حمله راکتی از غزه به جنوب فلسطین اشغالی (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا ادارات قم روز چهارشنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ برنامه جهانی غذا زنگ خطر را درباره اوضاع غزه به صدا درآورد پیام ترامپ قبل از نشست با اروپایی‌ها در کاخ سفید ادعای تکراری ترامپ: تاسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردم! مصر از استقرار نیرو‌های بین‌المللی در نوار غزه حمایت کرد معاون اول رئیس جمهور: هر جنگی علیه ما آغاز شود، پایانش با ما خواهد بود تغییر در روند رسیدگی به لایحه بودجه سالانه در مجلس آغاز شد پزشکیان وارد ایروان شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) مقامات طالبان برگزاری هرگونه جلسه با سپاه پاسداران را تکذیب کردند رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی منصوب شد طالبان از هلاکت یکی از فرماندهان داعش خراسان در شرق افغانستان خبردادند رئیس جمهور تهران را به مقصد ارمنستان ترک کرد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) رسانه اماراتی: اسرائیل تمایلی به بازگشت آرامش به منطقه ندارد اژه‌ای: اینکه عده‌ای راه حل مشکلات کشور را آمریکا می‌دانند مایه شگفتی است وزیر کشور: ورود مواد مخدر صنعتی از افغانستان افزایش یافته است | اتمام انسداد ۱۳۰ کیلومتر از مرز‌های شرقی + فیلم وکیل امیرحسین مقصودلو: توبه تتلو توسط دادگاه کیفری احراز شد | پرونده به قوه قضائیه رفت مرکز پژوش‌های مجلس در حال تهیه پیش‌نویس طرحی برای تامین حقوق حرفه‌ای خبرنگاران رژیم اسرائیل: حماس باید به مذاکرات بازگردانده شود تشدید فشارهای آمریکا و عربستان سعودی بر لبنان برای خلع سلاح حزب الله بقایی: حمله اسرائیل به یمن را محکوم می‌کنیم | نتانیاهو صلاحیت صحبت درباره تامین آب ایران را ندارد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: با شعاردادن که نمی‌شود مملکت را درست کرد ترامپ خطاب به زلنسکی: از کریمه چشم پوشی کن و با ناتو خداحافظی جنگ تمام می‌شود ارتش اسرائیل طرح نظامی برای اشغال شهر غزه را تصویب کرد جان مرشایمر: ورود ترامپ به جنگ با ایران احمقانه بود | شراکت آمریکا در نسل‌کشی غزه نشانه‌ بحران عمیق واشنگتن است ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است
سرخط خبرها

کنگره آمریکا در تلاش برای نظارت بر چگونگی استفاده ایران از درآمدهای رفع تحریم‌ها

  • کد خبر: ۹۱۴۱۲
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۱
کنگره آمریکا در تلاش برای نظارت بر چگونگی استفاده ایران از درآمدهای رفع تحریم‌ها
یک نشریه آمریکایی در گزارشی مدعی شد، کنگره این کشور در تلاش است دولت جو بایدن را ملزم کند که بر نحوه استفاده ایران از درآمد حاصل از رفع تحریم‌ها نظارت کند و درباره آن گزارش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نشریه واشنگتن فیری بیکن به نقل از سناتورهای آمریکایی در گزارشی نوشت که کنگره آمریکا قصد دارد در اقدامی مداخله‌جویانه به متن نهایی لایحه "قانون مجوز دفاع ملی" ماده ای را بگنجانند که از دولت جو بایدن می خواهد بر چگونگی استفاده ایران از عواید حاصل از رفع تحریم‌ها به طور دقیق نظارت کند و درباره آن توضیح دهد.

سناتور راگر مارشال به عنوان حامی اصلی این اقدام کنگره در گفت وگو با فیری بیکن مدعی شد ما نگرانیم که اگر مذاکرات دولت بایدن با ایران به رفع تحریم های این کشور منجر شود، ایران عواید آن را چگونه صرف خواهد کرد.

به نوشته فیری بیکن، این تلاش ها در حالی انجام می شود که مذاکرات ایران و سایر طرف های برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) برای بازگشت به این توافق مدتی است در پایتخت اتریش از سر گرفته شده است و دور جدید آن روز پنج شنبه (امروز) در وین آغاز خواهد شد.

بنابر این گزارش، قانون مجوز دفاع ملی (NDAA) شامل شروط دیگری نیز هست که منجر به افزایش به فشار بر ایران در شرایطی می شود که دولت بایدن در حال دنبال کردن دیپلماسی با تهران است.

به نوشته فیری‌بیکن، این پیشنهاد توسط کمیته مطالعاتی حزب جمهوری خواه آمریکا مطرح شده و از حمایت هر دو حزب در سنا برخوردار است. این نخستین باری است که دولت آمریکا با چنین الزامی مواجه می‌شود.

این درحالی است که هفتمین دور مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین دوشنبه گذشته پس از یک وقفه‌ چند ماهه آغاز به کار کرد و تا روز جمعه ادامه داشت. ایران تاکید کرده است که با هدف لغو کلیه تحریم‌های غیرقانونی و ناعادلانه آمریکا و رسیدن به توافقی خوب در این مذاکرات حاضر می‌شود.

دور تازه مذکرات ایران و گروه ۱+۴ نیز قرار است از روز پنجشنبه ۱۸ آذر ماه (امروز) در پایتخت اتریش از سر گرفته شود.

هفته گذشته هیات مذاکره کننده ایران دو متن پیشنهادی خود را برای حصول توافق به طرف های مقابل ارائه داد که یکی از آنها در ارتباط با رفع تحریم ها و دیگری با موضوع و تعهدات هسته ای مرتبط بود.

یک مقام ارشد وزارت امورخارجه ایران در جلسه توجیهی درباره آخرین وضعیت گفت‌وگوهای ایران و سایر طرف های برجام در وین برای احیای این توافق گفت که متن پیشنهادی ایران براساس پیش نویس شش دور قبل مذاکرات بوده و همان متن مبنا قرار گرفته است و اصلاحات و پیشنهادهای مورد نظر تهران نیز بر روی متن مشخص و ارائه شده‌اند. از آنجایی که این پیشنهادات کاملا منطبق با برجام ارائه شده است حداکثری نبوده و نیستند اما متاسفانه رویکرد طرف مقابل نسبت به تعهدات خود حداقلی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->