جشنواره «طعم و رنگ پاییزی مشهد» با استقبال گرم شهروندان در حال برگزاری است + فیلم اضافه‌شدن ۱۲ هکتار فضای سبز به سرانه شهری با انتقال زندان مرکزی مشهد شهردار مشهدمقدس: پروژه کلیدی پارکینگ میدان شهدا (توحید) به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۱۵ آبان ۱۴۰۳) طرح «طاهرین»، الگویی برای سبک زندگی معنوی و اصلاح نگرش شهروندان مشهدی | فعالیت ۲۰۰ داوطلب در این طرح توضیحات شهردار مشهد درباره پروژه مشترک آستان قدس رضوی و مدیریت شهری (۱۴ آبان ۱۴۰۳) بهره‌برداری از فاز اول پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی (ره) به بولوار نماز مشهد در دهه فجر ۱۴۰۳ شهروندخبرنگار | درخواست ایجاد ایستگاه‌های دوچرخه اشتراکی در بولوار هدایت مشهد + پاسخ برپایی بازار سیار صنایع دستی بانوان کارآفرین در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) بهره‌برداری از هفت طرح عمرانی در محدوده حرم مطهر رضوی در آینده‌ای نزدیک خدمات‌رسانی فرودگاه مشهد به حدود ۵ میلیون زائر رضوی در نیمه‌ نخست سال ۱۴۰۳ هوای کلانشهر مشهد برای دومین روز پیاپی «آلوده» است (۱۴ آبان ۱۴۰۳) درباره کوچه «مسجد رانندگان» در خیابان امام‌رضا(ع) مشهد | حکایت «رانندگان» و کوچه‌ای پشت چهنو اجرای ۶۱۷ پروژه طی سه سال در منطقه پنج شهرداری مشهد شهردار مشهد: برای تمام حوزه‌های کلان مشهد پروژه داریم اختصاص زمین صدهکتاری برای زندان جدید مشهد | شهردار مشهد از انتقال زندان به خارج شهر خبر داد هشدار زرد مدیریت بحران استان خراسان رضوی | بارش های رگباری و کاهش محسوس دما تا آخر هفته توسعه گردشگری پایدار مشهد با ثبت میراث ناملموس فرهنگی تعریف ۴۵ پروژه محوری برای سال پایانی شورای ششم مشهد
سرخط خبرها

ایجاد کمیسیون «بانوان و خانواده» در مشهد پایانی برای انفعال و فرصت‌سوزی‌هاست

  • کد خبر: ۹۲۶۵۴
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۱
ایجاد کمیسیون «بانوان و خانواده» در مشهد پایانی برای انفعال و فرصت‌سوزی‌هاست
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت: پیشرفت و شکوفایی شهر در گرو سرزندگی، سلامت و نشاط خانواده است و سلامت خانواده در گرو شکوفایی و طراوت و بالندگی زنان و خانواده است.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه سلیمی در نطق پیش از دستور خود در هفدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به ایجاد کمیسیون ویژه «بانوان و خانواده» که پایانی بر انفعال و فرصت‌سوزی‌ها است گفت: مقام معظم رهبری در سال ۹۰، در سومین نشست اندیشه‌های راهبردی و در سال ۹۵، بر سیاست‌های کلی خانواده و محور قرارگرفتن خانواده در قوانین و مقررات، برنامه‌ها و سیاست‌های اجرایی، نظام آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و حمایت از عزت و کرامت همسری و نقش مادری تاکید کردند.
وی اذعان کرد: ما با ۳ دوره غفلت راهبردی، در بحث پرداختن به صورت ویژه به مبحث بانوان و خانواده مواجهیم؛ انشالله با همکاری همکاران خوب و پرتلاش در شورای ششم و شهردار محترم، با ایجاد «کمیسیون بانوان و خانواده» این امر نقطه پایانی باشد برای این انفعال و فرصت سوزی‌ها.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد اظهار کرد: سیاست‌گذاری‌ها برگرفته از نوع نگاه و تعریفی از بافت و عناصر تشکیل‌دهنده آن هستند؛ در سیاستگذاری‌ها، باید به خانواده به عنوان سلول بنیادین اجتماعی در پیکر شهری و مسئله بانوان، نقش محوری و بی‌بدیلی که در خانواده دارد، توجه ویژه داشته باشیم. این دو امر لازم و ملزوم هست و از یکدیگر جدایی ناپذیر.

