نشست هم‌اندیشی شفاف‌سازی عملکرد کمیسیون ماده ۵ برگزار شد نگاهی به تاریخ اجتماعی شهر مشهد که نماد هم‌زیستی است | مشهد، پناهی برای ۷۲ ملت رئیس کمیسیون ایثارگران شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه میدان معراج شهدا در توس، ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد تقویت پارکینگ‌های موقت و ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد در ایام چراغ برات ۱۴۰۳ بهره‌برداری از سایت بانوان بوستان «طرق» مشهد تا پایان ۱۴۰۳ استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد با تأکید بر خلاقیت و نوآوری آبفا مشهد: تسریع در ساخت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب مشهد نیازمند تنوع تأمین مالی است استفاده از طرح‌های هنرمندان برای بیلبورد‌ها و استرابورد‌ها در جشنواره هنر‌های شهری ۱۴۰۴ مشهد گزارشی از مشکلات جدی معیشتی و شغلی تاکسی‌رانان مشهدی | خواسته‌ها و گلایه‌های رانندگان تاکسی اقدام اورژانسی برای بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در حاشیه شهر مشهد ویدئو| اظهارات ظریف درباره موضوع حجاب و حقوق بشر در گفت‌وگو با سی.ان.ان انتصاب مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل‌رسانه شهرداری و مدیر منطقه سه شهرداری مشهدمقدس برگزاری نشست هم‌اندیشی بین دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در خصوص برنامه‌ریزی‌های لازم برای ایام چراغ برات جانمایی و نصب ۳۳ نمایشگر شهری در مشهد پویش شمس، آموزش نکات بهداشتی و سلامتی زنان و کودکان به بانوان محلات حاشیه شهر مشهد + ویدئو هوای ۹ منطقه کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۳ بهمن ۱۴۰۳) بازدید استاندار خراسان رضوی از سد شوریجه و تصفیه‌خانه‌های شماره ۷ و التیمور مشهد (۲ بهمن ۱۴۰۳) مهم‌ترین پروژه ایمن‌سازی رانندگی در بولوار وکیل‌آباد مشهد در حال اتمام است مدیر اجرایی مراکز معاینه فنی خودرو مشهد: ۲۰ درصد خودرو‌های زیر چهار سال در مرحله نخست معاینه فنی رد شدند
سرخط خبرها

نظارت جدی‌تر بر آلایندگی صنایع در مشهد

  • کد خبر: ۹۲۵۶۷
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۹
نظارت جدی‌تر بر آلایندگی صنایع در مشهد
نظارت و پایش صنایع، بخش ریخته گری و کوره‌های آجرپزی و شن شویی و پایش سوخت نیروگاه و نظارت بر مراکز معاینه فنی پیرامون مشهد در دستورکار بررسی و نظارت‌های زیست محیطی قرار گرفت.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ بعد از برگزاری پنجاه وسومین نشست کارگروه اجرایی و اضطراری کاهش آلودگی هوای استان و به دنبال اجرای یکی از مصوبات این کارگروه، اداره کل محیط زیست خراسان رضوی به صورت جدی‌ترموضوع نظارت، پایش و مقابله با آلاینده‌های محیطی در بخش صنایع را در دستورکار قرار داد.

به موجب این ارزیابی‌ها از هفته‌ای که گذشت، نظارت و پایش صنایع، بخش ریخته گری و کوره‌های آجرپزی و شن شویی و پایش سوخت نیروگاه و نظارت بر مراکز معاینه فنی پیرامون مشهد در دستورکار بررسی و نظارت‌های زیست محیطی قرار گرفت.

گاز جایگزین مازوت شد

نیمه آذر بود که بعد از تداوم روز‌های ناسالم و قرارگرفتن هوای مشهد در وضعیت هشدار، سرانجام دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضرورت تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوا را اعلام کرد. بعد از آن متولیان اجرایی امر، افزون بر تعطیلی یک روزه مدارس، تصمیمات دیگری نیز در حوزه اجرا گرفتند.

این روند ادامه داشت تا اینکه ۲۲ آذر با ادامه روز‌های هوای ناسالم در شهر، پنجاه وسومین نشست کارگروه اجرایی و اضطراری کاهش آلودگی هوای استان در فاصله‌ای کمتر از ۲ هفته تشکیل شد. مهدی اله پور، سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، در آن نشست به این نکته اشاره کرد که با توجه به اهمیت موضوع آلودگی ناشی از نیروگاه‌ها و پیگیری کارگروه اجرایی و اضطراری کاهش آلودگی هوای استان، سهم نیروگاه توس از گاز یک میلیون لیتر افزایش یافته و جایگزین مازوت شده است.

هوای مشهد در مرز هشدار آلودگی

با گذشت حدود یک هفته از آخرین تصمیمات برای کنترل آلودگی هوای شهر، دیروز هوای مشهد در چند ایستگاه حساس و پرتردد شهر (سمزقند، کریمی، مفتح، نخریسی، خیام جنوبی و شمالی، الهیه و میدان شریعتی) باز هم با رنگ نارنجی و شاخص بین ۱۰۰ تا ۱۲۰‌ای کیو آی بود که این وضعیت برای گروه‌های حساس ناسالم بود.

۶ روز سالم، یک روز ناسالم

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی نیز درباره وضعیت آلودگی هوای مشهد در هفته گذشته گفت: بر اساس جدول شاخص کیفیت هوا در هفته گذشته، ۶ روز هوا سالم بوده و در این هفته فقط یک روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس ثبت شده است.

محمد عرفانی در گفتگو با خبرنگار ما بیان کرد: در هفته گذشته کار نظارت محیط زیست در حوزه صنایع شدت گرفت. درحقیقت در هفته قبل کار پایش آلودگی هوا در نیروگاه ها، صنایع ریخته گری و کوره‌های آجرپزی و شن شویی و پایش سوخت نیروگاه و نظارت بر مراکز معاینه فنی اجرایی شد.

وی گفت: مهم‌ترین علت آلودگی هوا در ماه‌های سرد سال افزایش غلظت ذرات معلق کمتر از ۵/۲ میکرون است. ذرات معلق یکی از آلاینده‌های خطرناک موجود در هوا هستند و ممکن است بیماری‌های قلبی و ریوی را تشدید کنند و در مواجهه طولانی مدت سبب بروز حملات قلبی و ابتلا به آسم شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->