«مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس تعرفه واردات گوشی‌های بالای هزار دلار تعیین شد (۲۶ آبان ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳) دانشمندان بزرگ‌ترین مرجان دریایی جهان را کشف کردند که از فضا قابل مشاهده است + فیلم و عکس گوگل اپلیکیشن اختصاصی هوش مصنوعی جمینای را برای آیفون منتشر کرد توضیحات بهزاد اکبری درباره اختلال امروز شبکه اینترنت کشور (۲۴ آبان ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳) امشب و فردا عبور ایستگاه فضایی بین‌المللی از آسمان ایران را تماشا کنید (۲۴ و ۲۵ آبان) شرکت «نوکیا» درباره جعل گوشی‌هایش در ایران بیانیه صادر کرد + سند
سرخط خبرها

آیا بدن انسان هم می‌تواند روزی برای دفاع از خود زهر تولید کند؟

  • کد خبر: ۹۱۷۱۳
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۲
آیا بدن انسان هم می‌تواند روزی برای دفاع از خود زهر تولید کند؟
به نظر نمی‌رسد انسان‌ها نیاز داشته باشند که طی تکامل، برای دفاع یا شکار به سلاح زهر مجهز شوند؛ اما جعبه ابزار مورد نیاز برای تکامل زهر را دارند البته خیلی بعید است که آدم‌ها به گروه حیوانات زهرآگینی مانند مار زنگی و پلاتی پوس بپیوندند

به گزارش شهرآرانیوز - به نظر نمی‌رسد انسان‌ها نیاز داشته باشند که طی تکامل، برای دفاع یا شکار به سلاح زهر مجهز شوند؛ اما جعبه ابزار مورد نیاز برای تکامل زهر را دارند البته خیلی بعید است که آدم‌ها به گروه حیوانات زهرآگینی مانند مار زنگی و پلاتی پوس بپیوندند؛ اما پژوهشی جدید نشان می‌دهد انسان‌ها جعبه ابزار لازم برای تولید زهر را دارند. در واقع تمامی خزندگان و پستانداران این امکانات را دارا هستند. این مجموعه از ژن‌های انعطاف پذیر که به ویژه با غدد بزاقی در انسان‌ها مرتبط هستند، توضیح می‌دهند که زهر چگونه به طور مستقل بیش از صد بار در سلسله جانوران از اجدادی تکامل پیدا کرده است که دارای زهر نبودند.

اگنیش باروا، دانشجوی دکترای ژنتیک تکاملی مؤسسه علم و فناوری اوکیناوا در ژاپن و یکی از نویسندگان مقاله، می‌گوید: «اساسا همه ما عناصر سازنده را در اختیار داریم. اکنون این وظیفه تکامل است که ما را به آنجا ببرد.» زهرِ دهانی در سراسر سلسله جانوران رایج است و در موجودات متنوعی مانند عنکبوت ها، مار‌ها و اسلولوریس‌ها دیده می‌شود. اسلولوریس تنها گونه زهرآگین شناخته شده از نخستین‌ها است. به گزارش لایو ساینس، زیست شناسان از قبل می‌دانستند که غدد زهر دهانی، همان غدد بزاقی هستند که تغییر پیدا کرده اند؛ اما پژوهش جدید مکانیک مولکولی پشت صحنه این تغییر را آشکار می‌کند.

زهر نمونه کاملی از انعطاف پذیری طبیعت است. پژوهشگران این حوزه معتقدند بسیاری از توکسین‌های موجود در زهر در حیوانات بسیار متفاوت مشترک هستند. زهر معمولا به عنوان روشی برای دفاع یا به عنوان راهی برای از پای درآوردن طعمه تکامل پیدا می‌کند. اینکه دقیقا چه نوع زهری تکامل پیدا می‌کند، به نحوه زندگی جانور بستگی دارد.

تکامل به کمک انتخاب طبیعی می‌تواند زهر را در راستای نیاز‌های حیوان سازگار کند. برای مثال، انواعی از مار‌های بیابانی وجود دارد که با اینکه از یک گونه هستند، به دلیل محل زندگی زهر متفاوتی دارند: در کف صحرا، جایی که مار‌ها عمدتاً موش شکار می‌کنند، زهر بیشتر روی سیستم گردش خون عمل می‌کند، زیرا برای مار سخت نیست که موش در حال مرگی را در فاصله کمی روی کف زمین دنبال کند؛ اما در کوهستان‌های سنگی، جایی که مار‌ها عمدتاً مارمولک‌ها را شکار می‌کنند، زهر نوروتوکسینی قوی است، زیرا اگر شکار بلافاصله بی حرکت نشود، به آسانی می‌تواند به درون شکافی فرار کند و برای همیشه ناپدید شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->