تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم
سرخط خبرها

قبل و بعد از تزریق دوز سوم واکسن کرونا این نکات را رعایت کنید

  • کد خبر: ۹۳۶۱۵
  • ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۸
قبل و بعد از تزریق دوز سوم واکسن کرونا این نکات را رعایت کنید
تزریق واکسن کرونا هرچند مانعی برای ابتلا به کرونا است، اما توجه به پروتکل‌های بهداشتی و نیز رعایت نکات تغذیه‌ای قبل و پس از واکسیناسیون، تاثیر آن را بیشتر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها در تب و تاب تزریق دوز سوم واکسن هستیم و توصیه اکید مسئولان وزارت بهداشت هم بر تزریق دوز سوم است تا مبادا آمار مرگ و میر دوباره سیر صعودی پیدا کند. در ادامه به نکاتی درباره تزریق نوبت سوم واکسن کرونا اشاره می‌کنیم:

عوارض جانبی دوز یادآور

همان طور که در نوبت اول و دوم تزریق واکسن کرونا دچار عوارضی مانند بدن درد، سردرد و کوفتگی و ضعف شدیم؛ در این نوبت هم به احتمال زیاد عوارضی مانند درد و تورم در محل تزریق، تب، بدن‌درد، سردرد و احساس خستگی یک یا دو روزه را تجربه خواهیم کرد. البته توجه به این نکته ضروری است که هر چند عوارض واکسن می‌تواند برای بعضی‌ها آزار دهنده باشد، اما تحت هر شرایطی بهتر از عوارض و درد سر‌های ابتلا به کروناست.

نکات قبل از تزریق واکسن

۱- در صورتی که به دارو حساسیت دارید لازم است با پزشک مشورت و توضیحات ضروری را دریافت کنید.
۲- پیش از واکسیناسیون باید غذای کافی و داروی تجویزی را مصرف کنید.
۳- شب قبل از تزریق واکسن خواب کافی داشته باشید و تا حد امکان از گوشی همراه و رایانه استفاده نکنید.
۴- شام سبک میل کنید و از مصرف غذای سنگین و پرادویه بپرهیزید. سوپ مرغ همراه با سبزیجات تازه و میوه‌های حاوی ویتامین C گزینه‌ای مناسب است.
۵- قبل از تزریق واکسن آب کافی بنوشید.
۶- افراد مبتلا به دیابت یا فشار خون بالا باید شرایط جسمی خود را با مشورت پزشک تحت کنترل داشته باشند.

نکاتی برای حین واکسیناسیون

۱- در ساعاتی که در محل تزریق واکسن افراد کمتری حضور دارند مراجعه کنید.
۲- رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک ضروری است.
۳- توضیحات کافی را به مسئول مربوط بدهید و از وی برای تزریق واکسن مشاوره بگیرید.
۴- مدارک کافی مانند کارت ملی به همراه داشته باشید.
۵- استفاده از ماسک، رعایت بهداشت دست و حفظ فاصله فیزیکی در مکان‌های عمومی نباید به دلیل تزریق واکسن کنار گذاشته شود. (حتی بعد از تزریق دوز سوم) کمی در محل خلوتی بمانید تا مطمئن شوید حالتان خوب است، سپس به منزل مراجعه کنید.

نکاتی برای پس از واکسیناسیون

۱- عوارض جانبی مانند احساس درد در محل تزریق و تب شایع است و جای نگرانی نیست. برخی عوارض جانبی دیگر مانند لرز و خستگی هم ممکن است مشاهده شود، اما طی چند روز برطرف می‌شود.
۲- اگر نیاز به استراحت داشتید حتما یکی دو روز در منزل استراحت کنید.
۳- نوشیدن آب کافی، مصرف میوه‌های تازه و غذای سالم و سبک را فراموش نکنید.
۴- خوراکی‌های ضد التهاب مانند مغز‌های خوراکی، سبزیجات تیره و آب میوه‌های طبیعی گزینه مناسبی برای این روزهاست.
۵- با مشورت پزشک می‌توانید از مسکن استفاده کنید.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->