سرریز شدن سد مخزنی دویرج دهلران ایلام + فیلم مسئولان در تدارک اجرای مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان | معوقات حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تأمین اجتماعی واریز خواهد شد اطفای حریق انبار ذغال با تلاش و سرعت عمل آتش نشانان مشهدی (۱۴ اردیبهشت) مرگ ۲ نفر براثر مسمومیت با گاز در ساری (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) واژگونی پژو ۲۰۶ در فکوری| آتش نشانان دو محبوس حادثه را نجات دادند (۱۴ اردیبهشت) جاده چالوس یک طرفه شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) هواشناسی خراسان رضوی هشدار نارنجی صادر کرد (۱۴ اردیبهشت) زلزله مشهد را لرزاند + جزئیات (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی در خراسان رضوی و مشهد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) | باران در خراسان رضوی شدت می‌گیرد تداوم بارش باران در ۱۷ استان (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) «یسنا» دختر ناپدید شده ترکمن ربوده شده بود؟ آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | بازنشستگان خواستار افزایش حقوق با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سارقان کابل‌های برق فشار قوی در مشهد شناسایی و دستگیر شدند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزییاتی درباره درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال موزه‌ها فردا شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است امنیت غذایی از ارکان امنیت ملی است همه آنچه باید درباره حساسیت فصلی بدانید جلوگیری از ۳ هزار سقط عمد جنین سالم در کشور حریق منزل مسکونی در بلوار میرزا کوچک خان + تصویر حادثه(۱۳ اردیبهشت)
سرخط خبرها

کدام غذاها موجب حساسیت می شوند؟

  • کد خبر: ۹۲۸۳۸
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۲
کدام غذاها موجب حساسیت می شوند؟
همانطور که می دانید برخی مواد غذایی موجب واکنش های آلرژیک در افراد می شوند که در این صورت باید مراقب بود و از آنها اجتناب کرد زیرا عدم رعایت باعث رفتن به کما و حتی مرگ می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در این بخش به معرفی مواد غذایی می پردازیم که باید از آن پرهیز کنید.

گندم:

گندم در انواع غذاها از قبیل نان، غلات و پیتزا، حتی در کچاپ و بستنی نیز یافت می شود و می تواند باعث درماتیت، التهاب مجاری تنفسی و آنافیلاکسی شود.

تخم مرغ:

تخم مرغ علت اصلی خارش پوست (نوعی از آلرژی پوستی) در کودکان است. پروتئین موجود در سفیده تخم مرغ محرک اولیه آن بشمار می رود، اگرچه آلرژی به زرده تخم مرغ نیز غیر معمول نیست. بیشتر کودکان در سن پنج سالگی از حساسیت تخم مرغ رنج می برند، توجه داشته باشید که آلرژی های شدید به تخم مرغ می تواند باعث کهیر، دشواری تنفس و گاهی حتی شوک شوند. بنابراین بهتر است که به طور کلی از مصرف تخم مرغ صرف نظر کنید. 

آجیل ها:

آجیل هایی مثل بادام، پسته، آجیل برزیلی، گردو، بادام هندی و فندق یکی از علل اصلی واکنش های آنافیلاکتیک در میان همه آلرژی های غذایی هستند. آجیل ها به عنوان چاشنی یا جز اصلی در غذاها استفاده می شود.

ماهی:

آلرژی به ماهی در افراد مبتلا، عمدتا بزرگسالان تا آخر عمر باقی می ماند و علائمی مانند خارش، درماتیت، دشواری در تنفس را ایجاد می کند.

شیر:

شیر یکی از عوامل اصلی آلرژی در کودکان است، اگر چه علت اصلی آلرژی‌های غذایی نامشخص است. اما از سن ۳ سالگی حساسیت در کودکان کاهش می‌یابد. شیر گاو عامل اصلی آلرژی به شیر است، اما شیر حیوانات دیگری مثل بز و گوسفند نیز می‌تواند منجر به واکنش‌هایی نظیر کهیر، استفراغ و دیگر مشکلات هاضمه در عرض چند دقیقه یا ساعت شود.

بادام زمینی:

در حالی که برخی علائم آلرژی به بادام زمینی ملایم است مانند:آبریزش بینی و خارش؛ اما می تواند منجر به مسدود شدن راه تنفسی و غش شود که یکی از عوامل عمده واکنش های شدید آلرژیک در کودکان و بزرگسالان است. افرادی که آلرژی شدیدی دارند می توانند علائم را به سادگی با بوی بادام زمینی و یا با لمس آن تجربه کنند.

سویا:

آلرژی سویا معمولا کودکان نوپا را تحت تاثیر قرار می دهد. اگر چه آلرژی در بسیاری از کودکان از سن دو سالگی بیشتر می شود. افراد مبتلا به آلرژی باید از مصرف محصولات غذایی و مواد غذایی حاوی سویا، شامل سس سویا، شیر سویا و برخی از شیرینی های پخته شده خودداری کنند، در غیر این صورت دچار بی حالی، گرفتگی بینی، زخم های دهان، التهاب و خارش می شوند.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->