جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

مشاور رییس فدراسیون بسکتبال محکوم به پرداخت دیه شد! + عکس

  • کد خبر: ۹۳۵۴۸
  • ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۶
مشاور رییس فدراسیون بسکتبال محکوم به پرداخت دیه شد! + عکس
ورژ آبکاریان مشاور رییس فدراسیون بسکتبال در امور داوران و مسابقات به پرداخت دیه محکوم شد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، اینطور که شنیده می‌شود پرونده درگیری میان دو داور بسکتبال هنوز بسته نشده است. سال گذشته قبل از شروع مسابقه کاله و آویژه صنعت مشهد در اتاق کمیته داوران ورژ آبکاریان رئیس سابق کمیته داوران با صادق قنبری یکی از داوران درگیری فیزیکی پیدا کرد و همین باعث شد کار به کمیته انضباطی و دادسرا کشیده شود. آن زمان عنوان شد وی قندانی را به سمت قنبری پرتاب کرده و او را مورد کتک کاری قرار داده؛ اتفاقی که اصلا در شان رشته دانشگاهی مانند بسکتبال نبود.
با اینکه قنبری همان زمان به پلیس زنگ زده بود، اما در نهایت آن را کنسل کرد، چون به او قول داده بودند که کمیته انضباطی برگزار خواهد شد. پس از آن گفته شد که ورژ آبکاریان از سوی کمیته انضباطی ۳ ماه محروم شده است. اما در همان زمان محرومیت، آبکاریان برای نظارت مسابقه به اصفهان رفت و در جلسات فدراسیون هم حضور مداوم پیدا می‌کرد که با پی گیری قنبری مشخص شد بدون هیچ نامه و احضاری از شاکی در حکم استیناف رای سه ماهه به یک ماه تبدیل شده و محرومیتش به اتمام رسیده است.
بعد از آن شنیده شد صادق قنبری پرونده اش را در دادگاه به اجرا گذاشته که در نهایت در تاریخ ۲۷ آذرماه حکم دادگاه صادر شد و براساس آن آبکاریان مستندًا به مواد ۴۶۲،۴۵۲،۷۱۴،۴۴۸ قانون مجازات اسلامی محکوم به پرداخت یک ونیم هزارم دیه کامله بابت کبودی خلف قفسه سینه چپ ظرف یک سال قمری ازتاریخ ایراد صدمه درحق شاکی آقای صادق قنبری محکوم شده است. رای صادره هم باتوجه به میزان دیات قطعی است.

 

مشاور رییس فدراسیون بسکتبال محکوم به پرداخت دیه شد!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->