قتل جوان ۳۰ ساله بر سر ارث پدر رفیقش| قاتل اعدام شد زلزله ۴.۶ ریشتری قلعه قاضی را در نزدیکی بندرعباس لرزاند باز هم رکورد گرم‌ترین روز ثبت‌شده در تاریخ شکسته شد افزایش ۲۳ درصدی مصرف آب در پی گرمای کم‌سابقه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) غلظت خون را جدی بگیرید پلیس مبارزه با مواد مخدر ۳۳ کیلوگرم موادمخدر و روانگردان را در پایتخت کشف کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه می‌رسد با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید جزایر گرمایی چیست؟ سه‌گانه خون بار سلطان صاحب‌قران | مروری بر حادثه ترور ناصرالدین‌شاه اختصاص ۳هزار کلاس درس به اسکان زائرین در مشهد باشگاه پشت میزنشین‌ها | چند حرکت ورزشی مخصوص کارمندان دانش‌آموزان و دانشجویان برای اعزام به سفر‌های زیارتی مانعی ندارند انفعال نهاد‌های بین المللی در زمینه ساخت مدرسه برای دانش آموزان اتباع در  مشهد سامان‌دهی بیش‌از ۵ هزار و ۶۰۰ شیء فرهنگی در خراسان‌رضوی نمرات فاجعه‌بار آزمون‌های نهایی کشور | تداوم افت نمرات در خراسان‌رضوی اجرای حکم قصاص مردی که مهمان برادرش را به قتل رسانده بود + عکس طلاق به خاطر چالش‌های عجیب اینستاگرامی | همسرم به ناخن‌هایم لاک قرمز زده بود! ۲۵ درصد مردم کشور دچار چاقی و اضافه وزن هستند ۱۶ مورد ابتلای به هاری در خراسان‌رضوی شناسایی شد نتایج آزمون ورودی مدارس سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ صرفه‌جویی هتل‌های مشهد در مصرف برق
سرخط خبرها

چرا ویروس کرونا به بافت‌های چربی حمله می‌کند؟

  • کد خبر: ۹۱۷۸۹
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۰۵:۰۰
چرا ویروس کرونا به بافت‌های چربی حمله می‌کند؟
افرادی که اضافه وزن و چاقی دارند در معرض خطر بالاتری از ابتلا به بیماری شدید کرونا و مرگ ناشی از آن هستند و چربی موجود در بدن آن‌ها به نوعی تبدیل به یک مخزن برای ویروس کرونا می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از نیویورک تایمز، یک تحقیق جدید ممکن است به طور کامل توضیح اینکه چرا افرادی که اضافه وزن و چاقی دارند در معرض خطر بالاتری از ابتلا به بیماری شدید کرونا و مرگ ناشی از آن هستند.

از همان ابتدای همه گیری کرونا به نظر می‌رسید این بیماری بیشتری افرادی را مورد هدف قرار می‌دهد که دارای اضافه وزن بالا هستند.

احتمال ابتلای افرادچاق به طیف شدید بیماری کرونا نه تنها بیشتر بود بلکه ریسک مرگ بالایی برای آن‌ها وجود داشت.

این بیماران اغلب دارای شرایط زمینه‌ای خاصی مانند دیابت هستند که خطر آسیب‌های کرونا را برای آن‌ها بیشتر می‌کند. اکنون نیز دانشمندان به طور فزاینده‌ای متقاعد شده اند که آسیب پذیری آن‌ها با چاقی ارتباط دارد.

کووید به چه چیزی حمله می‌کند؟

اکنون محققان دریافته اند که ویروس کرونا هم به سلول‌های چربی بدن حمله می‌کند و هم به سلول‌های ایمنی. در واقع این موضوع باعث واکشن دفاعی مخرب در بدن می‌شود.

دکتر فیلیپ شرر، دانشمندی که سلول‌های چربی را در مرکز پزشکی «یو تی سوت وسترن» در دالاس آمریمکا مطالعه می‌کند، گفت: «ویروس کرونا می‌تواند مستقیماً سلول‌های چربی را آلوده کند».

