چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

چرا ویروس کرونا به بافت‌های چربی حمله می‌کند؟

  • کد خبر: ۹۱۷۸۹
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۰۵:۰۰
چرا ویروس کرونا به بافت‌های چربی حمله می‌کند؟
افرادی که اضافه وزن و چاقی دارند در معرض خطر بالاتری از ابتلا به بیماری شدید کرونا و مرگ ناشی از آن هستند و چربی موجود در بدن آن‌ها به نوعی تبدیل به یک مخزن برای ویروس کرونا می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از نیویورک تایمز، یک تحقیق جدید ممکن است به طور کامل توضیح اینکه چرا افرادی که اضافه وزن و چاقی دارند در معرض خطر بالاتری از ابتلا به بیماری شدید کرونا و مرگ ناشی از آن هستند.

از همان ابتدای همه گیری کرونا به نظر می‌رسید این بیماری بیشتری افرادی را مورد هدف قرار می‌دهد که دارای اضافه وزن بالا هستند.

احتمال ابتلای افرادچاق به طیف شدید بیماری کرونا نه تنها بیشتر بود بلکه ریسک مرگ بالایی برای آن‌ها وجود داشت.

این بیماران اغلب دارای شرایط زمینه‌ای خاصی مانند دیابت هستند که خطر آسیب‌های کرونا را برای آن‌ها بیشتر می‌کند. اکنون نیز دانشمندان به طور فزاینده‌ای متقاعد شده اند که آسیب پذیری آن‌ها با چاقی ارتباط دارد.

کووید به چه چیزی حمله می‌کند؟

اکنون محققان دریافته اند که ویروس کرونا هم به سلول‌های چربی بدن حمله می‌کند و هم به سلول‌های ایمنی. در واقع این موضوع باعث واکشن دفاعی مخرب در بدن می‌شود.

دکتر فیلیپ شرر، دانشمندی که سلول‌های چربی را در مرکز پزشکی «یو تی سوت وسترن» در دالاس آمریمکا مطالعه می‌کند، گفت: «ویروس کرونا می‌تواند مستقیماً سلول‌های چربی را آلوده کند».

وی افزود: «هر آنچه در چربی اتفاق می‌افتد، در چربی نمی‌ماند و این روی بافت‌های مجاور نیز تاثیر می‌گذارد.»

البته تحقیقاتی که در رابطه با حمله ویروس کرونا به بافت‌ها و سلول‌های چربی انجام شده هنوز به طور دقیق مورد تایید قرار نگرفته است.

نتایج این تحقیقات ماه اکتبر گذشته به صورت آنلاین برای نخستین بار منتشر شد و پس از آن محققان بدون انتشار ادامه تحقیقات به تکمیل آن پرداختند.

به هرحال نتیجه ابتدایی از این تحقیقات چنین است: افرادی که اضافه وزن دارند مقابل ویروس کرونا آسیب پذیر هستند ضمن اینکه می‌توانیم اکنون به پاسخ این سوال برسیم که چرا افراد بزرگسال نسبت به کودکان بیشتر به کرونا مبتلا می‌شوند. (چون بزرگسالان بیشتر از کودکان به چاقی مبتلا می‌شوند).

درمان‌های جدید برای کرونا

حالا که تا حدودی مشخص شده که چرا چاق‌ها در برابر کرونا آسیب پذیر هستند می‌توان درمان‌های جدیدی را هم در نظر گرفت.  نویسندگان ارشد این مطالعه یعنی دکتر تریسی مک لافلین و دکتر کاترین بلیش از دانشکده پزشکی دانشگاه استنفورد می‌گویند که شواهد می‌تواند به درمان‌های جدید کووید منجر شود  که در این درمان چربی بدن هدف قرار می‌گیرد.

دکتر ویشوا دیپ دیکسیت، استاد طب تطبیقی ​​و ایمونولوژی در دانشکده پزشکی ییل، گفت: «شاید این (بافت‌ها و سلول‌های چربی بدن) پاشنه آشیل است که ویروس از آن برای فرار از پاسخ‌های ایمنی محافظتی بدن ما استفاده می‌کند؛ یعنی با پنهان شدن در این مکان ها.»

این یافته به ویژه مربوط به ایالات متحده است که یکی از بالاترین نرخ‌های چاقی در جهان را دارد. بیشتر بزرگسالان آمریکایی اضافه وزن و ۴۲ درصد چاقی دارند. افراد سیاهپوست، اسپانیایی تبار، بومیان آمریکا و بومیان آلاسکا در ایالات متحده نرخ چاقی بالاتری نسبت به بزرگسالان سفیدپوست و آمریکایی-آسیایی‌ها دارند. آن‌ها همچنین به طور نامتناسبی تحت تأثیر این بیماری همه گیر قرار گرفته اند و میزان مرگ و میر تقریباً دو برابر سفیدپوستان آمریکایی است.

چربی بدن را جدی بگیرید

دکتر کاس یکی دیگر از اعضای این تیم تحقیقاتی گفت: «اگر واقعاً بسیار چاق هستید، چربی بزرگترین عضو بدن شما است.»

او ادامه داد: «ویروس کرونا می‌تواند آن بافت را آلوده کند و در واقع در آنجا ساکن شود. چه به آن صدمه بزند، چه آن را بکشد یا در بهترین حالت آن را به عنوان جایی برای تقویت خود در نظر بگیرد مهم نیست. مهم این است که این چربی به نوعی تبدیل به یک مخزن برای ویروس کرونا می‌شود.»

نتایج این تحقیقات همچنین حاکی از آن است که چربی بدن آلوده حتی ممکن است منجر به کرونای طولانی مدت و عوارضش در بدن یک فرد شود، وضعیتی که علائم دردسرساز مانند خستگی را مدام برای بیمار تکرار می‌کند که هفته‌ها یا ماه‌ها پس از بهبودی از یک دوره حاد باقی می‌ماند.

منبع:  جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->