برخورد بار کامیون با پل هوایی شهید فهمیده در مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) انتقام از قاتل با قتل فجیع سه عضو خانواده سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد
سرخط خبرها

علت سکته مبتلایان به ایدز چیست؟

  • کد خبر: ۹۲۵۱۷
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۷
علت سکته مبتلایان به ایدز چیست؟
نتایج یک تحقیقات علمی نشان می‌دهد: افراد آلوده به HIV و پزشکان آن‌ها باید توجه ویژه‌ به تنگی نفس، گیجی، تورم پاها، سرفه و درد سینه در این افراد داشته باشند؛ زیرا این علایم می‌تواند نشانه‌های زودهنگام نارسایی قلبی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، در تحقیقات شرکت کایزر پرمننته در آمریکا که در زمینه مدیریت بر مراکز پزشکی و درمانی، بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها در آمریکا فعالیت دارد، ابتدا ۳۸ هزار و ۸۶۸ بیمار مبتلا به HIV بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۶ میلادی در سه منطقه کالیفرنیای شمالی، کالیفرنیای جنوبی و ایالات میانه ساحل اقیانوس اطلس شناسایی شدند.

سپس هرشخص آلوده به HIV را با ۱۰ شخص دیگر در همان منطقه با ویژگی‌های سنی، جنسیتی و نژادی یکسان که به HIV آلوده نبودند، به عنوان گروه کنترل، دسته بندی کردند. محققان سپس در هر دو گروه، افرادی را که در طول دوره مطالعه دچار نارسایی قلبی شدند، شناسایی کردند.

با مقایسه اطلاعات به دست آمده مشخص شد خطر ابتلای افراد آلوده به ویروس ایدز به نارسایی قلبی، ۶۸ درصد بالاتر از خطر ابتلای افراد سالم به این عارضه است. همچنین مشخص شد افراد ۴۰ سال یا جوانتر که مونث بوده یا از نژاد آسیایی یا جزیره‌نشین‌های اقیانوس آرام هستند، در معرض بیشترین خطر ابتلا به نارسایی قلبی قرار دارند.

به گفته محققان نتایج این مطالعه نشان می‌دهد تفاوت میزان خطر ابتلا به نارسایی قلبی ناشی از نداشتن دسترسی به مراقبت‌های پزشکی نبوده است؛ زیرا تمام افراد تحت مطالعه از بیماران تحت نظر بیمارستان‌های متعلق به کایزر پرمننته بودند و به بالاترین سطح از مراقبت‌های پزشکی دسترسی داشتند.

بر اساس نتایج این تحقیقات افراد آلوده به HIV و پزشکان آن‌ها باید توجه ویژه‌ به تنگی نفس، گیجی، تورم پاها، سرفه و درد سینه در این افراد داشته باشند؛ زیرا این علایم می‌تواند نشانه‌های زودهنگام نارسایی قلبی باشد.

نارسایی قلبی یا نارسایی مزمن قلب زمانی رخ می‌دهد که قلب نمی‌تواند جریان خون کافی در اختیار اعضای بدن قرار دهد. عوامل ویروسی، سمی، فشار خون و حمله قلبی می‌تواند به نارسایی قلبی منجر شود. در نارسایی قلبی ماهیچه‌های قلب آسیب می‌بینند و به اصطلاح سلول‌ها می‌میرند. محققان همواره به دنبال روش‌هایی برای افزایش قابلیت بازسازی سلول‌های قلب هستند.

گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Mayo Clinic Proceedings منتشر شده است.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->