به گزارش شهرآرانیوز؛ آلرژی غذایی بیشتر به تخم مرغ، گندم، سویا، مغزهای خام، شیر و ماهی به وجود میآید، اما میتواند نسبت به هر ماده دیگری، از جمله گوشت قرمز، هم شکل بگیرد.
آلرژی به پروتئین موجود در گوشت قرمز وقتی به وجود میآید که سیستم ایمنی، پروتئین گوشت قرمز را با عناصر مخرب اشتباه بگیرد و آن را به عنوان چنین عنصری شناسایی کند. در ادامه نوعی آنتی بادی به نام ایمونوگلوبولین E یا IgE در واکنش به این پروتئین به وجود میآید که به همین پروتئین اختصاص پیدا میکند. در نتیجه وقتی که فرد دوباره گوشت قرمز میخورد، IgE نسبت به پروتئین آن واکنش نشان میدهد و عناصر شیمیایی خاصی را در این واکنش آزاد میسازد که درنهایت علائم ناشی از واکنش آلرژیک را به وجود میآورند.
علائم آلرژی به پروتئین گوشت قرمز معمولا با گذشت چند دقیقه تا یک ساعت از مصرف گوشت قرمز یا ماده غذایی حاوی آن نمایان میشوند. کهیر، شایعترین علامت آلرژی به پروتئین گوشت قرمز است، اما علائم پوستی ناشی از این آلرژی میتوانند خفیفتر باشند و به صورت بثورات پوستی در اطراف دهان یا صورت نمایان شوند. علائم این آلرژی در دستگاه گوارش نیز معمولا شامل حالتهایی مانند تهوع و استفراغ هستند. البته در موارد مواجهه با واکنش آلرژیک شدید، فرد با تنگی نفس، سرفه و تغییر صدا مواجه میشود. به گفته متخصصان، افرادی که ساعتها پس از مصرف گوشت قرمز با علائم آلرژیک مواجه میشوند، معمولا به کربوهیدرات موجود در گوشت قرمز آلرژی دارند، نه به پروتئین آن.
تشخیص آلرژی به پروتئین گوشت قرمز معمولا بر اساس سابقه بالینی فرد یا بررسی زنجیره حوادثی که به برانگیختگی واکنش آلرژیک منجر شده است، انجام میشود. این آلرژی را میتوان با آزمایش خون یا آزمایش پوستی رایج تأیید کرد. در آزمایش خون، سطح IgE نسبت به پروتئین گوشت قرمز بررسی میشود تا وضعیت آنتی بادیهای آلرژیک در بدن مشخص شود. در تست پوستی رایج هم سطح پوست را میخراشند و مقدار کمی از آلرژی مورد نظر را روی آن قرار میدهند تا واکنش احتمالی را ارزیابی کنند.