جهانگیر: اجل مهلت نداد حکم شارمهد اجرا شود تهاتر بدهی‌های دارویی سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی افراد تحصیل کرده کمتر به زوال عقل مبتلا می‌شوند بررسی علت سقط جنین در خانواده‌ها آغاز فاز جدید رتبه‌بندی معلمان از مهرماه ۱۴۰۴ این متن را با صدای آهسته بخوانید! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۵ آبان ۱۴۰۳) | کاهش دمای ۱۱ تا ۱۵ درجه‌ای در انتظار استان پرونده سرم‌های آلوده دیالیز روی میز دستگاه قضا ۱۰ درصد سالمندان «کم‌ماهیچگی» یا «تحلیل عضلانی» دارند کمبود معلم، مانعی بر سر راه آموزش باکیفیت در مدارس ابتدایی | ثبت‌نام ۹ میلیون دانش‌آموز در مقطع ابتدایی عملکرد پزشکی قانونی خراسان رضوی در شش ماه اول ۱۴۰۳ | ۱۶۱ مرگ داغ در بهار و تابستان کاهش ابتلای بانوان به سرطان پستان و تخمدان از جمله تأثیرات مثبت فرزندآوری است چرا گردشگران ایرانی فقط استانبول و آنتالیا را برای سفر انتخاب می‌کنند؟ تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو «داروخانه» است کاهش تدریجی قد یکی از علائم پوکی استخوان است  کشف ۵۷ کیلوگرم زعفران تقلبی در طرقبه‌شاندیز (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پایان رفاقت بیست‌ساله با قتل ناموسی در مشهد تداوم بارش باران در برخی استان‌ها (۱۵ آبان ۱۴۰۳) تزریق واکسن «روتاویروس» تا ۳ هفته آینده در سراسر کشور آخرین آمار بازماندگان از تحصیل در خراسان رضوی چقدر است؟ رسیدگی به اعتراضات پرونده‌های کد «۱۹» و «۵» آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش تا پایان آذرماه مردمی‌سازی، هدف اصلی در امر مبارزه با مواد مخدر در خراسان رضوی آزمون دکتری ۱۴۰۴ وزارت بهداشت چه زمانی برگزار می‌شود؟ با ترک سیگار طول عمر خود را افزایش دهید ۵۶ درصد زایمان‌های کشور سزارین است سقوط مرگبار کوهنورد شاهرودی از کوه دختر جوان برای انتقام از مرد تبهکار اراذل و اوباش اجیر کرد واژگونی خودرو پراید در نزدیکی مشهد با یک کشته و سه مصدوم (۱۴ آبان ۱۴۰۳) نقشه تجاوز و قتل پسر نوجوان برای دخترخاله ۴ ساله نسخه طب سنتی برای درمان سرفه‌های مزمن
سرخط خبرها

«یخنی لوبیا» یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های محلی اصفهان است+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۹۳۳۵۳
  • ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۷
«یخنی لوبیا» یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های محلی اصفهان است+ طرز تهیه
یخنی لوبیا که به آبگوشت لوبیا نیز معروف است، یکی از غذای محلی استان اصفهان محسوب می‌شود. این غذا به دلیل خوشمزگی طرفداران زیادی دارد و در فصول سرد سال مصرف بیشتری دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، یخنی کلمه‌ای پهلوی و به معنای پخته یا گوشت پخته است. ازاین‌رو، «یخنی» یا «یاخنی» را غذایی گوشتی می‌دانند که در شهر‌های مختلف کشورمان، انواع متفاوتی از آن پخت می‌شود، مانند یخنی نخود، لوبیا، بادنجان، کلم و مرغ. در این بین، ۲ نوع یخنی بیش از بقیه شهرت دارند: شیرازی و اصفهانی. برای همین، امروز تصمیم داریم تهیه یخنی اصفهانی را آموزش بدهیم.

مناسب برای ۱۰ نفر

زمان تهیه: ۱۰۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه یخنی لوبیا

گوشت بدون استخوان گوسفندی: ۲۵۰ گرم
گوشت قلوه‌گاه گاو: ۲۵۰ گرم
تره، جعفری و شنبلیه: ۶۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
سیب‌زمینی: یک عدد
لوبیاسفید: یک پیمانه
برنج: نصف پیمانه
روغن حیوانی: به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه

پیاز‌ها را نگینی خرد کنید. همراه با روغن درون قابلمه‌ای بریزید و تفت بدهید.

پیاز‌ها که طلایی شد، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا رنگش تغییر کند.

لوبیا‌ها را که از شب پیش خیس کرده‌اید، به همراه مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت کم بپزد.

لوبیا‌ها که پخت، برنج و سیب‌زمینی را به همراه سبزی‌ها به آن اضافه کنید. مقداری نمک، فلفل و زردچوبه هم به آن بیفزایید و اجازه بدهید خوب بپزند.

وقتی مواد خوب پخت، آن‌ها را از روی حرارت بردارید و اگر آبی دارد، بگیرید و با گوشت‌کوب آن‌ها را خوب بکوبید. غذای شما آماده است.

فوت آشپزی

*مقدار تره و جعفری را کمتر از شنبلیله در نظر بگیرید.

*از گوشت بوقلمون و شترمرغ هم می‌توان به جای گوشت گوسفند استفاده کرد.

*در صورت تمایل، می‌توانید کمی هم دنبه بپزید و همراه با مواد بکوبید.

*برای اینکه روند پخت مواد یخنی سریع‌تر صورت بگیرید، همه آن‌ها را به تکه‌های کوچک‌تری تبدیل کنید.

 

طرز تهیه یخنی لوبیا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->