وی افزود: «هر آنچه در چربی اتفاق می‌افتد، در چربی نمی‌ماند و این روی بافت‌های مجاور نیز تاثیر می‌گذارد.»

البته تحقیقاتی که در رابطه با حمله ویروس کرونا به بافت‌ها و سلول‌های چربی انجام شده هنوز به طور دقیق مورد تایید قرار نگرفته است.

نتایج این تحقیقات ماه اکتبر گذشته به صورت آنلاین برای نخستین بار منتشر شد و پس از آن محققان بدون انتشار ادامه تحقیقات به تکمیل آن پرداختند.

به هرحال نتیجه ابتدایی از این تحقیقات چنین است: افرادی که اضافه وزن دارند مقابل ویروس کرونا آسیب پذیر هستند ضمن اینکه می‌توانیم اکنون به پاسخ این سوال برسیم که چرا افراد بزرگسال نسبت به کودکان بیشتر به کرونا مبتلا می‌شوند. (چون بزرگسالان بیشتر از کودکان به چاقی مبتلا می‌شوند).

درمان‌های جدید برای کرونا

حالا که تا حدودی مشخص شده که چرا چاق‌ها در برابر کرونا آسیب پذیر هستند می‌توان درمان‌های جدیدی را هم در نظر گرفت.  نویسندگان ارشد این مطالعه یعنی دکتر تریسی مک لافلین و دکتر کاترین بلیش از دانشکده پزشکی دانشگاه استنفورد می‌گویند که شواهد می‌تواند به درمان‌های جدید کووید منجر شود  که در این درمان چربی بدن هدف قرار می‌گیرد.

دکتر ویشوا دیپ دیکسیت، استاد طب تطبیقی ​​و ایمونولوژی در دانشکده پزشکی ییل، گفت: «شاید این (بافت‌ها و سلول‌های چربی بدن) پاشنه آشیل است که ویروس از آن برای فرار از پاسخ‌های ایمنی محافظتی بدن ما استفاده می‌کند؛ یعنی با پنهان شدن در این مکان ها.»

این یافته به ویژه مربوط به ایالات متحده است که یکی از بالاترین نرخ‌های چاقی در جهان را دارد. بیشتر بزرگسالان آمریکایی اضافه وزن و ۴۲ درصد چاقی دارند. افراد سیاهپوست، اسپانیایی تبار، بومیان آمریکا و بومیان آلاسکا در ایالات متحده نرخ چاقی بالاتری نسبت به بزرگسالان سفیدپوست و آمریکایی-آسیایی‌ها دارند. آن‌ها همچنین به طور نامتناسبی تحت تأثیر این بیماری همه گیر قرار گرفته اند و میزان مرگ و میر تقریباً دو برابر سفیدپوستان آمریکایی است.

چربی بدن را جدی بگیرید

دکتر کاس یکی دیگر از اعضای این تیم تحقیقاتی گفت: «اگر واقعاً بسیار چاق هستید، چربی بزرگترین عضو بدن شما است.»

او ادامه داد: «ویروس کرونا می‌تواند آن بافت را آلوده کند و در واقع در آنجا ساکن شود. چه به آن صدمه بزند، چه آن را بکشد یا در بهترین حالت آن را به عنوان جایی برای تقویت خود در نظر بگیرد مهم نیست. مهم این است که این چربی به نوعی تبدیل به یک مخزن برای ویروس کرونا می‌شود.»

نتایج این تحقیقات همچنین حاکی از آن است که چربی بدن آلوده حتی ممکن است منجر به کرونای طولانی مدت و عوارضش در بدن یک فرد شود، وضعیتی که علائم دردسرساز مانند خستگی را مدام برای بیمار تکرار می‌کند که هفته‌ها یا ماه‌ها پس از بهبودی از یک دوره حاد باقی می‌ماند.

منبع:  جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->