بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق گزارش هیئت امور اسرا از شرایط وخیم انسانی و بهداشتی زندان‌های رژیم صهیونیستی دیدار عراقچی با وزرای خارجه مصر و عمان در اسلو تماس تلفنی عارف با استاندار بوشهر | تاکید بر تسریع امدادرسانی به حادثه پتروشیمی بندر دیر سنایی: گردشگری سلامت بخشی از دیپلماسی عمومی و قدرت نرم کشور است رئیس جمهور سابق آرژانتین به ۶ سال زندان محکوم شد عید‌ی غدیری به عدالت‌خواهان ترامپ: لس آنجلس را آزاد خواهیم کرد طحان نظیف: لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین ایران و روسیه تائید شد اعتراضات آمریکا به ایالت کنتاکی کشید بازداشت بیش از ۱۷ هزار فلسطینی از آغاز جنگ غزه عراقچی خطاب به ترامپ: عاری بودن ایران از سلاح هسته‌ای می‌تواند به پایه اصلی توافق بین ایران و امریکا تبدیل شود آیت‌الله علم‌الهدی: جهاد تبیین برای بیداری جامعه ضروری است | روحیه مبارزه طلبی باید محور فعالیت نیروی‌های انقلابی باشد ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران نگرانی اتحادیه اروپا را برانگیخت تأکید عراقچی بر ادامه غنی‌سازی در ایران یورش بن گویر و همراهانش به مسجد الاقصی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سیگنال مثبت مجلس به مدنی‌زاده، وزیر پیشنهادی اقتصاد سخنگوی دولت: کالابرگ الکترونیک با دستور رئیس جمهور برای تمام هفت دهک جامعه باید پرداخت شود بهروزآذر از مجلس گلایه کرد | تغییرات ماهوی جدی در لایحه منع خشونت علیه زنان موافقت احزاب اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با رای‌گیری برای انحلال پارلمان رئیس سازمان انرژی اتمی: گزارش جدید آژانس فوق العاده سیاسی است اولیانوف: ایران حق کامل غنی‌سازی اورانیوم دارد نتانیاهو، جهان عرب را بر سر مساله فلسطین متحد کرد قالیباف: مجلس خود را موظف به صیانت از قانون راهبردی برای لغو تحریم‌ها می‌داند برکناری شهردار گناباد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) لحظه به لحظه با حاشیه‌های حیاط دولت (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم
سرخط خبرها

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: بازگشت متقابل برای پایبندی به برجام امکانپذیر است

  • کد خبر: ۹۱۳۹۳
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۲
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: بازگشت متقابل برای پایبندی به برجام امکانپذیر است
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با اعلام اینکه یک هیئت از این کشور طی روزهای آتی برای ادامه مذاکرات برجامی راهی وین می‌شود، گفت که بازگشت متقابل برای پایبندی به برجام امکانپذیر است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پایگاه خبری هیل در این باره نوشت، ند پرایس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشست خبری هفتگی خود درباره حضور غیرمستقیم این کشور در مذاکرات وین گفت: یک هیئت آمریکایی به سرپرستی رابرت مالی، نماینده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا در امور ایران، در روزهای آخر هفته (شنبه و یکشنبه) به دیگر طرف‌های مذاکرات در وین می‌پیوندد.

پرایس بدون اشاره به خروج یکجانبه آمریکا از برجام و نقض توافق از سوی کشورش تلاش کرد توپ را به زمین ایران بیندازد و تهران را برای موفقیت مذاکرات مسئول بداند.

وی در ادامه مدعی شد که واشنگتن قصد دارد هرچه سریع تر این موضوع را دریابد که آیا ایران با حسن‌نیت به مذاکرات وین بازمی‌گردد، یا خیر.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی آمریکا افزود: ما یک مبنای خوب داریم که می توانیم بر اساس آن عمل کنیم و مطمئنا امیدواری ما این است که ایران نیز بخواهد و مایل باشد که گفت وگوها را بر همین مبنا ادامه دهد تا این موضوع را آزمایش کند که آیا واقعاً می‌توانیم به بازگشت متقابل به پایبندی به برجام برسیم یا نه.

وی همچنین مدعی شد: مذاکرات به زودی نشان خواهد داد که آیا ایران برای ادامه رایزنی ها با حسن نیت به وین بازگشته است یا خیر.

پرایس خاطرنشان کرد: ما همچنان معتقدیم که بازگشت متقابل به پایبندی به برجام امکان پذیر است. ما آماده بازگشت به مذاکرات غیرمستقیم با ایران، همانطور که تاکنون بوده، هستیم تا بر مبنای پیشرفت هایی که تاکنون (طی شش دور مذاکره قبلی) حاصل شده است ببینیم آیا می توانیم به پایبندی متقابل به برجام دست یابیم؟

وی در پایان تاکید کرد: ما می دانیم که دیپلماسی بهترین راه برای رسیدن به این هدف است.

به گزارش ایسنا، مقامات آمریکایی در حالی به طور مکرر از بازگشت متقابل به برجام صحبت می کنند که این آمریکا بود که با نقض تعهدات خود در این توافق به طور یکجانبه از آن خارج شد و تحریم های ظالمانه علیه ایران را بازگرداند. ایران تا یک سال پس از خروج آمریکا، همانطور که آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز بارها تائید کرده بود به طور کامل به تعهدات هسته ای اش پایبند بود اما پس از آن، باتوجه به بدعهدی طرف های اروپایی در اجرای تعهداتشان در برجام و نقض توافق از سوی واشنگتن، مطابق با مفاد برجام اجرای تعهدات خود را به صورت گام به گام کاهش داد.

جمهوری اسلامی ایران بارها تاکید کرده است که واشنگتن به عنوان طرف نقض کننده توافق باید گام اول را بردارد و تمام تحریم های وضع شده علیه کشورمان را لغو کند.

بر همین اساس، هفتمین دور مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین دوشنبه گذشته پس از یک وقفه‌ چند ماهه آغاز به کار کرد و تا روز جمعه ادامه داشت. ایران تاکید کرده است که با هدف لغو کلیه تحریم‌های غیرقانونی و ناعادلانه آمریکا و رسیدن به توافقی خوب در این مذاکرات حاضر می‌شود.

دور تازه مذکرات ایران و گروه ۱+۴ نیز قرار است از روز پنجشنبه ۱۸ آذر ماه (امروز) در پایتخت اتریش از سر گرفته شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->