مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس برای تمدید قرارداد حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

خواسته آرتتا از سران لیگ برتر انگلیس برای بازی در شرایط کرونایی

  • کد خبر: ۹۲۷۳۳
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۱
خواسته آرتتا از سران لیگ برتر انگلیس برای بازی در شرایط کرونایی
دردسرهای اومیکرون، سویه جدید کرونا برای فوتبال انگلیس هم زیاد شده و مشخص نیست لیگ برتر جزیره ایا با توجه به ابتلای بسیاری از بازیکنان این لیگ به کار خود ادامه خواهدداد یا نه؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرمربی اسپانیایی توپچی‌ها خواستار عدالت از‌سوی لیگ برتر انگلیس برای تیم‌ها در زمان شیوع کرونا در بین تیم‌های لیگ‌برتری انگلیس شد. آرسنال در تنها‌دیدار روز نخست هفته هجدهم لیگ برتر انگلیس، با نتیجه ۴‌بر ۱ لیدزیونایتد را شکست داد.

میکل آرتتا بعد از این دیدار گفت: این هفته واقعا سخت بود، اما واقعا با عملکرد و نتایج مثبت ما همراه بود. ما باید امروز خوش‌حال باشیم. نوع اُمیکرون ویروس کرونا در انگلیس در حال گسترش است و اکنون به باشگاه‌های فوتبال زیادی رسیده است. بازی‌های بیشتری در لیگ برتر لغو می‌شود.

همان‌طور‌که لیگ‌برتر در روز پنجشنبه اعلام کرد، بازی‌های شنبه ساوتهمپتون مقابل برنتفورد، واتفورد مقابل کریستال‌پالاس، وستهم‌یونایتد مقابل نوریچ‌سیتی و دیدار اورتون و لسترسیتی که برای یکشنبه برنامه‌ریزی شده بودند، بنا به درخواست باشگاه‌ها به تعویق افتاد. بازی منچستریونایتد و برایتون در روز شنبه نیز لغو شده است. در بریتانیا، دولت تخمین می‌زند که صدها‌هزار نفر هر روز به نوع اُمیکرون آلوده می‌شوند. قرار است روز دوشنبه جلسه لیگ برتر برای بررسی گزینه‌ها برگزار شود و آرتتا خواستار شفاف‌سازی این موضوع شده است.

آرتتا به اسکای‌اسپورتس گفت: همه سالم هستند. ما همیشه از دستورالعمل‌ها پیروی می‌کنیم. حالا تا می‌توانید بازی کنید و ما تا می‌توانیم بازی می‌کنیم. سازمان لیگ برتر بهترین تصمیم را برای همه خواهد گرفت. ما می‌خواهیم همه با قوانین یکسان بازی کنیم. هر چیزی که آن‌ها تصمیم بگیرند، برای مسابقه بهترین است؛ اما باید توضیح داده شود. آرتتا درباره اینکه آیا اوبامیانگ آینده‌ای در باشگاه دارد یا خیر، هیچ پاسخی نداد.

آرتتا گفت: او در این بازی حضور نداشت؛ همین. هم‌اکنون یک موضوع حریم خصوصی وجود دارد که باید به آن احترام بگذارم. پیر امریک اوبامیانگ کمی قبل از بازی آرسنال در لیگ برتر مقابل ساوتهمپتون از ترکیب توپچی‌ها اخراج شد. مایکل آرتتا دلیل این اقدام را «نقض اصول انضباطی» عنوان کرد و حتی بازوبند کاپیتانی را نیز از او گرفت. آرسنال که با این برد سی‌و‌دوامتیازی شد و جایگاه خود در رده چهارم جدول رده‌بندی لیگ برتر انگلیس را استحکام بخشید، حالا باید خود را برای بازی سه‌شنبه‌شب با ساندرلند در مرحله یک‌چهارم نهایی جام اتحادیه انگلیس آماده کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->