آیا در مغز میکروب وجود دارد یا نه؟ عوارض جانبی دارو‌های رایج لاغری راهنمای ترک سیگار برای زنان کشف و ضبط چهل قلم داروی قاچاق و غیرمجاز در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  آمادگی اورژانس پیش‌بیمارستانی برای پوشش مراسم دعای عرفه در مشهد انجام موفق اولین روش درمانی کم‌تهاجمی آرتروز زانو به روش GAE در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد تشدید نظارت‌های ۵۲ تیم سلامت محیط و کار بر عرضه و ذبح دام عید قربان در مشهد مردان به سلامت خود توجه کمتری نشان می‌دهند کودک مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) تب کریمه کنگو یک بیماری حاد تب‌دار و خونریزی‌دهنده است توصیه‌های طب ایرانی به مردان درباره بزرگی خوش‌خیم پروستات پیش‌بینی تداوم رگبار و رعدوبرق در برخی مناطق کشور (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) روش صحیح مسواک زدن | آیا بعد از استفاده از دهانشویه باید دهان را شست؟ مقاومت آنتی بیوتیکی نتیجه مصرف خودسرانه و بیش از نیاز این دارو‌ها است
سرخط خبرها

برای کاهش علائم آرتروز این دو ماده غذایی مهم را بخورید

  • کد خبر: ۹۲۸۴۸
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۹
برای کاهش علائم آرتروز این دو ماده غذایی مهم را بخورید
مطالعات محققان نشان می‌دهد خوردن غذا‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان و ورزش کردن می‌تواند تاثیر شگفت انگیزی در کاهش علائم آرتروز داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از ساینس‌دیلی نوشت: تیمی به سرپرستی محققان دانشگاه ایالتی واشنگتن از اسید گالیک، آنتی اکسیدانی که در گردو، چای سبز و سایر گیاهان یافت می‌شود، استفاده کردند و مکانیسم کششی سلول‌های غضروفی انسان را که از زانو‌های مبتلا به آرتروز گرفته شده بود، به کار بردند که کشش‌هایی را که هنگام راه رفتن اتفاق می‌افتد تقلید می‌کند.

این ترکیب نه تنها نشانگر‌های التهاب آرتروز را در سلول‌ها کاهش داد، بلکه تولید پروتئین‌های مورد نظر را که به طور معمول در غضروف سالم یافت می‌شود، بهبود بخشید.

یافته‌ها نشان می‌دهند که می‌توان روش جدیدی برای درمان سلول‌های غضروفی استخراج‌شده از بیمار برای رشد سلول‌ها یا بافتی برای کاشت مجدد ایجاد کرد.

«هانین ابوشرخ»، سرپرست تیم تحقیق، می‌گوید: «ما دریافتیم ترکیب حرکت کششی با اسید گالیک نشانگر‌های التهابی را کاهش می‌دهد، بدین معنا که می‌توانیم روند آرتروز را معکوس کنیم.»

برای این مطالعه، محققان سلول‌های غضروفی آرتروز را از زانو‌های اهدایی که در طی جراحی تعویض مفصل در بیمارستان منطقه‌ای پولمن برداشته بودند، جمع‌آوری کردند. آن‌ها سلول‌ها را در آزمایشگاه کشت دادند و ابتدا شش ماده غذایی آنتی اکسیدانی یا محصولات تغذیه‌ای از جمله ویتامین C،  ویتامین E و کورکومین را آزمایش کردند. آنتی اکسیدان‌ها می‌توانند رادیکال‌های آزاد را خنثی کنند؛ رادیکال‌های آزاد، اتم‌های ناپایدار ناشی از استرس اکسایشی هستند که می‌توانند به سلول‌ها و بافت‌ها آسیب برسانند.

آزمایشات آزمایشگاهی اسید گالیک را به عنوان مؤثرترین آنتی اکسیدان برای خنثی کردن رادیکال‌های آزاد در سلول‌های غضروف آرتروز پیشنهاد کردند. محققان سپس اسید گالیک را به کار بردند و با استفاده از یک دستگاه cytostretcher، کشش را اضافه کردند. آن‌ها کشش را تا ۵ درصد تعیین کردند، سطحی که با کشش زانو‌های انسان هنگام راه رفتن مطابقت دارد.

این ترکیب نشانگر‌های التهابی معروف به متالوپروتئیناز‌های ماتریکس را کاهش داد. کشش و اسید گالیک بیان دو پروتئین خاص غضروف را نیز افزایش دادند.

آرتروز، شایع‌ترین اختلال اسکلتی عضلانی در جهان است که غضروف مفاصل را از بین می‌برد و باعث درد و محدودیت حرکت می‌شود. هنوز هیچ درمان کاملی برای این بیماری وجود ندارد و درمان‌ها از تجویز مُسکن‌ها تا جایگزینی مفصل مصنوعی با جراحی را شامل می‌شود، اما حتی جراحی به بیمار اجازه نمی‌دهد تا به دامنه کامل حرکت بازگردد.

این مطالعه شواهدی را اضافه می‌کند که نشان می‌دهد خوردن غذا‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان و ورزش کردن می‌تواند خوب باشد، اگرچه محققان هشدار می‌دهند که اسید گالیک نباید به عنوان یک درمان معجزه‌آسا دیده شود و هر اقدامی باید تنها با مشورت با پزشک انجام شود.

منبع: خبرگزای مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->