شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

آبگوشت بادمجان و کشک، غذایی متفاوت و پرطرف‌دار در خطه کرمان است+ طرز تهیه آن

  • کد خبر: ۹۱۵۴۷
  • ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۱
آبگوشت بادمجان و کشک، غذایی متفاوت و پرطرف‌دار در خطه کرمان است+ طرز تهیه آن
آبگوشت بادمجان و کشک یکی از غذا‌های معروف استان کرمان می‌باشد که همانند کشک و بادمجان از ترکیب بادمجان، کشک و پیاز استفاده میشود و بسیار خوشمزه و لذیذ است. این غذای محلی در برخی نقاط کشور هم پخت میشود و دستور تهیه متفاوت تری دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، ما مشهدی‌ها آب‌گوشت را به ۲ صورت دیزی یا بزباش می‌پزیم که تقریبا با دیگر شهر‌ها مشترک است، اما برخی شهر‌ها مانند کرمان و بیرجند نوع متفاوتی از آن را می‌پزند که بسیار خوشمزه است و دست‌کم باید یک‌بار آن را امتحان کرد. برای همین، امروز می‌خواهیم سری به شهر کرمان بزنیم و آب‌گوشت بادنجان و کشک این شهر را به شما معرفی کنیم.

مناسب برای: ۶ نفر

زمان تهیه: ۱۸۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه آبگوشت بادمجان و کشک

گوشت چرب با استخوان: ۵۰۰ گرم
کشک ساییده: یک پیمانه
نخود و لوبیاسفید: ۲۰۰ گرم
سیب‌زمینی: یک عدد
پیاز متوسط: یک عدد
بادمجان قلمی: ۸ عدد
چغندر متوسط: یک عدد
خیار: ۴ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه:به میزان لازم

روش تهیه

گوشت، پیاز و حبوبات را همراه با مقداری آب درون قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. کف روی غذا را بعد از جوش آمدن حتما بردارید و مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.

پس از ۲ ساعت که گوشت پخت، داخل آن سیب‌زمینی و کمی نمک و فلفل بریزید.

بادمجان‌ها را درون روغن سرخ کنید. درون تابه‌ای چغندر‌های ورقه‌ورقه‌شده و سپس بادمجان‌ها را بچینید. روی آن‌ها کمی از آب گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت بپزند.

پس از پخت بادمجان و چغندرها، نیمی از آن‌ها را با کشک مخلوط کنید. مقداری آب گوشت روی آن‌ها بریزید و خوب بکوبید. سپس مخلوط را به قابلمه اصلی آب گوشت اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت ملایم قدری دیگر بپزد.

باقی بادمجان‌ها و چغندر‌ها را هم در ظرفی بچینید و با خیار خردشده تزیین و همراه با آب‌گوشت نوش جان کنید.

فوت آشپزی

*حبوبات را از چند ساعت قبل خیس کنید تا هم نفخ آن‌ها کمتر شود هم درشت‌تر شوند.

*بادنجان‌ها را که پوست گرفتید در آب و نمک قرار دهید تا هم تلخی آن‌ها گرفته و هم موقع سرخ‌کردن، روغن کمتری مصرف شود.

 

طرز تهیه آب‌گوشت بادنجان و کشک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->