قانون مهریه چند سالی است که معطل مانده است بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟ تاخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی + ویدئو با جوراب خوابیدن خوب است یا بد؟ تداوم وزش باد و بارش باران در کشور (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می‌شود یا فراموش؟ سبزی مقوی برای رشد انفجاری مو‌ها | اسفناج منبع سرشار از فولیک اسید است آغاز نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ | رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) لزوم برنامه‌ریزی‌های کلان در شناسایی زودهنگام کودکان مبتلا به اختلالات تکاملی کلاهبرداری‌های آنلاین | وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟ از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟ شلیک دلخراش مرد فراری به همسرش استطاعت ٩٨درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد کشف جسد دانشجوی دندان‌پزشکی بعد از یک هفته| دو مظنون بازداشت شدند یک کشته و ۶ مجروح بر اثر طوفان زاهدان(۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد دستگیری زورگیران دهه هشتادی قمه کش (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۷۳ قطعه سکه تاریخی دوره اشکانیان از مسافر قطار (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد
سرخط خبرها

آبگوشت بادمجان و کشک، غذایی متفاوت و پرطرف‌دار در خطه کرمان است+ طرز تهیه آن

  • کد خبر: ۹۱۵۴۷
  • ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۱
آبگوشت بادمجان و کشک، غذایی متفاوت و پرطرف‌دار در خطه کرمان است+ طرز تهیه آن
آبگوشت بادمجان و کشک یکی از غذا‌های معروف استان کرمان می‌باشد که همانند کشک و بادمجان از ترکیب بادمجان، کشک و پیاز استفاده میشود و بسیار خوشمزه و لذیذ است. این غذای محلی در برخی نقاط کشور هم پخت میشود و دستور تهیه متفاوت تری دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، ما مشهدی‌ها آب‌گوشت را به ۲ صورت دیزی یا بزباش می‌پزیم که تقریبا با دیگر شهر‌ها مشترک است، اما برخی شهر‌ها مانند کرمان و بیرجند نوع متفاوتی از آن را می‌پزند که بسیار خوشمزه است و دست‌کم باید یک‌بار آن را امتحان کرد. برای همین، امروز می‌خواهیم سری به شهر کرمان بزنیم و آب‌گوشت بادنجان و کشک این شهر را به شما معرفی کنیم.

مناسب برای: ۶ نفر

زمان تهیه: ۱۸۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه آبگوشت بادمجان و کشک

گوشت چرب با استخوان: ۵۰۰ گرم
کشک ساییده: یک پیمانه
نخود و لوبیاسفید: ۲۰۰ گرم
سیب‌زمینی: یک عدد
پیاز متوسط: یک عدد
بادمجان قلمی: ۸ عدد
چغندر متوسط: یک عدد
خیار: ۴ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه:به میزان لازم

روش تهیه

گوشت، پیاز و حبوبات را همراه با مقداری آب درون قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. کف روی غذا را بعد از جوش آمدن حتما بردارید و مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.

پس از ۲ ساعت که گوشت پخت، داخل آن سیب‌زمینی و کمی نمک و فلفل بریزید.

بادمجان‌ها را درون روغن سرخ کنید. درون تابه‌ای چغندر‌های ورقه‌ورقه‌شده و سپس بادمجان‌ها را بچینید. روی آن‌ها کمی از آب گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت بپزند.

پس از پخت بادمجان و چغندرها، نیمی از آن‌ها را با کشک مخلوط کنید. مقداری آب گوشت روی آن‌ها بریزید و خوب بکوبید. سپس مخلوط را به قابلمه اصلی آب گوشت اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت ملایم قدری دیگر بپزد.

باقی بادمجان‌ها و چغندر‌ها را هم در ظرفی بچینید و با خیار خردشده تزیین و همراه با آب‌گوشت نوش جان کنید.

فوت آشپزی

*حبوبات را از چند ساعت قبل خیس کنید تا هم نفخ آن‌ها کمتر شود هم درشت‌تر شوند.

*بادنجان‌ها را که پوست گرفتید در آب و نمک قرار دهید تا هم تلخی آن‌ها گرفته و هم موقع سرخ‌کردن، روغن کمتری مصرف شود.

 

طرز تهیه آب‌گوشت بادنجان و کشک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->