شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات
سرخط خبرها

«یخنی لوبیا» یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های محلی اصفهان است+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۹۳۳۵۳
  • ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۷
«یخنی لوبیا» یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های محلی اصفهان است+ طرز تهیه
یخنی لوبیا که به آبگوشت لوبیا نیز معروف است، یکی از غذای محلی استان اصفهان محسوب می‌شود. این غذا به دلیل خوشمزگی طرفداران زیادی دارد و در فصول سرد سال مصرف بیشتری دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، یخنی کلمه‌ای پهلوی و به معنای پخته یا گوشت پخته است. ازاین‌رو، «یخنی» یا «یاخنی» را غذایی گوشتی می‌دانند که در شهر‌های مختلف کشورمان، انواع متفاوتی از آن پخت می‌شود، مانند یخنی نخود، لوبیا، بادنجان، کلم و مرغ. در این بین، ۲ نوع یخنی بیش از بقیه شهرت دارند: شیرازی و اصفهانی. برای همین، امروز تصمیم داریم تهیه یخنی اصفهانی را آموزش بدهیم.

مناسب برای ۱۰ نفر

زمان تهیه: ۱۰۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه یخنی لوبیا

گوشت بدون استخوان گوسفندی: ۲۵۰ گرم
گوشت قلوه‌گاه گاو: ۲۵۰ گرم
تره، جعفری و شنبلیه: ۶۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
سیب‌زمینی: یک عدد
لوبیاسفید: یک پیمانه
برنج: نصف پیمانه
روغن حیوانی: به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه

پیاز‌ها را نگینی خرد کنید. همراه با روغن درون قابلمه‌ای بریزید و تفت بدهید.

پیاز‌ها که طلایی شد، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا رنگش تغییر کند.

لوبیا‌ها را که از شب پیش خیس کرده‌اید، به همراه مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت کم بپزد.

لوبیا‌ها که پخت، برنج و سیب‌زمینی را به همراه سبزی‌ها به آن اضافه کنید. مقداری نمک، فلفل و زردچوبه هم به آن بیفزایید و اجازه بدهید خوب بپزند.

وقتی مواد خوب پخت، آن‌ها را از روی حرارت بردارید و اگر آبی دارد، بگیرید و با گوشت‌کوب آن‌ها را خوب بکوبید. غذای شما آماده است.

فوت آشپزی

*مقدار تره و جعفری را کمتر از شنبلیله در نظر بگیرید.

*از گوشت بوقلمون و شترمرغ هم می‌توان به جای گوشت گوسفند استفاده کرد.

*در صورت تمایل، می‌توانید کمی هم دنبه بپزید و همراه با مواد بکوبید.

*برای اینکه روند پخت مواد یخنی سریع‌تر صورت بگیرید، همه آن‌ها را به تکه‌های کوچک‌تری تبدیل کنید.

 

طرز تهیه یخنی لوبیا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->