سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد
سرخط خبرها

«یخنی لوبیا» یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های محلی اصفهان است+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۹۳۳۵۳
  • ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۷
«یخنی لوبیا» یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های محلی اصفهان است+ طرز تهیه
یخنی لوبیا که به آبگوشت لوبیا نیز معروف است، یکی از غذای محلی استان اصفهان محسوب می‌شود. این غذا به دلیل خوشمزگی طرفداران زیادی دارد و در فصول سرد سال مصرف بیشتری دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، یخنی کلمه‌ای پهلوی و به معنای پخته یا گوشت پخته است. ازاین‌رو، «یخنی» یا «یاخنی» را غذایی گوشتی می‌دانند که در شهر‌های مختلف کشورمان، انواع متفاوتی از آن پخت می‌شود، مانند یخنی نخود، لوبیا، بادنجان، کلم و مرغ. در این بین، ۲ نوع یخنی بیش از بقیه شهرت دارند: شیرازی و اصفهانی. برای همین، امروز تصمیم داریم تهیه یخنی اصفهانی را آموزش بدهیم.

مناسب برای ۱۰ نفر

زمان تهیه: ۱۰۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه یخنی لوبیا

گوشت بدون استخوان گوسفندی: ۲۵۰ گرم
گوشت قلوه‌گاه گاو: ۲۵۰ گرم
تره، جعفری و شنبلیه: ۶۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
سیب‌زمینی: یک عدد
لوبیاسفید: یک پیمانه
برنج: نصف پیمانه
روغن حیوانی: به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه

پیاز‌ها را نگینی خرد کنید. همراه با روغن درون قابلمه‌ای بریزید و تفت بدهید.

پیاز‌ها که طلایی شد، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا رنگش تغییر کند.

لوبیا‌ها را که از شب پیش خیس کرده‌اید، به همراه مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت کم بپزد.

لوبیا‌ها که پخت، برنج و سیب‌زمینی را به همراه سبزی‌ها به آن اضافه کنید. مقداری نمک، فلفل و زردچوبه هم به آن بیفزایید و اجازه بدهید خوب بپزند.

وقتی مواد خوب پخت، آن‌ها را از روی حرارت بردارید و اگر آبی دارد، بگیرید و با گوشت‌کوب آن‌ها را خوب بکوبید. غذای شما آماده است.

فوت آشپزی

*مقدار تره و جعفری را کمتر از شنبلیله در نظر بگیرید.

*از گوشت بوقلمون و شترمرغ هم می‌توان به جای گوشت گوسفند استفاده کرد.

*در صورت تمایل، می‌توانید کمی هم دنبه بپزید و همراه با مواد بکوبید.

*برای اینکه روند پخت مواد یخنی سریع‌تر صورت بگیرید، همه آن‌ها را به تکه‌های کوچک‌تری تبدیل کنید.

 

طرز تهیه یخنی لوبیا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->