای کیفیت زیست شهری را به عنوان هدف کلیدی دنبال می‌کند واکنش مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی به ردّ نام‌گذاری ۱۰ دی به نام «روز ملی مشهد» | این طرح بازنگری و اصلاح می‌شود روز‌های انگشت‌شمار هوای پاک مشهد | از ابتدای سال ۱۴۰۴، فقط ۷ روز پاک بوده است اختصاص بیش از ۹۳۶ میلیارد ریال اعتبار به توسعه بوستان‌های منطقه ۷ مشهد افزایش ۵۲ درصدی استقبال شهروندان مشهدی از دوچرخه‌های اشتراکی بایدو نسبت‌به سال قبل | شرایط استفاده از تخفیفات ویژه هوای مشهد دوباره به روزهای آلودگی برمی‌گردد؟ | کیفیت هوا قابل‌قبول اما در مرز ناسالم‌شدن (۱۷ آبان ۱۴۰۴) «روز ملی مشهد»، قربانی تفسیر قانون | تهرانی‌ها بازهم با نام‌گذاری روز ملی مشهد مخالفت کردند پروژه‌های زیرساختی فناوری اطلاعات باید اولویت اقدامات شهرداری باشد رانت واردات موز در قبال صادرات سیب! انجام عملیات تراش و روکش آسفالت از بولوار وکیل‌آباد تا میدان چهارسطحی آزادگان مشهد + فیلم فهرست محصولات غیرمجاز آرایش چشم و ابرو، منتشر شد فرماندار مشهد: ۳۰۰ شرکت افغانستانی در این شهر فعالیت می‌کنند نخستین سکوی شفافیت مالیاتی کشور در خراسان رضوی راه‌اندازی شد | شهردار مشهدمقدس: درآمدهای مالیاتی شهر شفاف می‌شود + فیلم
سرخط خبرها

اجرای طرح جریمه خودرو های پارک شده در مسیر دوچرخه و پیادرو در تمام مشهد

  • کد خبر: ۹۱۱۶۰
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۴
اجرای طرح جریمه خودرو های پارک شده در مسیر دوچرخه و پیادرو در تمام مشهد
رئیس پلیس راهور خراسان رضوی گفت: مرحله آزمایشی طرح جریمه خودرو‌هایی که در مسیر‌های دوچرخه و پیاده رو‌ها توقف می‌کنند، به‌پایان رسیده است و اکنون این طرح در همه مناطق مشهد اجرا می‌شود.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ از دو هفته پیش طرح جریمه خودرو‌هایی که در مسیر‌های دوچرخه سورای پارک می‌کردند، به صورت آزمایشی در برخی خیابان‌های منطقه ۱۱ اجرا شد و اکنون با بازخورد خوبی که از این طرح گرفته شده است، رئیس پلیس راهور خراسان رضوی از اعمال جریمه این خودرو‌های متخلف در پیاده‌رو‌های همه مناطق شهری مشهد خبر داد.

سرهنگ حمیدرضا دهنوی در گفتگو با ایرنا گفت: مرحله آزمایشی طرح جریمه خودرو‌هایی که در مسیر‌های دوچرخه و پیاده رو‌ها توقف می‌کنند، به‌پایان رسیده است و اکنون این طرح در همه مناطق شهر اجرا می‌شود.

رئیس پلیس راهور خراسان رضوی افزود: براساس مصوبه کمیته انضباط ترافیکی مشهد، طرح انضباط ترافیکی در هفته‌های گذشته در مسیر بولوار امامت تا بولوار معلم در منطقه۱۱ به صورت آزمایشی اجرا شد؛ براساس این طرح که از دیروز به مدت یک هفته در همه مناطق شهری اجرا خواهد شد، در مرحله نخست پلیس به خودرو‌هایی که تخلف کرده و در پیاده رو‌ها و مسیر‌های دوچرخه پارک کرده باشند، تذکر می‌دهد.

دهنوی با تأکید بر اینکه در این یک هفته اطلاع رسانی و فرهنگ سازی لازم از راه‌های مختلف مانند نصب بنر در شهر انجام می‌شود و پس از آن طبق قانون خودرو‌های متخلف جریمه می‌شوند، گفت: در این طرح جریمه ۴۰۰هزار ریالی برای متخلفان اعمال خواهد شد و امیدواریم با اجرای این طرح احترام به حقوق عابران پیاده و دوچرخه سواران نهادینه شود.

بازخورد طرح جریمه خودرو در مسیر‌های دوچرخه سواری در طرح آزمایشی

همچنین مدیر پروژه توسعه حمل ونقل انسان محور شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا گفت: طرح اعمال قانون خودرو‌های متخلفی که در پیاده رو و مسیر‌های دوچرخه سواری پارک می‌کنند، به صورت آزمایشی از منطقه ۱۱ از اوایل آذر در قسمت‌هایی از بولوار‌های معلم، امامت و وکیل آباد شروع شد.

جمشید جعفری ادامه داد: باتوجه به بازخورد و نتایج خوبی که گرفتیم، پس از برگزاری جلساتی با پلیس راهور، مقرر شد اجرای آزمایشی این طرح در منطقه ۸ نیز عملیاتی شود که این اقدام نیز از هفته گذشته در بخش‌هایی از خیابان امام خمینی (ره)، خیابان بهار و خیابان کوهسنگی اجرا شد.

وی افزود: پس از اجرای مرحله دوم و آزمایشی این طرح در منطقه ۸، رئیس پلیس راهور استان با گذاشتن جلساتی با سرکلانتر‌های شهر مشهد مقرر کرد که اجرای این طرح به دیگر مناطق مشهد و خیابان‌های منتخب تسری یابد.

جعفری گفت: بدین ترتیب باتوجه به اینکه هنوز امکان اجرای این طرح در همه معابر وجود ندارد، چند خیابان شاخص در نظر گرفته می‌شوند، اما برای اینکه بتوان چنین طرحی را در همه معابر شهر اجرا کرد، به دنبال استفاده از روش‌های هوشمند هستیم تا افراد موثق امکان فرستادن عکس خودرو‌های متخلف را داشته باشند و در صورتی که صاحبان این خودرو‌ها به پیامک‌های ارشادی و اخطاری توجه نکنند، در صورت مصوب شدن آن جریمه شوند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه در ساعاتی که طرح جریمه خودرو‌های پارک شده در مسیر دوچرخه سواری اجرا می‌شد این گونه تخلفات کاهش می‌یافت، گفت: اگر بتوان با استفاده از امکانات مختلف مانند هوشمندشدن، ساعات بیشتری را برای اجرای این طرح در نظر گرفت، تأثیر به‌سزایی در کاهش تخلفاتی مانند پارک خودرو در پیاده رو و مسیر دوچرخه سواری، پارک دوبل و پارک در ایستگاه‌های تاکسی و اتوبوس خواهد داشت.

مدیر پروژه توسعه حمل ونقل انسان محور شهرداری مشهد ادامه داد: در خیابان‌هایی که قرار است این طرح اجرا شود، بنر‌های اطلاع رسانی نصب شده است و همچنین با بهره گیری از توان پارکبانان شرکت «تات» نیز تراکت‌هایی روی شیشه خودرو‌های متخلف گذاشته می‌شود که رانندگان این خودرو‌ها دیگر در مسیر‌های دوچرخه سواری و پیاده رو پارک نکنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->