ماجرای عجیب و ادامه دار بیرانوند، پرسپولیس و تراکتور ویدیوی عزاداری یاسین سلمانی در شب عاشورا بازگشت لک به اهواز راکیتیچ کفش هایش را آویخت حیدری دستیار ساپینتو شد سرگیجه فرعباسی بین فولاد و استقلال دوناروما سکوتش درباره برخورد با موسیالا را شکست تاریخ و ساعت بازی تیم‌های چلسی و فلومیننزه در نیمه نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | حمله به فینال رئال مادرید خواستار تعویق هفته اول لالیگا (فصل ۲۶-۲۰۲۵) محمد ربیعی از خیبر جدا شد پرسپولیس، چهارشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۴) به ترکیه سفر می‌کند روز جهانی والیبال معرفی شد ترکش‌های حمله اسرائیل به ایران به اردوی تراکتور | وضعیت بلاتکلیف بازیکنان خارجی محرومیت تراکتور قطعی شد زمان برگزاری بازی‌های فوتبال کافا با حضور تیم ملی اعلام شد + جزئیات الاهلی ول کن مسی نیست گم شدن ۲ دوچرخه‌سوار ایرانی در کوه سبلان صداقت: وقتی تیم نداریم، نوجوانانمان زیر چرخ‌های نامرادی فوتبال له می‌شوند درباره وضعیت نامطلوب هیئت‌های ورزشی | فهرست بلاتکلیف‌ها!
سرخط خبرها

مجیدی رکورد نباختن را در استقلال شکست

  • کد خبر: ۹۳۲۷۱
  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۰۲:۱۰
مجیدی رکورد نباختن را در استقلال شکست
استقلال در لیگ نهم تا هفته دهم شکستی را متحمل نشده بود و فرهاد مجیدی با حفظ شکست ناپذیری استقلال تا هفته یازدهم رکورد آن فصل را شکست.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، درلیگ نهم بود که استقلال توانست ۱۰ هفته شکست ناپذیری را در کارنامه خود به ثبت برساند. درآن فصل صمدمرفاوی سکان هدایت استقلال را در دست داشت و تیمی را روانه لیگ برتر کرد که در هفته‌های آغازین ابتکار عمل را در دست داشت و با نباختن‌های پی درپی امیدواری هواداران این باشگاه را برای رسیدن به نتیجه‌ای مطلوب به اوج رسانده بود. ماحصل آن تیم، اما هیچ مقامی در لیگ برتر نبود وسرانجام آن تیم که تا هفته دهم توانست از باخت فرار کند، جامی نبود واستقلال آن فصل نه درلیگ برتر به جام رسید و نه در جام حذفی. در فصل جاری نیز استقلال عملکرد خوبی را در خط دفاع به جا گذاشته و با یازدهم هفته نباختن هم رکورد آن فصل را شکسته و هم اینکه امید‌ها برای قهرمانی در لیگ برتر را به اوج رسانده است. شاید سرنوشت تیمی که امروز با هدایت مجیدی روانه لیگ برتر شده با آن تیمی که با هدایت مرفاوی به لیگ برتر آمده بود متفاوت باشد.

استقلال این فصل در خط دفاع تیم بسیار سخت گیری است و هافبک‌ها نیز هر روز عملکرد مطلوب تری را از خود به جا می‌گذارند و دربازی با پدیده نیز هم آرمان رمضانی گل زد و هم رودی ژستد تا آمار خط حمله آبی‌ها نیز بهبود یابد. اینکه سرنوشت استقلال فصل جاری مشابه فصل نهم باشد را نمی‌توان از حالا تخمین زد. لیگ به گونه‌ای است که پیش بینی قهرمانش بسیار دشوار است و بازی‌های بسیاری باقی مانده تا عیار مدعیان بیش از هرزمان دیگری روشن شود، اما آنچه تا به امروز از استقلال دیدیم تیمی امیدوار کننده بود که اگر اندکی در خط حمله وضعیت خود را ارتقاء دهد، تا شانس و اقبال بسیاری برای رسیدن به جام خواهد داشت. استقلال درهفته‌های باقی مانده تا نیم فصل اول بازی‌های سخت دیگری را هم پیش رو دارد. فولاد، آلومینیوم، مس رفسنجان و نفت مسجد سلیمان حریفان بعدی استقلال تا پایان نیم فصل اول هستند و فرهاد مجیدی اگر بتواند تا پایان نیم فصل همین وضعیت را حفظ کند، رکوردی بی نظیر را در قامت سرمربی در استقلال لیگ بیست و یکم از خود به جا خواهد گذاشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->