به گزارش شهرآرانیوز، ما مشهدیها آبگوشت را به ۲ صورت دیزی یا بزباش میپزیم که تقریبا با دیگر شهرها مشترک است، اما برخی شهرها مانند کرمان و بیرجند نوع متفاوتی از آن را میپزند که بسیار خوشمزه است و دستکم باید یکبار آن را امتحان کرد. برای همین، امروز میخواهیم سری به شهر کرمان بزنیم و آبگوشت بادنجان و کشک این شهر را به شما معرفی کنیم.
زمان تهیه: ۱۸۰ دقیقه
گوشت چرب با استخوان: ۵۰۰ گرم
کشک ساییده: یک پیمانه
نخود و لوبیاسفید: ۲۰۰ گرم
سیبزمینی: یک عدد
پیاز متوسط: یک عدد
بادمجان قلمی: ۸ عدد
چغندر متوسط: یک عدد
خیار: ۴ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
گوشت، پیاز و حبوبات را همراه با مقداری آب درون قابلمهای بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. کف روی غذا را بعد از جوش آمدن حتما بردارید و مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.
پس از ۲ ساعت که گوشت پخت، داخل آن سیبزمینی و کمی نمک و فلفل بریزید.
بادمجانها را درون روغن سرخ کنید. درون تابهای چغندرهای ورقهورقهشده و سپس بادمجانها را بچینید. روی آنها کمی از آب گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت بپزند.
پس از پخت بادمجان و چغندرها، نیمی از آنها را با کشک مخلوط کنید. مقداری آب گوشت روی آنها بریزید و خوب بکوبید. سپس مخلوط را به قابلمه اصلی آب گوشت اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت ملایم قدری دیگر بپزد.
باقی بادمجانها و چغندرها را هم در ظرفی بچینید و با خیار خردشده تزیین و همراه با آبگوشت نوش جان کنید.
*حبوبات را از چند ساعت قبل خیس کنید تا هم نفخ آنها کمتر شود هم درشتتر شوند.
*بادنجانها را که پوست گرفتید در آب و نمک قرار دهید تا هم تلخی آنها گرفته و هم موقع سرخکردن، روغن کمتری مصرف شود.