خدمت رسانی هلال احمر خراسان رضوی به ۱۶۰ هزار مسافر نوروزی تصادفات جاده‌ای نوروز تاکنون ۶۱۷ نفر را به کام مرگ فرو کشیده است (۱۰ فروردین ۱۴۰۳) تداوم سرما و بارش در خراسان رضوی (۱۰ فروردین ۱۴۰۳) سخنگوی وزارت بهداشت: هیچ خوداظهاری یا مدرکی دال بر بیماری روحی دکتر بخشی در دست نبود پشت پرده خرید و فروش اموال دزدی| دستگیری بیش از هفت هزار مالخر در یکسال! شدیدترین تصادفات رانندگی در کدام استان‌ها اتفاق افتاد؟ (۹ فروردین ۱۴۰۳) دغدغه‌ای برای اقامت زائران نوروزی در مشهد وجود ندارد اهدای عضو به سه بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید (۹ فروردین ۱۴۰۳) اعتراف تبعه خارجی به ۳۰ فقره سرقت سریالی (۹ فروردین ۱۴۰۳) کشف جسد زن غرق شده در گنجگون بویراحمد (۹ فروردین ۱۴۰۳) تردد از کرج و آزادراه تهران -شمال به سمت مازندران ممنوع شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) درگیری خونین در قبرستان یاسوج دو کشته برجای گذاشت (۹ فروردین ۱۴۰۳) ورود مسافران به مشهد از ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر عبور کرد | میانگین ظرفیت اشغال واحد‌های اقامتی مشهد به ۴۱ درصد رسید+ فیلم ٣٨ خودرو طی ٢۴ ساعت گذشته در مشهد توقیف شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) افزایش تعداد کشته‌شدگان تصادف ۲ خودرو در محور دامغان - جندق به ۹ نفر + تصاویر (۹ فروردین ۱۴۰۳) ثبت نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی از ۱۸ فروردین آغاز می‌شود فروش بلیت قطار‌های نیمه دوم فروردین از امروز آغاز شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) فرودگاه مشهد در رتبه دوم پر ترددترین فرودگاه‌های کشور در نوروز ۱۴۰۳ قرار گرفت بانک شیر مشهد در روز‌های کاری ایام نوروز فعال است خدمات‌رسانی به بیش از ۱۰۰۰ مسافر نوروزی در داروخانه‌های هلال احمر خراسان رضوی
سرخط خبرها

از علائم بیماری پسوریازیس چه می‌دانید؟

  • کد خبر: ۹۳۶۳۵
  • ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۳
از علائم بیماری پسوریازیس چه می‌دانید؟
پسوریازیس یک بیماری التهابی "سیستمیک" (از جمله بیماری‌هایی که به طور همزمان چند اندام و بافت گوناگون بدن یا همه بدن را هدف قرار می‌دهند) است.

به گزارش شهرآرانیوز، پسوریازیس یک بیماری خود ایمنی است که باعث می‌شود سلول‌ها به سرعت روی پوست رشد کنند. این رشد بیش از حد می‌تواند منجر به ایجاد پلاک‌های ضخیم و پوسته پوسته شدن شود؛ حتی ممکن است خارش یا ناراحتی نیز در بر داشته باشند.

در ایالات متحده، بیش از ۸ میلیون نفر به پسوریازیس مبتلا هستند. محرک‌های محیطی اغلب باعث تشدید علائم پسوریازیس می‌شوند. اگرچه در حال حاضر امکان درمان این علائم وجود ندارد، اما پیشرفت‌های اخیر در درمان پسوریازیس به این معنی است که می‌توان آن را کنترل کرد و کاهش داد.

علائم

در پوست‌های روشن، پسوریازیس معمولاً به صورت لکه‌های صورتی یا قرمز با پوسته‌های سفید نقره‌ای ظاهر می‌شود. در پوست‌های تیره، پسوریازیس بیشتر به صورت لکه‌های بنفش یا قهوه‌ای تیره با پوسته‌های خاکستری ظاهر می‌شود.

اصلی‌ترین و مهم‌ترین علائم این بیماری عبارتند از: زبری پوست، پوسته پوسته شدن، قرمزی پوست، خارش شدید، سوزش پوست، ترک خوردگی، تاول‌های چرکی (در موارد نادر)، ضخیم شدن ناخن.

علائم فرد مبتلا می‌تواند از خفیف تا شدید متغیر باشد، و ممکن است بر اساس نوع پسوریازیس فرد، متفاوت ظاهر شوند. به گفته بنیاد ملی پسوریازیس: خفیف: کمتر از ۳٪ بدن را درگیر می‌کند. متوسط: ۳ الی ۱۰ درصد از بدن را درگیر می‌کند. شدید: در بیش از ۱۰٪ بدن دیده می‌شود.

علل و محرک‌ها

گرچه علت پسوریازیس هنوز مشخص نیست، دانشمندان معتقدند که این بیماری خودایمنی، سیستم ایمنی را تحت تأثیر قرار می‌دهد که سلول‌های T را برای محافظت از بدن در برابر عوامل عفونی تولید می‌کند.

در افراد مبتلا، محرک‌ها می‌توانند منجر به این شوند که ژن‌هایشان به سیستم ایمنی دستور دهد تا سلول‌های اشتباه را هدف قرار دهد. سلول‌های T به گونه‌ای به یک محرک پاسخ می‌دهند که گویی در حال مبارزه با عفونت یا بهبود زخم هستند. در این فرایند، سلول‌ها نوعی ماده شیمیایی تولید می‌کنند که باعث التهاب می‌شود.

محرک‌ها در افراد مبتلا به پسوریازیس متفاوت است، اما برخی از محرک‌های رایج عبارتند از: استرس و اضطراب، آسیب‌های پوستی، عفونت‌ها، تغییرات هورمونی.

به یاد داشته باشید که پسوریازیس مسری نیست. دانستن و به خاطر سپردن این موضوع می‌تواند به افراد مبتلا کمک کند تا با بخش‌هایی از معاشرت که ممکن است برایشان مشکل است کنار بیایند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->