مرگ دردناک راننده خودرو ۴۰۵ در محور اسفراین بر اثر آتش گرفتن خودرو کشف ۴.۵ میلیارد ریال ارز قاچاق در تایباد برخورد مرگبار موتورسیکلت با تیر برق با یک کشته و یک مصدوم در مشهد (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) درباره «پیمان آخال» در دوره قاجار که مناطقی از شمال‌شرق ایران را جدا کرد | «فیروزه» افتاده از انگشتر خراسان راهکارهایی برای مدیریت ترافیک و کاهش تصادفات در شروع سال تحصیلی | باز آمد بوی ماه ترافیک! جزئیات به‌کارگیری سرباز معلمان برای سال تحصیلی جدید تلاش ۱۲ ساعته آتش‌نشانان مشهد برای اطفای حریق انبار چوب رباط طرق + عکس (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) بیماری‌هایی که مرد‌ها از آن غافل هستند | مردان، ستون‌های قدرت خرما‌های تریاکی با هشیاری پلیس کرمان به مقصد نرسید جزئیات روند بررسی پرونده سرقت ۵۱ میلیون تومان از بانک سپه مشهد خواص استثنایی یک لیوان شیر چقدر است؟ اسامی عطرهای غیرمجاز اعلام شد آیا ۹ تالاب ایران در تابستان جاری خشک شده‌اند؟ ۱۳ هزار معلول در انتظار وصل و واریز مستمری تأمین مایحتاج دانش‌آموزان بهزیستی با اجرای پویش‌های «مشق مهربانی» و «همه حاضر» در کشور | اجرای این پویش‌ها در خراسان رضوی چگونه است؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۲۹ شهریور ۱۴۰۳) | برقراری جوّ پایدار از یکشنبه زائران عمره مفرده ۱۴۰۳ به این توصیه‌های سازمان حج و زیارت توجه کنند جان باختن یک مقنی در کاشمر براثر برق گرفتگی در چاه ۱۵ متری (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت در مشهد شبکه تولید و توزیع لوازم آرایشی و بهداشتی تقلبی در مشهد کشف و منهدم شد مقامات قضائی خراسان رضوی، پیگیر رفع مشکلات تولید آخرین وضعیت داروی هموفیلی در شهرستان‌ها | در شهرستان‌ها داروی هموفیلی نیست نوجوانان طرفدار نوشت‌افزار با تصاویر مفاخر شناخته‌شده و شهدا هستند
سرخط خبرها

«یخنی لوبیا» یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های محلی اصفهان است+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۹۳۳۵۳
  • ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۷
«یخنی لوبیا» یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های محلی اصفهان است+ طرز تهیه
یخنی لوبیا که به آبگوشت لوبیا نیز معروف است، یکی از غذای محلی استان اصفهان محسوب می‌شود. این غذا به دلیل خوشمزگی طرفداران زیادی دارد و در فصول سرد سال مصرف بیشتری دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، یخنی کلمه‌ای پهلوی و به معنای پخته یا گوشت پخته است. ازاین‌رو، «یخنی» یا «یاخنی» را غذایی گوشتی می‌دانند که در شهر‌های مختلف کشورمان، انواع متفاوتی از آن پخت می‌شود، مانند یخنی نخود، لوبیا، بادنجان، کلم و مرغ. در این بین، ۲ نوع یخنی بیش از بقیه شهرت دارند: شیرازی و اصفهانی. برای همین، امروز تصمیم داریم تهیه یخنی اصفهانی را آموزش بدهیم.

مناسب برای ۱۰ نفر

زمان تهیه: ۱۰۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه یخنی لوبیا

گوشت بدون استخوان گوسفندی: ۲۵۰ گرم
گوشت قلوه‌گاه گاو: ۲۵۰ گرم
تره، جعفری و شنبلیه: ۶۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
سیب‌زمینی: یک عدد
لوبیاسفید: یک پیمانه
برنج: نصف پیمانه
روغن حیوانی: به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه

پیاز‌ها را نگینی خرد کنید. همراه با روغن درون قابلمه‌ای بریزید و تفت بدهید.

پیاز‌ها که طلایی شد، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا رنگش تغییر کند.

لوبیا‌ها را که از شب پیش خیس کرده‌اید، به همراه مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت کم بپزد.

لوبیا‌ها که پخت، برنج و سیب‌زمینی را به همراه سبزی‌ها به آن اضافه کنید. مقداری نمک، فلفل و زردچوبه هم به آن بیفزایید و اجازه بدهید خوب بپزند.

وقتی مواد خوب پخت، آن‌ها را از روی حرارت بردارید و اگر آبی دارد، بگیرید و با گوشت‌کوب آن‌ها را خوب بکوبید. غذای شما آماده است.

فوت آشپزی

*مقدار تره و جعفری را کمتر از شنبلیله در نظر بگیرید.

*از گوشت بوقلمون و شترمرغ هم می‌توان به جای گوشت گوسفند استفاده کرد.

*در صورت تمایل، می‌توانید کمی هم دنبه بپزید و همراه با مواد بکوبید.

*برای اینکه روند پخت مواد یخنی سریع‌تر صورت بگیرید، همه آن‌ها را به تکه‌های کوچک‌تری تبدیل کنید.

 

طرز تهیه یخنی لوبیا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->