۱۱۱ نفر از حجاج به دلیل وخامت شرایط جسمی‌ به کشور بازگشتند مقطع کاردانی رشته «فوریت‌های پزشکی» حذف خواهد شد ارتباط گردشگری ایران با مالزی افزایش می‌یابد هشداری برای زمین؛ ۲۳ درصد از مساحت زمین دیگر قابل بهره برداری نیست دستگیری عامل قتل پاکبان مشهدی + عکس خمیردندان‌های غیرمجاز از سوی وزارت بهداشت معرفی شدند (۱۴ تیر ۱۴۰۳) دستگیری سارقان سفری در مشهد نیمی از فوتی‌ها در تصادفات مشهد، عابران پیاده هستند واریز ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به چه معناست؟ (۱۴ تیر ۱۴۰۳) کشف انبار داروهای غیرمجاز توسط پلیس مشهد پشه آئدس به رنگ و بوی تایر بسیار علاقه‌مند است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ۱۴ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان سالاد سزار ۱۰۰ ساله شد | همه چیز در مورد یک سالاد پرطرفدار اهدای اعضای کودک مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش زندگی سه بیمار نیازمند‌به‌عضو شد (۱۴ تیر ۱۴۰۳) گردشگری ایران از دریچه سیاستگذاری دولت چهاردهم؛ باید و نبایدها انفجار شدید در کارخانه تولید جنگ‌افزار آمریکا + فیلم معلمان مدارس غیردولتی تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار می‌گیرند مقدمه و بستر توانمندسازی کودکان کار باید فراهم شود | آمار و ارقام دقیقی از کودکان کار در ایران نداریم افزایش نسبی دما طی امروز و فردا در بیشتر نقاط کشور (۱۴ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

آبگوشت بادمجان و کشک، غذایی متفاوت و پرطرف‌دار در خطه کرمان است+ طرز تهیه آن

  • کد خبر: ۹۱۵۴۷
  • ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۱
آبگوشت بادمجان و کشک، غذایی متفاوت و پرطرف‌دار در خطه کرمان است+ طرز تهیه آن
آبگوشت بادمجان و کشک یکی از غذا‌های معروف استان کرمان می‌باشد که همانند کشک و بادمجان از ترکیب بادمجان، کشک و پیاز استفاده میشود و بسیار خوشمزه و لذیذ است. این غذای محلی در برخی نقاط کشور هم پخت میشود و دستور تهیه متفاوت تری دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، ما مشهدی‌ها آب‌گوشت را به ۲ صورت دیزی یا بزباش می‌پزیم که تقریبا با دیگر شهر‌ها مشترک است، اما برخی شهر‌ها مانند کرمان و بیرجند نوع متفاوتی از آن را می‌پزند که بسیار خوشمزه است و دست‌کم باید یک‌بار آن را امتحان کرد. برای همین، امروز می‌خواهیم سری به شهر کرمان بزنیم و آب‌گوشت بادنجان و کشک این شهر را به شما معرفی کنیم.

مناسب برای: ۶ نفر

زمان تهیه: ۱۸۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه آبگوشت بادمجان و کشک

گوشت چرب با استخوان: ۵۰۰ گرم
کشک ساییده: یک پیمانه
نخود و لوبیاسفید: ۲۰۰ گرم
سیب‌زمینی: یک عدد
پیاز متوسط: یک عدد
بادمجان قلمی: ۸ عدد
چغندر متوسط: یک عدد
خیار: ۴ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه:به میزان لازم

روش تهیه

گوشت، پیاز و حبوبات را همراه با مقداری آب درون قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. کف روی غذا را بعد از جوش آمدن حتما بردارید و مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.

پس از ۲ ساعت که گوشت پخت، داخل آن سیب‌زمینی و کمی نمک و فلفل بریزید.

بادمجان‌ها را درون روغن سرخ کنید. درون تابه‌ای چغندر‌های ورقه‌ورقه‌شده و سپس بادمجان‌ها را بچینید. روی آن‌ها کمی از آب گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت بپزند.

پس از پخت بادمجان و چغندرها، نیمی از آن‌ها را با کشک مخلوط کنید. مقداری آب گوشت روی آن‌ها بریزید و خوب بکوبید. سپس مخلوط را به قابلمه اصلی آب گوشت اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت ملایم قدری دیگر بپزد.

باقی بادمجان‌ها و چغندر‌ها را هم در ظرفی بچینید و با خیار خردشده تزیین و همراه با آب‌گوشت نوش جان کنید.

فوت آشپزی

*حبوبات را از چند ساعت قبل خیس کنید تا هم نفخ آن‌ها کمتر شود هم درشت‌تر شوند.

*بادنجان‌ها را که پوست گرفتید در آب و نمک قرار دهید تا هم تلخی آن‌ها گرفته و هم موقع سرخ‌کردن، روغن کمتری مصرف شود.

 

طرز تهیه آب‌گوشت بادنجان و کشک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->