سلامت خانواده در گرو شکوفایی و طراوت و بالندگی زنان و خانواده است

به گفته سلیمی، پیشرفت و شکوفایی شهر در گرو سرزندگی، سلامت و نشاط خانواده است و سلامت خانواده در گرو شکوفایی و طراوت و بالندگی زنان و خانواده است؛ لذا بالفعل نمودن استعداد‌ها و توان بی‌همتای این ریحانه‌ها که انسان‌ساز و تمدن‌ساز هستند و نیازمند بهبود بستر‌های ساختاری، در برنامه‌ریزی هاست. ایجاد آسایش، آرامش و امنیت روانی در خانواده‌ها، سنگین کردن کفه عدالت در تقسیم امکانات شهری، ساخت شهر‌ها با نگاه مادرانه و ایجاد اتصال بین حلقه‌های زنان موثر جامعه، برای رشد و تعالی، بخشی از کار‌های بر زمین مانده است.
احقاق حقوق مردانی که فرزندان این زنانند و بسیاری از لایه‌های اجتماعی از مسیر احقاق حقوق زنان و مادران در تمامی لایه‌های برنامه‌ریزی می‌گذرد؛ راهبرد عمده در حوزه زنان و خانواده در این دوره، تقویت نهاد خانواده در اجرای سیاست‌های کلی خانواده نظام و حمایت از جایگاه و منزلت و حقوق اسلامی بانوان در جامعه است.

زن غیر از حقیقت انسانی وجهه‌های مختلف دیگری دارد

سلیمی یادآورشد: تحقق این حقیقت در عمل، تبدیل به گفتمان در عملیات و احساس در متن جامعه بدون حمایت مدیران و برنامه‌ریزان میسر نخواهد بود. زن غیر از حقیقت انسانی وجهه‌های مختلف دیگری دارد که با بسترسازی لازم در راستای رشد و تعالی جامعه انسانی آشکار می‌شود و می‌تواند نقش تمدن‌سازی خود را ایفا کند و در تاریخ ماندگار شود.
عضو شورای اسلامی شهر مشهد در پایان نطق پیش از دستور خود گفت: ما وارثان زنان تمدن‌سازیم و مصداق این سخنان آسیه است؛ الگویی برای زن و مرد در نفی شرک، ستمگری و کفر و گرایش به یکتاپرستی و توحید، دشواری‌ها را تحمل می‌کند و سخن از توحید می‌گوید و نامش زینت‌بخش قران، کتاب آسمانی ما می‌شود. مصداق آن مریم است که در میان مردان لیاقتی می‌گیرد که مادرش می‌گوید خدا من این دختر و فرزندانش را از شر شیطان به تو پناه داده‌ام؛ خداوند به نیکویی و بدون توجه به عمل و بر اساس ذات عامل، او را پذیرفت و در بطن او عیسی را قرار داد و از او الگویی برای جامعه بشری ساخت و مصداق این سخن فاطمه سلام الله است. فاطمه، فاطمه است. مصداق این سخن زینب کبری (س) است که با فریادش بیداد را رسوا نمود؛ زینب این فریاد فرمند و این فریاد باشکوه. مصداق این سخن، دیلم‌ها، قمر‌ها و ماریه‌ها هستند که از تلاش و همت و غیرت آن‌ها کربلا، کربلا شد؛ مصداق این سخن، نجمه مادر امام مهربانی‌ها و صاحب و، ولی نعمتمان و روشنی‌بخش شهرمان است. مصداق این سخن نرجس است؛ مادر مهدی موعود که نجات بشریت به دست اوست؛ مصداق این سخن بتول چراغچی‌ها و ربابه کمالی‌ها، فروزان رضایی، شهیده ۱۰ ساله هاست. صحبت‌هایم را با کلام آقای مقتدر و مهربانم آغاز و با این کلام به پایان می‌رسانم. مسئله زن و خانواده برای کشور جزو مسائل درجه یک است؛ نقش و سهم بانوان در نظام، یک نقش فوق‌العاده و ممتاز است. همچنان که در عصر انقلاب نقش بانوان ممتاز بود. اولین کسی که این نقش را فهمید، امام بزرگوار (ره) بود. زنده است شیعه از غرور فاطمه / بالاترین شور است شور و نوای فاطمه.

منبع: روابط عمومی شورای اسلامی شهر مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->