نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: بازگشت متقابل برای پایبندی به برجام امکانپذیر است

  • کد خبر: ۹۱۳۹۳
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۲
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: بازگشت متقابل برای پایبندی به برجام امکانپذیر است
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با اعلام اینکه یک هیئت از این کشور طی روزهای آتی برای ادامه مذاکرات برجامی راهی وین می‌شود، گفت که بازگشت متقابل برای پایبندی به برجام امکانپذیر است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پایگاه خبری هیل در این باره نوشت، ند پرایس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشست خبری هفتگی خود درباره حضور غیرمستقیم این کشور در مذاکرات وین گفت: یک هیئت آمریکایی به سرپرستی رابرت مالی، نماینده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا در امور ایران، در روزهای آخر هفته (شنبه و یکشنبه) به دیگر طرف‌های مذاکرات در وین می‌پیوندد.

پرایس بدون اشاره به خروج یکجانبه آمریکا از برجام و نقض توافق از سوی کشورش تلاش کرد توپ را به زمین ایران بیندازد و تهران را برای موفقیت مذاکرات مسئول بداند.

وی در ادامه مدعی شد که واشنگتن قصد دارد هرچه سریع تر این موضوع را دریابد که آیا ایران با حسن‌نیت به مذاکرات وین بازمی‌گردد، یا خیر.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی آمریکا افزود: ما یک مبنای خوب داریم که می توانیم بر اساس آن عمل کنیم و مطمئنا امیدواری ما این است که ایران نیز بخواهد و مایل باشد که گفت وگوها را بر همین مبنا ادامه دهد تا این موضوع را آزمایش کند که آیا واقعاً می‌توانیم به بازگشت متقابل به پایبندی به برجام برسیم یا نه.

وی همچنین مدعی شد: مذاکرات به زودی نشان خواهد داد که آیا ایران برای ادامه رایزنی ها با حسن نیت به وین بازگشته است یا خیر.

پرایس خاطرنشان کرد: ما همچنان معتقدیم که بازگشت متقابل به پایبندی به برجام امکان پذیر است. ما آماده بازگشت به مذاکرات غیرمستقیم با ایران، همانطور که تاکنون بوده، هستیم تا بر مبنای پیشرفت هایی که تاکنون (طی شش دور مذاکره قبلی) حاصل شده است ببینیم آیا می توانیم به پایبندی متقابل به برجام دست یابیم؟

وی در پایان تاکید کرد: ما می دانیم که دیپلماسی بهترین راه برای رسیدن به این هدف است.

به گزارش ایسنا، مقامات آمریکایی در حالی به طور مکرر از بازگشت متقابل به برجام صحبت می کنند که این آمریکا بود که با نقض تعهدات خود در این توافق به طور یکجانبه از آن خارج شد و تحریم های ظالمانه علیه ایران را بازگرداند. ایران تا یک سال پس از خروج آمریکا، همانطور که آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز بارها تائید کرده بود به طور کامل به تعهدات هسته ای اش پایبند بود اما پس از آن، باتوجه به بدعهدی طرف های اروپایی در اجرای تعهداتشان در برجام و نقض توافق از سوی واشنگتن، مطابق با مفاد برجام اجرای تعهدات خود را به صورت گام به گام کاهش داد.

جمهوری اسلامی ایران بارها تاکید کرده است که واشنگتن به عنوان طرف نقض کننده توافق باید گام اول را بردارد و تمام تحریم های وضع شده علیه کشورمان را لغو کند.

بر همین اساس، هفتمین دور مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین دوشنبه گذشته پس از یک وقفه‌ چند ماهه آغاز به کار کرد و تا روز جمعه ادامه داشت. ایران تاکید کرده است که با هدف لغو کلیه تحریم‌های غیرقانونی و ناعادلانه آمریکا و رسیدن به توافقی خوب در این مذاکرات حاضر می‌شود.

دور تازه مذکرات ایران و گروه ۱+۴ نیز قرار است از روز پنجشنبه ۱۸ آذر ماه (امروز) در پایتخت اتریش از سر گرفته شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->