مشهد، سکونت‌گاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟
سرخط خبرها

فواید لبخند زدن که از آن‌ها بی‌خبرید!

  • کد خبر: ۹۱۲۱۴
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۰
فواید لبخند زدن که از آن‌ها بی‌خبرید!
بسیاری از محققان لبخند زدن benefits of smile را به عنوان پاسخ غیر ارادی به مواردی که باعث شادی و خنده می‌شوند، می‌دانند. گرچه این موضوع قطعاً درست است، اما آنچه بیشتر مردم نادیده می‌گیرند این است که لبخند زدن می‌تواند به همان اندازه که یک پاسخ غیر ارادی به موضوع خنده دار باشد می‌تواند یک انتخاب آگاهانه و قدرتمند نیز باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری لبخند زدن را صرفا پاسخی غیرارادی به چیز‌هایی می‌دانند که موجب احساس شادی یا القا خنده می‌شوند. در شرایطی که این درست است، اما یک نکته مهم نباید نادیده گرفته شود: لبخند زدن می‌تواند یک انتخاب آگاهانه و عمدی باشد.

در شرایطی که لبخند مصنوعی نیز می‌تواند مفید باشد، اما لبخند واقعی به روش‌های مثبت بر جسم و روان انسان تاثیرگذار بوده و فواید مختلفی را برای سلامت و خلق و خوی فرد، و حتی خلق و خوی افراد اطراف وی ارائه کند.

اغلب گفته می‌شود که خنده بهترین دارو است یا خندیدن بر هر درد بی درمان دواست.

در واقع، برخی پژوهش‌ها نشان داده اند که خندیدن ممکن است بسیاری از جنبه‌های سلامت روانی و جسمانی از جمله حافظه، سیستم ایمنی، و عملکرد شریانی را بهبود ببخشد.

افزون بر این، خندیدن می‌تواند به کالری سوزی بیشتر کمک کند.

در یک مطالعه با حضور ۴۵ زوج، شرکت کنندگان به تماشای فیلم‌های کمدی یا جدی پرداختند. مشخص شد هنگام خندیدن در زمان تماشای فیلم‌های کمدی نرخ متابولیک آن‌ها بین ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش می‌یابد.

با مد نظر قرار دادن این نتایج، سپس دانشمندان محاسبه کردند که فقط ۱۵ دقیقه خندیدن در روز به سوزاندن ۱۰ تا ۴۰ کالری، بسته به وزن فرد و شدت خنده، منتج خواهد شد. این میزان برای تغییر وزن بین یک تا ۴ پوند (۴۵۰ گرم تا ۱.۸ کیلوگرم) در سال کفایت می‌کند.

کاهش فشار خون و خطر ابتلا به بیماری قلبی

بیماری قلبی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر انسان‌ها در جهان است و فشار خون بالا از عوامل خطر کلیدی در این زمینه محسوب می‌شود. اگر به فشار خون بالا مبتلا هستید، اقدامی به آسانی لبخند زدن و خندیدن می‌تواند به کاهش سطوح آن کمک کند. یک بررسی در سال ۲۰۰۹ نشان داد که خندیدن موجب افزایش ضربان قلب می‌شود و پس از آن عضلات شل می‌شوند که کاهش فشار خون و ضربان قلب را در پی دارد. این می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.

کاهش استرس

حتی اگر مجبور باشید لبخندی مصنوعی بزنید، بدن شما با انجام این کار احساس آرامش خواهد کرد. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۵ نشان داد که خندیدن می‌تواند ضربان قلب را در زمان استرس کاهش دهد. از این رو، لبخند زدن در زمان انجام یک وظیفه استرس‌زا می‌تواند به پایین نگه داشتن ضربان قلب و فشار خون کمک کند.

کاهش استرس نیز می‌تواند به تقویت سلامت قلب و پیشگیری از بیماری قلبی کمک کند.

بهبود خلق و خو

برای این که خلق و خوی خود را بهبود ببخشید نیازی نیست تا هزینه‌های زیادی صرف کنید و تنها یک لبخند نیز می‌تواند به بهبود فوری آن کمک کند. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۰ نشان داد که لبخند زدن می‌تواند افکار مثبت را افزایش داده و احساس بهتری نسبت به موقعیت خود در فرد شکل بگیرد.

تقویت روابط

فواید سلامت لبخند زدن تنها به خود فرد مربوط نمی‌شوند و این کار می‌تواند به تقویت روابط با افراد دیگر و کاهش تنش نیز کمک کرده و از این طریق، فواید سلامت به اطرافیان نیز منتقل می‌شود. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۴ نشان داد افرادی که لبخند می‌زنند نسبت به آن‌هایی که این کار را انجام نمی‌دهند، دوست داشتنی‌تر در نظر گرفته می‌شوند. این به بهبود روابط و تقویت فضای مثبت کمک می‌کند.

افزایش کارایی در محل کار

اگر در محل کار خود لبخند بزنید، در آنجا نیز احساس شادی بیشتری خواهید داشت. این شادی نیز نتیجه خواهد داد. مطالعات نشان داده اند که کارمندان شاد از بهره‌وری و انرژی بیشتری برخوردار بوده و احتمال بیشتری دارد ترفیع بگیرند.

کاهش درد

اگر از مصرف دارو‌های مسکن خسته شده اید، لبخند زدن را امتحان کنید. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۲ نشان داد که خنده یک داروی قوی است که به افزایش آستانه درد و تحمل درد بیشتر کمک می‌کند. اگرچه درد از نظر فنی از بین نمی‌رود، اما توانایی بدن برای احساس درد کاهش می‌یابد.

زمانی که می‌خندید، اندورفین در بدن ترشح می‌شود که یک ضددرد طبیعی است. اندورفین فواید تسکین درد متوسط را ارائه می‌کند.

تقویت سیستم ایمنی بدن

در کنار فوایدی مانند کاهش استرس، لبخند زدن می‌تواند مولکول‌هایی را به مغز ارسال کند که با بیماری مبارزه می‌کند. این به معنای آن است که از سیستم ایمنی قوی‌تر برخوردار خواهید شد و کمتر به بیماری مبتلا می‌شوید. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۵ نشان داد زنانی که پس از زایمان در جلسات خنده درمانی شرکت می‌کردند از سیستم ایمنی قوی‌تری برخوردار بودند.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->