پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ۱۴ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در خراسان رضوی سالاد سزار ۱۰۰ ساله شد | همه چیز در مورد یک سالاد پرطرفدار اهدای اعضای کودک مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش زندگی سه بیمار نیازمند‌به‌عضو شد (۱۴ تیر ۱۴۰۳) گردشگری ایران از دریچه سیاستگذاری دولت چهاردهم؛ باید و نبایدها انفجار شدید در کارخانه تولید جنگ‌افزار آمریکا + فیلم معلمان مدارس غیردولتی تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار می‌گیرند مقدمه و بستر توانمندسازی کودکان کار باید فراهم شود | آمار و ارقام دقیقی از کودکان کار در ایران نداریم افزایش نسبی دما طی امروز و فردا در بیشتر نقاط کشور (۱۴ تیر ۱۴۰۳) سازماندهی ۱۲هزار معلم در نظام دوری برای سال تحصیلی جدید | کدام معلمان وارد نظام دوری می‌شوند؟ ۱۰ مورد از حادثه سازترین تخلفات رانندگی| رانندگی با عینک برای چه کسانی اجباری است؟ پسر جوان به جنایتش اعتراف کرد| خفه کردن پدر با کمربند و چاقو زدن به او جزئیات قتل هولناک زن صیغه‌ای به دست نگهبان شب در مشهد سرنوشت باورنکردنی جوان کارتن خواب مشهدی| پدر و مادرم پزشک هستند برخورد ۲ خودرو در جاده مشهد - نیشابور یک فوتی و پنج مصدوم در پی داشت (۱۳ تیر ۱۴۰۳) هشدار: مرگ‌ومیر بیماری هاری به مرز خطر رسیده است انتقال پیکر ۹ نفر از حجاج فوت‌شده به ایران (۱۳ تیر ۱۴۰۳) خروج حدود ۶۰ درصد حجاج ایرانی از مکه (۱۳ تیر ۱۴۰۳) سازمان غذا و دارو هشدار داد: خطر ابتلا به سرطان به علت برنزه کردن پوست یک فوتی و چهار مصدوم بر اثر برخورد دو خودرو در مشهد+تصاویر (۱۳ تیرماه ۱۴۰۳) آیا مصرف مکمل‌های غذایی تاثیری در پیشگیری یا بهبود علائم تب دانگی دارد؟
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

علت و علائم آلرژی به گوشت قرمز

  • کد خبر: ۹۳۷۱۹
  • ۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۷
علت و علائم آلرژی به گوشت قرمز
آلرژی به پروتئین موجود در گوشت قرمز وقتی به وجود می‌آید که سیستم ایمنی، پروتئین گوشت قرمز را با عناصر مخرب اشتباه بگیرد و آن را به عنوان چنین عنصری شناسایی کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آلرژی غذایی بیشتر به تخم مرغ، گندم، سویا، مغز‌های خام، شیر و ماهی به وجود می‌آید، اما می‌تواند نسبت به هر ماده دیگری، از جمله گوشت قرمز، هم شکل بگیرد.

علت آلرژی به پروتئین گوشت قرمز

آلرژی به پروتئین موجود در گوشت قرمز وقتی به وجود می‌آید که سیستم ایمنی، پروتئین گوشت قرمز را با عناصر مخرب اشتباه بگیرد و آن را به عنوان چنین عنصری شناسایی کند. در ادامه نوعی آنتی بادی به نام ایمونوگلوبولین E یا IgE در واکنش به این پروتئین به وجود می‌آید که به همین پروتئین اختصاص پیدا می‌کند. در نتیجه وقتی که فرد دوباره گوشت قرمز می‌خورد، IgE نسبت به پروتئین آن واکنش نشان می‌دهد و عناصر شیمیایی خاصی را در این واکنش آزاد می‌سازد که درنهایت علائم ناشی از واکنش آلرژیک را به وجود می‌آورند.

علائم آلرژی به پروتئین گوشت قرمز

علائم آلرژی به پروتئین گوشت قرمز معمولا با گذشت چند دقیقه تا یک ساعت از مصرف گوشت قرمز یا ماده غذایی حاوی آن نمایان می‌شوند. کهیر، شایع‌ترین علامت آلرژی به پروتئین گوشت قرمز است، اما علائم پوستی ناشی از این آلرژی می‌توانند خفیف‌تر باشند و به صورت بثورات پوستی در اطراف دهان یا صورت نمایان شوند. علائم این آلرژی در دستگاه گوارش نیز معمولا شامل حالت‌هایی مانند تهوع و استفراغ هستند. البته در موارد مواجهه با واکنش آلرژیک شدید، فرد با تنگی نفس، سرفه و تغییر صدا مواجه می‌شود. به گفته متخصصان، افرادی که ساعت‌ها پس از مصرف گوشت قرمز با علائم آلرژیک مواجه می‌شوند، معمولا به کربوهیدرات موجود در گوشت قرمز آلرژی دارند، نه به پروتئین آن.

تشخیص آلرژی به پروتئین گوشت قرمز

تشخیص آلرژی به پروتئین گوشت قرمز معمولا بر اساس سابقه بالینی فرد یا بررسی زنجیره حوادثی که به برانگیختگی واکنش آلرژیک منجر شده است، انجام می‌شود. این آلرژی را می‌توان با آزمایش خون یا آزمایش پوستی رایج تأیید کرد. در آزمایش خون، سطح IgE نسبت به پروتئین گوشت قرمز بررسی می‌شود تا وضعیت آنتی بادی‌های آلرژیک در بدن مشخص شود. در تست پوستی رایج هم سطح پوست را می‌خراشند و مقدار کمی از آلرژی مورد نظر را روی آن قرار می‌دهند تا واکنش احتمالی را ارزیابی کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->