جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

فواید لبخند زدن که از آن‌ها بی‌خبرید!

  • کد خبر: ۹۱۲۱۴
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۰
فواید لبخند زدن که از آن‌ها بی‌خبرید!
بسیاری از محققان لبخند زدن benefits of smile را به عنوان پاسخ غیر ارادی به مواردی که باعث شادی و خنده می‌شوند، می‌دانند. گرچه این موضوع قطعاً درست است، اما آنچه بیشتر مردم نادیده می‌گیرند این است که لبخند زدن می‌تواند به همان اندازه که یک پاسخ غیر ارادی به موضوع خنده دار باشد می‌تواند یک انتخاب آگاهانه و قدرتمند نیز باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری لبخند زدن را صرفا پاسخی غیرارادی به چیز‌هایی می‌دانند که موجب احساس شادی یا القا خنده می‌شوند. در شرایطی که این درست است، اما یک نکته مهم نباید نادیده گرفته شود: لبخند زدن می‌تواند یک انتخاب آگاهانه و عمدی باشد.

در شرایطی که لبخند مصنوعی نیز می‌تواند مفید باشد، اما لبخند واقعی به روش‌های مثبت بر جسم و روان انسان تاثیرگذار بوده و فواید مختلفی را برای سلامت و خلق و خوی فرد، و حتی خلق و خوی افراد اطراف وی ارائه کند.

اغلب گفته می‌شود که خنده بهترین دارو است یا خندیدن بر هر درد بی درمان دواست.

در واقع، برخی پژوهش‌ها نشان داده اند که خندیدن ممکن است بسیاری از جنبه‌های سلامت روانی و جسمانی از جمله حافظه، سیستم ایمنی، و عملکرد شریانی را بهبود ببخشد.

افزون بر این، خندیدن می‌تواند به کالری سوزی بیشتر کمک کند.

در یک مطالعه با حضور ۴۵ زوج، شرکت کنندگان به تماشای فیلم‌های کمدی یا جدی پرداختند. مشخص شد هنگام خندیدن در زمان تماشای فیلم‌های کمدی نرخ متابولیک آن‌ها بین ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش می‌یابد.

با مد نظر قرار دادن این نتایج، سپس دانشمندان محاسبه کردند که فقط ۱۵ دقیقه خندیدن در روز به سوزاندن ۱۰ تا ۴۰ کالری، بسته به وزن فرد و شدت خنده، منتج خواهد شد. این میزان برای تغییر وزن بین یک تا ۴ پوند (۴۵۰ گرم تا ۱.۸ کیلوگرم) در سال کفایت می‌کند.

کاهش فشار خون و خطر ابتلا به بیماری قلبی

بیماری قلبی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر انسان‌ها در جهان است و فشار خون بالا از عوامل خطر کلیدی در این زمینه محسوب می‌شود. اگر به فشار خون بالا مبتلا هستید، اقدامی به آسانی لبخند زدن و خندیدن می‌تواند به کاهش سطوح آن کمک کند. یک بررسی در سال ۲۰۰۹ نشان داد که خندیدن موجب افزایش ضربان قلب می‌شود و پس از آن عضلات شل می‌شوند که کاهش فشار خون و ضربان قلب را در پی دارد. این می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.

کاهش استرس

حتی اگر مجبور باشید لبخندی مصنوعی بزنید، بدن شما با انجام این کار احساس آرامش خواهد کرد. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۵ نشان داد که خندیدن می‌تواند ضربان قلب را در زمان استرس کاهش دهد. از این رو، لبخند زدن در زمان انجام یک وظیفه استرس‌زا می‌تواند به پایین نگه داشتن ضربان قلب و فشار خون کمک کند.

کاهش استرس نیز می‌تواند به تقویت سلامت قلب و پیشگیری از بیماری قلبی کمک کند.

بهبود خلق و خو

برای این که خلق و خوی خود را بهبود ببخشید نیازی نیست تا هزینه‌های زیادی صرف کنید و تنها یک لبخند نیز می‌تواند به بهبود فوری آن کمک کند. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۰ نشان داد که لبخند زدن می‌تواند افکار مثبت را افزایش داده و احساس بهتری نسبت به موقعیت خود در فرد شکل بگیرد.

تقویت روابط

فواید سلامت لبخند زدن تنها به خود فرد مربوط نمی‌شوند و این کار می‌تواند به تقویت روابط با افراد دیگر و کاهش تنش نیز کمک کرده و از این طریق، فواید سلامت به اطرافیان نیز منتقل می‌شود. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۴ نشان داد افرادی که لبخند می‌زنند نسبت به آن‌هایی که این کار را انجام نمی‌دهند، دوست داشتنی‌تر در نظر گرفته می‌شوند. این به بهبود روابط و تقویت فضای مثبت کمک می‌کند.

افزایش کارایی در محل کار

اگر در محل کار خود لبخند بزنید، در آنجا نیز احساس شادی بیشتری خواهید داشت. این شادی نیز نتیجه خواهد داد. مطالعات نشان داده اند که کارمندان شاد از بهره‌وری و انرژی بیشتری برخوردار بوده و احتمال بیشتری دارد ترفیع بگیرند.

کاهش درد

اگر از مصرف دارو‌های مسکن خسته شده اید، لبخند زدن را امتحان کنید. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۲ نشان داد که خنده یک داروی قوی است که به افزایش آستانه درد و تحمل درد بیشتر کمک می‌کند. اگرچه درد از نظر فنی از بین نمی‌رود، اما توانایی بدن برای احساس درد کاهش می‌یابد.

زمانی که می‌خندید، اندورفین در بدن ترشح می‌شود که یک ضددرد طبیعی است. اندورفین فواید تسکین درد متوسط را ارائه می‌کند.

تقویت سیستم ایمنی بدن

در کنار فوایدی مانند کاهش استرس، لبخند زدن می‌تواند مولکول‌هایی را به مغز ارسال کند که با بیماری مبارزه می‌کند. این به معنای آن است که از سیستم ایمنی قوی‌تر برخوردار خواهید شد و کمتر به بیماری مبتلا می‌شوید. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۵ نشان داد زنانی که پس از زایمان در جلسات خنده درمانی شرکت می‌کردند از سیستم ایمنی قوی‌تری برخوردار بودند.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->